Kosta Kecmanović suđenje

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Марјановић сигурно има неког.
Milion posto ima dobru pozadinu i pokrivena ledja i to debelo.
On svoju slobodu debelo placa.Ali mi nije jasno ko mu je placa 8 godina?
Cuj 5 sudija jednoglasnih 40 god robije!!!!!!
I posle ne vazi to!
Ma nemoj mi reci.Tragedija ali u Srbiji smo.Sve se moze kupiti.Iskreno ne verujem da ce zavrsiti ikada u zatvoru.
A i ovaj Kosta takodje.Pocinili strasna ubistva i nikom nista.To zabrinjava zdrav um.Ima takvih jos koliko oces koji su ubili a na slobodi .

Да ли је баш незапамћен, не знам. И онај мали из Нишке Бање је звјерски убио свог друга, 37 убода ножем. К.К му квари само статистику. Не разликују се овако превише. Као да и он не би убио више њих, да је у том тренутку био у могућности.

Имали смо онда убиство оног мало Рома, Душана, далеке 1997. године. Дјечака су тукли до смрти, па се ни након тога нијесу заустављали. Ментални склоп тих је исти као К.К и овога из Нишке Бање.

Isplivala istina, Šolak krije IP adrese ljudi koji su instruisali dete da pobije školske drugove, a tužilaštvo nesposobno da ga natera da dostavi adrese....ne zna se ko je gori kriminalac, da li tužilaštvo ili Šolak....
Krivični postupak stoji jer tužilaštvo " ne može" da dobije IP adresu, a mi glupi pa ne znamo da tužilaštvo hapsi i nevine ljude, a kao ne može da dobije IP adresu od SBBa. Organizovan kriminal sa sve tužilaštvom krije teroriste...

У случају К К на жалост закон је такав да он није кривично одговоран, вероватно би сви ви желели да имамо Амерички закон где деца од 11 година добију 120 година затвора, смртоносну комору итд.

У случају К К на жалост закон је такав да он није кривично одговоран, вероватно би сви ви желели да имамо Амерички закон где деца од 11 година добију 120 година затвора, смртоносну комору итд.
Hvala Bogu da se prze male psihopate, no mercy!

Zakon treba promeniti jer ce i u buducnosti nalagodavci zlocina koristiti mladoletnu decu za ubistva.Ali to drzava ne sme dok nam ne kazu oni preko.

Kaze da to nije vazno da i dalje treba da radi svoj posao.Tu ziviimo gde zivimo i nema spasa.
Nije tačno, svaka odluka tužioca, pa i suda podleže sudu javnosti. Sud nije čardak ni na nebu ni na zemlji koji samo ima sisu da usisava samo ono što želi....a nije ni imun na osudu javnosti i svaki drugi sud koji može da smisle ljudi...Sud nije prvivatna prćija da ne podleže kritici javnosti....

Niusam dobro čuo ( izvinjavam se ako je greška) , da li neki dan na televiziji reče Spasić ''kako se ''mali'' popravio .
Eto sad Leskovac, strašno- strašno, mediji ćute non stop forsiraju druge teme , izvršilac navodne maloletnik sa 18 godina.
Zataškavaju .

Milion posto ima dobru pozadinu i pokrivena ledja i to debelo.
On svoju slobodu debelo placa.Ali mi nije jasno ko mu je placa 8 godina?
Cuj 5 sudija jednoglasnih 40 god robije!!!!!!
I posle ne vazi to!
Ma nemoj mi reci.Tragedija ali u Srbiji smo.Sve se moze kupiti.Iskreno ne verujem da ce zavrsiti ikada u zatvoru.
A i ovaj Kosta takodje.Pocinili strasna ubistva i nikom nista.To zabrinjava zdrav um.Ima takvih jos koliko oces koji su ubili a na slobodi .
Nema dokaza da je on izvrsilac, on nije ubio svoju zenu.

U posebnoj ustanovi za lečenje i osposobljavanje, ako je ova mera izrečena umesto mere bezbednosti, maloletnik ostaje dok je potrebno, a kada navrši dvadeset jednu godinu izvršenje mere se nastavlja u ustanovi u kojoj se izvršava mera bezbednosti obaveznog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi.
Evo za kostu, najveca moguca kazna https://www.paragraf.rs/propisi/zak..._krivicnopravnoj_zastiti_maloletnih_lica.html

Back