Kosta Kecmanović suđenje

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U posebnoj ustanovi za lečenje i osposobljavanje, ako je ova mera izrečena umesto mere bezbednosti, maloletnik ostaje dok je potrebno, a kada navrši dvadeset jednu godinu izvršenje mere se nastavlja u ustanovi u kojoj se izvršava mera bezbednosti obaveznog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.
Evo za kostu, najveca moguca kazna https://www.paragraf.rs/propisi/zak..._krivicnopravnoj_zastiti_maloletnih_lica.html
Zavisi i od sudskih veštaka.

Vodili su ga u streljanu iako su znali da ima dijagnozu

"Ako vi detetu sa 11 godina date svoje oružje u ruke i ono sa tim oružjem ubije našu decu, ja ne vidim kako je to pravilno vaspitanje", istakao je Aćimović.

"Ako ne vodite računa o njegovom zdravlju, jer je poznato da je on imao u 2017. godini dijagnozu R55 u klinici gde se sada nalazi i da vi na preporuku lekara ne uradite to što treba u daljem njegovom lečenju, nego uzmete za pravo sebi da rešavate kako ćete. I naravno to dovodi do toga da dete nije uopšte tretirano kako treba", dodaje.

"Oružje apsolutno nije čuvano na adekvatan način, jer da je to bilo kako bi on 1. maja, znači dva dana pre izvršenja, imao to oružje u rukama za sekundu. Nekoliko sekundi mu je trebalo da isključi kameru, uzme oružje, municiju i da to drži kod sebe u svojoj sobi. Potpuna jedna nebriga pri čemu ste ga učili sa 11 godina da puca i da ubija, ne da se bavi sportom kao što pokušavaju da pokažu. Jer nije ni otac bio sportista, jednostavno su učili ubijanje. To je ono što je istina, a ne manipulacije kojima se odbrana koristi", kaže Aćimović.

https://www.b92.net/info/hronika/88...u-dete-s-dijagnozom-da-uci-da-puca-video/vest

Vladimir Kecmanović je osuđen na 14,5 godina robije, a Miljana Kecmanović na tri godine zatvora. Instruktor iz streljane je osuđen na 15 meseci zatvora zbog lažnog svedočenja.

Na izricanje presude Miljani i Vladimiru Kecmanović, roditeljima dečaka ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" došli su roditelji ubijene dece iz škole, a zajedno sa njima na suđenju su i roditelji dece koja su ubijeni u masakru u Malom Orašju i Duboni.

Realna kazna je u okvirima drzavnih zakona ali realna kazna bi trebala biti "dozivotan zatvor"za svo troje.Ovako izvuci ce se ubica a i ovi ce odlezati svoje a decu niko nikada nece oziveti.Ako ovaj zlocin nije podstrekao drzavu da promeni zakone onda smo mi najgori na svetu ikada.
Pre presude su objavili da ce pustiti i javnost na sudjenje ali su pustili samo medije i ostecene,i milion sitnih novinarcica.

Realna kazna je u okvirima drzavnih zakona ali realna kazna bi trebala biti "dozivotan zatvor"za svo troje.Ovako izvuci ce se ubica a i ovi ce odlezati svoje a decu niko nikada nece oziveti.Ako ovaj zlocin nije podstrekao drzavu da promeni zakone onda smo mi najgori na svetu ikada.
Pre presude su objavili da ce pustiti i javnost na sudjenje ali su pustili samo medije i ostecene,i milion sitnih novinarcica.
Cim nije bilo javno sudjenje znaci da se debelo nesto krije.

Ja sam bas okrutan o pitanju mira i slobode u drzavi.Komplet sve promeniti.Drogerase razbojnike sve to pohapsiti.I manje izgrednike u zatvor.Na ovim prostorima je potreban okrutan i ostar zakon.Ovde svak nosi pistolj u djepu i nikom nista.Ne smes u dijalog ni da se branis odma vade pistolje.Divlji zapad.

1736076134296.png

autorska

vidim mali danas izlazi pred sudiju a pitanja će mu postavljati roditelji ubijene dece.
kakva je to trauma mogu samo da zamislim, ustvari ne mogu. ne dao Bog nikome. I šta da ga pitaš?
da li će osloboditi ubicu ili će ga držati u zatvoru?
šta je sa roditeljima i kolika je njihova odgovornost?
oni negiraju krivicu.
ne verujem u naše sudstvo i msm da će svi uskoro biti na slobodi
moguće da će dobiti nanogice i kućni zatvor na 6 meseci

Osuditi monstrumu!

Back