Khal Drogo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.857
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li biste bili ljubazni i objasnili svoju dubokomisaonu poruku?
Mozda bi moja malenkost reagovala pod uslovom da mi ove dve recenice ne bi bile kontradiktorne.
Morate me shvatiti primetio sam da su vas lajkovale kolege neoliberalne orijentacije, tako da ne mogu formirati misljenje.
Unapred hvala.
Otvoreno za tumacenje, uz igru rijeci.Не само контрадикторне него реченица
једноставно нема смисла.
Да је умјесто филипике употребио ријеч панегирике, знали би шта је писац хтио да каже.
Ти опет ако очекујеш да ће они који су лајковали, а то су форумаши који ће сваки србофобичан пост лајковати и онда када не разумију смисао (шта'ш, није до њих), разумјети зашто је пост контрадикторан, морам примијетити да имаш преамбициозна очекивања.
А Коста би био командант тих јединица?Smesno... Pa Cavoski je jos u ono vreme 2000ih cak javno bio predlagao da se na Kosovo salju dobrovoljacke cetnicke jedinice koje bi vrsile sabotaze u krajevima koji su etnicki ocisceni od Srba, a da se lokalno srpsko stanovnistvo ilegalno snabdeva oruzjem i vojno organizuje. Tako nesto cak ni drustvo iz ondasnjeg DSS i SRS (dok su jos bili izigravali turbopatriote) nije bilo pricalo.
Razlog napravljene greske je neznanje ne bih dalje analizirao njegovo poreklo od obrazovanja nadalje.Otvoreno za tumacenje, uz igru rijeci.
Filipike se zovu fiilipikama sa razlogom, general u ovom kontekstu je simpaticna ironija.
Neuspeli pokusaj, jednostavno ne poznajete znacenja pojedinih reci koje upotrebljavate.Opet, ja nisam elita, vec obicna srpska seljacina, elita ste vi, kancelarisjki nacionalisti.
Ne znam sta da ti kazem. Umesto sto se trudis da budes snob, trudi se da razumes kontekst nekog forumasa.
Npr., ako ja napisem poruku 'Ja jako cenim i postujem misljenje Koste Cavoskog', kontekst toga nije 'Ja jako cenim i postujem misljenje Koste Cavoskog', vec 'Ja ne postujem i ne cenim misljenje Koste Cavoskog'.
Ja sam neuk pa ne znam, ali mislim da, kada krenes da Vivkas, ovo se pise sa velikim V.Neuspeli pokusaj, jednostavno ne poznajete znacenja pojedinih reci koje upotrebljavate.
Ovaj post je posebna prica, kao uostalom i vecina vasih.
Dalja prepiska se svodi na spam tako da je prekidm.
Nisi ucio samim time ni naucio srpskohratski jezik, sto je uz neukusno postavljanje smajlija odraz primitivizma.Ja sam neuk pa ne znam, ali mislim da, kada krenes da Vivkas, ovo se pise sa velikim V.
Pozdrav.
Od 7:37 do 8:00 svakog ko je na tv-u ili internetu snimljen da je ovako nešto izjavio, uhapsiti kad dođe vreme i oduzeti mu svu imovinu i penziju zbog izdaje ili lobiranja na izdaju. A sada ih samo dopisivati na spisak koji će krenuti da se kažnjava u datom trenutku promene vlasti, nema njih puno sveukupno jedno 80 do 90 koji su na tv-u ili SNS poslanici i komentatori koji su lobirali za nezavisno Kosovo.Гдје се у наведеном интервјуу залаже за независност Косова? Наведи од којег минута почиње то залагање. И уопште гдје се у било којем интервјуу или у било којем тексту, било гдје и било када, залаже за независност Косова?
Zasto si onda pitao ako znas razlog?Razlog napravljene greske je neznanje ne bih dalje analizirao njegovo poreklo od obrazovanja nadalje.
Nema potrebe dalje vrsiti prepisku posto spada u spam.
Bavim se drustvenim inzenjeringom, spremam disertaciju pod radnim naslovom "Ponasanje elite foruma Krstarice i njen kobni uticaj na sredinu" sa podnaslovom "Kako su stvoreni uslovi koji su doveli do njenog stvaranja?".Zasto si onda pitao ako znas razlog?
Bavim se drustvenim inzenjeringom, spremam disertaciju pod radnim naslovom "Ponasanje elite foruma Krstarice i njen kobni uticaj na sredinu" sa podnaslovom "Kako su stvoreni uslovi koji su doveli do njenog stvaranja?".
Izvini, moras me razumeti.
Zamolio sam te da prekinemo spam.
А Коста би био командант тих јединица?
Apsolutno se slazemo, kod njih je nemoguc individualizam bez pripadnosti i podrske krda, sto je apsurd sam po sebi koji istice njihove karakterne osobine uokvirene inferiornostcu.Углавном се ради о комплексима и покушајима личне афирмације кроз мимикрију америчких шаблона обликованих путем комерцијализације "индивидуализма".
Код њега је да само прича. Од приче ништа нема.Nisam rekao da se slazem sa time sto je tada izjavio (mada ideje i nisu tek tako za obacivanje), vec sam napisao sta je pricao u kontekstu toga da je nemoguce da se on zalaze za nezavisno Kosovo.
Код њега је да само прича. Од приче ништа нема.
А друго, чињеница да је био уз прозападну опозицију деведесетих, потпуно да дисквалификује.
Ко год је био против Слободана деведесетих мени је сумњив. То ми је принцип.On je vise bio opozicija u SFRJ vreme.
Tj. 'opozicija' u SFRJ vreme.
То је лош принцип. Јер се показало да су сви антислобисти деведесетих били чисти издајници србског народа.Meni je princip obrnut...