Kostimografija

Најлепше косе на филму

Pogledajte prilog 453495

- - - - - - - - - -

А сад мало он

attachment.php

- - - - - - - - - -

fmt_85_24_kni8.png

- - - - - - - - - -

attachment.php

ovo mu dodje neki pandan temi cipele

za ovu temu inspiriao me film cinderella 2015, tj kostimi cate blanchett u tom filmu, samo zbog nje kao glumice i njenih kostima u filmu sam i uzela da gledam film :lol:
odusevljena sam, okacicu ih da vidite

temu zamisljam kao mesto gde cemo uz caskanje da kacimo i komentarisemo odecu/kostme koje vidjamo u filmovima, serijama, crtacima, knjigama, pozoristu, ma gde god, pustite masti na volju
sta ste spazili da vam se jako dopalo i zasto
ili nesto sto vam je smesno ili ruzno

tema nije samo slikovnica, uopsteno caskanje o prikazanim modelima je vise nego pozeljno, cak je poenta teme

ja bih zamolila moderaciju da me ne baca na modu, tamo postoji slicna tema, ali mene interesuje caskanje na datu temu sa ucesnicima ovog pdfa, jer tamo je tema vise bazirana na principu slikovnice, sto ja licno nisam lljubitelj....

eto sad bi bio red da dam i doprinos temi

Sjajno je obučen Geri Oldman u filmu drakula. Perfektno.
To je ženi latentna poruka da će lepo obučen muškarac sa gospodskim manirima da joj popije krv pre ili kasnije :lol:

Poslednja izmena:
Ima ovde jedna zamka. Vidiš neko aljinče na jednoj, stoji ko brod, a na drugoj visi ko ponjava. Može ta druga da bude i lepša od prve, ne mislim da mora da je neki gabor, pa zato. Odeća ne čini ženu, ali ne postoje džaba modni stilisti koji savetuju žene šta, kako, kada i gde obući. :)

Moj stilista je visina moje zarade tako da zamki ima na više mesta i nisu sve tako bezazlene...
inače jedne haljine sam se svesno odrekla zato što sam videla kako loše može da stoji ali na j drugoj ženi naravno :lol:...i od tada ne mogu ni da zamislim da je obučem...

Pogledajte prilog 453504

Gde me nadje sa temom :lol:

Apsolutno najbolje obucena od svih u celoj seriji (bilo da su u bajci ili nasem dobu :lol: ) - Zla kraljica - i za pocetak jahacki autfit :zaljubljena:

d78fbec1bb4901e76c3c69350c8c6e7f--queen-outfit-regina-ouat.jpg

joj sto je ovo dobro, ima mnogo dobrih tih kaputa u gotika fazonu

67744ec0391aff3b901e9887043457c7.jpg
2fe274ad69a6ce5af2393aa13aa9a9c1--steampunk-coat-steampunk-clothing.jpg

41KBc27N%2BNL._UX425_.jpg

- - - - - - - - - -

bas je bio prekjuce na tv pa sam gledala, sjajno su je oblacili, i nju a i "djavolicu" :lol:
i frizurica joj mnogo slatko stoji

Kada smo kod slogiranih odevnih kombinacija, ubedljivo vodi lik Chloe iz Profilage :lol:

Jedna zanimljiva cinjenica vezano za kreacije koje nosi glavni lik - u pitanju je St. Laurent.

profilage.jpg

0380eed1f90b1e51e2000b937c0bf462--odile-vuillemin-st-laurent.jpg

Poslednja izmena:
ovomi se svidja i ovo tvoje. i sto je postavila regina onu sa crvenim ogrtacem na konju.

Moj stilista je visina moje zarade tako da zamki ima na više mesta i nisu sve tako bezazlene...
inače jedne haljine sam se svesno odrekla zato što sam videla kako loše može da stoji ali na j drugoj ženi naravno :lol:...i od tada ne mogu ni da zamislim da je obučem...

Pogledajte prilog 453504

joj sto je ovo dobro, ima mnogo dobrih tih kaputa u gotika fazonu

67744ec0391aff3b901e9887043457c7.jpg
2fe274ad69a6ce5af2393aa13aa9a9c1--steampunk-coat-steampunk-clothing.jpg

41KBc27N%2BNL._UX425_.jpg

- - - - - - - - - -

bas je bio prekjuce na tv pa sam gledala, sjajno su je oblacili, i nju a i "djavolicu" :lol:
i frizurica joj mnogo slatko stoji

- - - - - - - - - -

ja volim te ratnicke boje po sebi da mazem, steta sto ne mogu takva na ulicu :rida:

Back