Kosta Kecmanović suđenje

pop80

Veoma poznat
Poruka
14.102
autorska

vidim mali danas izlazi pred sudiju a pitanja će mu postavljati roditelji ubijene dece.
kakva je to trauma mogu samo da zamislim, ustvari ne mogu. ne dao Bog nikome. I šta da ga pitaš?
da li će osloboditi ubicu ili će ga držati u zatvoru?
šta je sa roditeljima i kolika je njihova odgovornost?
oni negiraju krivicu.
ne verujem u naše sudstvo i msm da će svi uskoro biti na slobodi
moguće da će dobiti nanogice i kućni zatvor na 6 meseci

Dečak je nešto posle 8.30 časova prevezen u Specijalni sud, a kao i prethodno suđenje, na kom je dečak počeo svedočenje, današnje će biti održano u najvećoj sudnici Specijalnog suda u Beogradu.

Inače, dečak-ubica je u sanitetu u pratnji policije prebačen s klinike u kojoj boravi od 3. maja 2023. godine.
Dečak ubica je 3. maja prošle godine u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja škole

Mali ubica je tipičan primer deteta koje ima sve a u stvari nema ništa.
Očigledno je imao sve materijalno ali ono najbitnije (pažnju i ljubav roditelja) ne.
Ko zna šta se sve tu skriva, ono što je sigurno jeste da niko od njih ne treba da je na slobodi ali ne bi me čudilo da ih oslobode.
Mali manijak je navikao da mu sve prolazi i da sve roditelji srede.
Kakva je to klinika gde stalno igra igrice, šta dalje pričati...

Mali ubica je tipičan primer deteta koje ima sve a u stvari nema ništa.
Očigledno je imao sve materijalno ali ono najbitnije (pažnju i ljubav roditelja) ne.
Ko zna šta se sve tu skriva, ono što je sigurno jeste da niko od njih ne treba da je na slobodi ali ne bi me čudilo da ih oslobode.
Mali manijak je navikao da mu sve prolazi i da sve roditelji srede.
Kakva je to klinika gde stalno igra igrice, šta dalje pričati...
čak i školu završava tamo. dolaze mu nastavnici itd..

autorska

oni negiraju krivicu.
A imaš ti takvih pun kufer

Grupa dece napala verbalno jednu baku od 80 godina koliko toliko vitalnu samo zato što im rekla da ne bacaju prazne falše po parkiću.
Bez trunke osećaja sramote za uradjeno deca su istresala sujetu da oni imaju pravo
Isto tako, ne znam ko im je rekao, da se njihova više važi jer su deca pa onda oni ne lažu.
Da bi prekinula njihova lupetanja jer očigledno neće da pokupe djubre za sobom baka im rekla: "sad ako ustanem sa klupe uši ću vam iščupam"
E pošto je baka pretila fizuički adrugari su svedoci jedan mali pozove neke svoje smrda roditelje, smrde nešto po Skupštini... leva smetala...

roditelj Vs baka
- Gospodjo jel ste vi to mom, detetu pretili?
- Ne rekla sam celoj grupi
- Ja nemam odgovornost za grupu
- e pa vaše dete mi reklo to i to

roditelj Vs dete
- jel to istina?
- nije

O ČEMU MI DALJE DA PRIČAMO?
Idiotima se samo vraća bumerang idiotizma koji su utripovali za "put ka suksesu"

čak i školu završava tamo. dolaze mu nastavnici itd..
Drug moj ja sam par puta sticajem okolnosti bio u toj bolnici gde leži muvo se čekao neke preglede.
I kao obratio sam malo preko oka pažnju da li ima nekog obezbeđenja i slično ali meni je tu bilo potpuno mirno kao da mali ubica i nije tu.
Svaka čast policiji na perfektnoj kamuflaži.
Neprimetno ali ga drže.

zašto ima pratnju.. 3 blindirana auta, rotacije, hitna pomoć??
Za svaki slučaj ipak je to dete je monstrumčina nezapamećena u Srbiji u skorijoj istoriji.
I ok nije imao pažnju od roditelja verujem.Ali da pobijes toliku decu moraš biti ozbiljno poremećena ličnost koja ne sme biti na slobodi.
Roditelji su relativno krivi ne mogu smositi max krivicu.

autorska

vidim mali danas izlazi pred sudiju a pitanja će mu postavljati roditelji ubijene dece.
kakva je to trauma mogu samo da zamislim, ustvari ne mogu. ne dao Bog nikome. I šta da ga pitaš?
da li će osloboditi ubicu ili će ga držati u zatvoru?
oni negiraju krivicu.
ne verujem u naše sudstvo i msm da će svi uskoro biti na slobodi
moguće da će dobiti nanogice i kućni zatvor na 6 meseci

Добар правник би ослободио малог после поступака нашег суда.

mali nije u zatvoru vec na psihijatriji
treba konzilijum lekara da popise da je zdrav i normalan i nije pretnja drustvu
a to nema veze sa pravom i advokaturom. Ne znam dali ce ikad neki doktor preuzeti na sebe odgovornost da ga pusti

Правно гледано вероватно може сада на слободу. Лекари ту нису свемоћни.

Zanimljivo stavljanje u naslov monstruma koji očekuje slavu....mali je monstrum stvoren od svojih roditelja najverovatnije po zadatku MI6 da se aktivira kada je potrebno...Naravno da se računalo na zakone koji su prepisani "demokratski" i da mogu da ga oslobode krivice, a posle će lakše da ga oslobode psihijatrije...
Sudjenje treba da potvrdi da je monstrum žrtva, a ne zločinac....kao i da roditelji nisu mogli da znaju šta planira...pa i oni da budu oslobodjeni...

S obzirom šta je uradio teško da može. Ostaće on na psihijatriji do kraja života.
ТТео
S obzirom šta je uradio teško da može. Ostaće on na psihijatriji do kraja života.

Теоретски, да. Али, шта ако дјечак није душевно болестан, ако је само психопата? По ком основу онда да буде трајно хоспитализован? И убица из Младеновца је починио гнусан злочин, па су психијатри утврдили да је урачунљив.

ТТео

Теоретски, да. Али, шта ако дјечак није душевно болестан, ако је само психопата? По ком основу онда да буде трајно хоспитализован? И убица из Младеновца је починио гнусан злочин, па су психијатри утврдили да је урачунљив.
Da. To će biti glavni problem.
U nedemokratskim sistemima bi ga proglasili neuračunljivim, zaključali i bacili ključ. Niko se ne bi bunio niti pitao da li je to po zakonu.

Ali sad ne može tako, sve oči su uprte u ovaj slučaj, i to ne samo naše javnosti nego i evropskih pravnih institucija.

Ovaj je klasičan psihopata, nema tu neuračunljivosti. Ali roditelji ipak vole svog malog zlotvora a i nisu neuki i sigurno neće dopustiti da ga večno utamniče.
Bilo bi tu žalbi evropskim sudovima za ljudska prava.

Da. To će biti glavni problem.
U nedemokratskim sistemima bi ga proglasili neuračunljivim, zaključali i bacili ključ. Niko se ne bi bunio niti pitao da li je to po zakonu.

Ali sad ne može tako, sve oči su uprte u ovaj slučaj, i to ne samo naše javnosti nego i evropskih pravnih institucija.

Ovaj je klasičan psihopata, nema tu neuračunljivosti. Ali roditelji ipak vole svog malog zlotvora a i nisu neuki i sigurno neće dopustiti da ga večno utamniče.
Bilo bi tu žalbi evropskim sudovima za ljudska prava.

Да не буде забуне, ја мислим да обојица заслужују најгоре! Али, што рече адвокат Вељко Делибашић, шта ако он није луд, а вјероватно није, онда је ту закон немоћан. Видјећемо што ће бити. Једино ако му не некарикају неку дијагнозу како вријеме буде пролазило, не треба ништа искључити. Уколико се одради све професионално, онда нема сумње да је дјечак психопата, да нема никакво душевно обољење.

Back