Косовски Фронт

Koschei.Besmertnii
Андреј Романович је претходна три дана био мој гост и он је као део Косовског фронта решио да се да у акцију. Наиме, он је већ трећи пут у Србији (и на Космету) сваки пут је донео и нешто помоћи које су прикупили његови Козаци а за лето планира кампове за нашу децу од 14 до 18 година и то у Србији, Црној Гори и Републици српској. Петнаест инструктора, сибирских Козака ће доћи петнаестак дана раније и то време ће провести на Космету. Први камп је предвиђен на обали Дрине, код Љубовије и трајаће петнаест дана, други, у истом трајању у ЦГ, на једном приватном имању између Подгорице и Цетиња, а за РС још није одређено место, мада ја верујем да ће то бити негде око Бања Луке.

У октобру Андреј долази са својим Козацима у Србију где ће у Београду, а и другим градовима Србије организоваки добротворне концерте за помоћ Косметским Србима и за обнову спаљених и порушених храмова.

Наравно још се нико није јавио да им понуди накнаду трошкова пута и смештаја (ово је мој коментар) али ће они сигурно доћи. За све поменуто не траже ништа више осим хране.
Свака им част, ово је само за похвалу и Руси су лепо омеђили оно што је православно - Космет, Црну Гору и Српску.

Иначе Срби - нарочито ови који се са Русима спрдају, не знају да је Русија 1914 заратила због Србије, те су јој се српски противници осветили организовањем Октобарске револуције и каснијим геноцидом над 50 милиона Руса.

Poslednja izmena:
Е па ево мало информација из прве руке:

Андреј Романович је претходна три дана био мој гост и он је као део Косовског фронта решио да се да у акцију. Наиме, он је већ трећи пут у Србији (и на Космету) сваки пут је донео и нешто помоћи које су прикупили његови Козаци а за лето планира кампове за нашу децу од 14 до 18 година и то у Србији, Црној Гори и Републици српској. Петнаест инструктора, сибирских Козака ће доћи петнаестак дана раније и то време ће провести на Космету. Први камп је предвиђен на обали Дрине, код Љубовије и трајаће петнаест дана, други, у истом трајању у ЦГ, на једном приватном имању између Подгорице и Цетиња, а за РС још није одређено место, мада ја верујем да ће то бити негде око Бања Луке.

У октобру Андреј долази са својим Козацима у Србију где ће у Београду, а и другим градовима Србије организоваки добротворне концерте за помоћ Косметским Србима и за обнову спаљених и порушених храмова.

Наравно још се нико није јавио да им понуди накнаду трошкова пута и смештаја (ово је мој коментар) али ће они сигурно доћи. За све поменуто не траже ништа више осим хране.

Ајд` сад мало се спрдајте и вређајте!

Nije sprdnja ni vređanje.Naveo sam da ako imaju stvarne namere pomoći kako si i ti naveo kako će se odvijati njihova akcija,onda je ok ta organizacija.
Komentar se odnosi na slične inicijative od ranije gde se pomoć i podrška odnosi na reči a ništa delima.

sad ćemo da vidimo koji su

edit: sad prelistah i vidim: „Косовски фронт“ је основан 18. фебруара 2008
jel ima nekog rezultata, neke pomoći, bilo čega ili ih samo reklamiramo jer im je uskoro godišnjica?

Ajd da vidimo mi kakva je situacija i kakvi su rezultati Brisela po ovom pitanju . Da li iko u Briseku zweli da Kosovo ostane u sastavu Srbije .
Licno mislim da ne . Zapravo da EU zapravo stoji na siptarkom stanovistu , to jest da se prema Srbiji ophodi neprijateljski, a to nije slucaj sa Rusijom .

Back