КОСОВО: Решење коначног статуса и референдум о признању

Какав ће бити исход процеса решавања коначног статуса Косова?

• Србија ће признати Косово

glasova: 47 34,1%
  • Нешто као Бриселски споразум, али добрим делом status quo

glasova: 28 20,3%
  • Неће бити признања

glasova: 55 39,9%
  • Не знам / не интересује ме

glasova: 8 5,8%

• Ukupno glasova
    138
.

Шушље фразе, тек да се нешто напише...

Ако ти је Вучић Србија, прва реченица би можда и имала неког смисла, осим што не разумем како навођење сувих и тачних чињеница може да представља мржњу.

Знам да је то хорор свима који желе да забораве, али у животу то најчешће не доноси срећу, а поготово у политичком животу.

Још сам масу ствари испустио, јер не могу да се сетим у ових осам година неког његовог резултата у политици спровођења Резолуције 1244.

Можда сада успе да спроведе њено укидање...

И не заборави оно што све време тврдим, Србија неће преживети његов (или било чији) потпис признавања нарко картела.

.
SRBIJA JE PREZIVELA I HITLERA I TEBE.

dakle, nema brige.

ds je otcepio kosmet od srbije, ovo je samo tehnicka procedura, ali AV im ni to neda bas na tacni

Danas je sahranjen Boško Ćirić, na srpskom pravoslavnom groblju, nadomak manastira Visoki Dečani. Poslednji Srbin iz Dečana. ???
EZsEkspWoAAQHf6
postavljas ti razne slike, pa u ovo dodje kao da se radujes.

ne cudi me.

ja sam bio u decanima i preci, za razliku od vas koji pisete o necemu sto ne znate

dakle, nema brige.

ds je otcepio kosmet od srbije, ovo je samo tehnicka procedura, ali AV im ni to neda bas na tacni

:mrgreen:

U početku sam mislio da tu ima ipak neke nade, zavaravanja i slično, ali sad mi se čini da i kao Srbija punopravno prizna nezavisnost Kosova, to znači da će i to biti prihvatljivo i za to biti krivi žuti?

dakle, nema brige.

ДС је барем на северу КиМ задржао српске институције и омогућио да је Србија једном ногом на КиМ.

Али АВ је предао те институције и повукао ту ногу са КиМ, а то је наследио када је дошао на власт 2012 год. Ово им је дао на тацни, и нема више шта да се даје.

А када нема више шта да се да онда само будала верује Вучићу да неће ништа дати, па и нема ништа што би им дао.

:mrgreen:

U početku sam mislio da tu ima ipak neke nade, zavaravanja i slično, ali sad mi se čini da i kao Srbija punopravno prizna nezavisnost Kosova, to znači da će i to biti prihvatljivo i za to biti krivi žuti?
da, zuti

krivi su oni i za mnogo vise. ali ti ne znas.

jeli su go vna jos 1990 i 1991. i kasnije

da, zuti

krivi su oni i za mnogo vise. ali ti ne znas.

jeli su go vna jos 1990 i 1991. i kasnije

Znači, čisto da proverim, ako sutra Vučić punopravno prizna nezavisnost Kosova (hipotetički govoreći) ti ćeš reći da je morao to da učini zbog Demokratske stranke?

Srpska liga: Ako Albanci odbiju autonomiju KiM, vojna akcija jedino rešenje
AUTOR: Republika petak, 5. 6. 2020.|

"U trenutku kada zapadne sile, a naročita SAD, imaju svoje unutrašnje političke i društvene probleme, Srbija treba da iskoristi tu priliku i, uz diplomatsku pomoć prijateljskih zemalja, pre svih Rusije i Kine, ponudi svoje rešenje za budući status Kosova i Metohije (KiM), koje bi predviđalo da se vlastima u Prištini ponudi status modifikovane autonomije iz 1974, prilagođen današnjem Ustavu Srbije, dakle više od pokrajine, manje od republike, ali uz pravo da koriste uz ime KiM naziv 'republika", izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).
8919_aleksandar-djurdjev-2_f.jpg

Aleksandar Đurđev

Đurđev objašnjava da bi taj predlog država Srbija mogla da definiše po principu poslednje "uzmi ili ostavi" ponude, što bi nam dalo veliku prednost u nastavku pregovora jer bi Albanci u startu odbili srpsku ponudu, čime bi nam se otvorio dodatni prostor za manevrisanje u pronalaženju novih modela za rešavanje kosovske krize.

- Jedna od tih poslednjih legitimnih opcija mogla bi da bude i vojna intervencija države Srbije na teritoriji njene južne pokrajine, u cilju reintegracije KiM u ustavno-pravni poredak Republike Srbije, koju bi lično odobrio vrhovni komandat, odnosno predsednik Srbije, sa obrazloženjem da je, posle svih mogućih napora koje je Srbija uložila da se mirnim putem reši pitanje statusa KiM, jedino ostala mogućnost da vojnom akcijom, od kosovskih paravojnih snaga znatno nadmoćnije i bolje opremljenije vojske Srbije i srpskih snaga bezbednosti, naša zemlja razoruža teroriste na svojoj teritoriji – zaključuje Đurđev.

Znači, čisto da proverim, ako sutra Vučić punopravno prizna nezavisnost Kosova (hipotetički govoreći) ti ćeš reći da je morao to da učini zbog Demokratske stranke?
u sustini da.

on nece to da uradi zato sto to voli ili sto mu je to zelja, on ce to uraditi, if/ako i kad, na konacan i definitivan pritisak zapadnih sila.

dok ds i njene derivate nije trebalo siliti, ono su se utrkivali ko ce pre da udovolji i da popusi hilari i drugim crncima

ds i spo i canak su dok su trajale borbe u hrvatskoj u jesen 1991., pozivale vojnike JNA i rezerviste na dezerterstvo. i desavalo se, licno znam.

nije zaboravljeno. kako tada tako i danas
Njihovi mentori vec izdogovarali kome sta pripada, mozda slucajno se nisu setili da ima i srba na kosovu i krajini, pa i bosni, a bice da ih zabole za raju....

ds i spo i canak su dok su trajale borbe u hrvatskoj u jesen 1991., pozivale vojnike JNA i rezerviste na dezerterstvo. i desavalo se, licno znam.

nije zaboravljeno. kako tada tako i danas

Znači, Vučić će morati da prizna Kosovo zato što su neki ljudi pozivali u jesen 1991. godine na dezerterstvo u vreme napada na Dubrovnik i Vukovar?

Znači, Vučić će morati da prizna Kosovo zato što su neki ljudi pozivali u jesen 1991. godine na dezerterstvo u vreme napada na Dubrovnik i Vukovar?
ne, bilo ko posle ds rezima ima isti problem. sta je zateceno i na sta se ds rezim obavezao, tj na sta je obavezao drzavu srbiju.

ali, nisu racunali da cemo da opstanemo, i da se oporavimo od ds rezima, srbija je velika pa je velika, bez obzira na nato ustve i parazite

istina ja na nato agresija traje 30 godina, i isto toliko nato peta kolona

ne, bilo ko posle ds rezima ima isti problem. sta je zateceno i na sta se ds rezim obavezao, tj na sta je obavezao drzavu srbiju.

ali, nisu racunali da cemo da opstanemo, i da se oporavimo od ds rezima, srbija je velika pa je velika, bez obzira na nato ustve i parazite

istina ja na nato agresija traje 30 godina, i isto toliko nato peta kolona
Da ali povlačenje VJ je izvršio Aleksandar Vučić (SNS) godine 1999.

Tu stravičnu sramotu nikada nećeš moći izbrisati iz biografije i istorije.

da problem bude veci eu i nato dole drze ratne zlocince i obicne zlikovce kao vlast, 20 godina posle rata

da sam ja predsednik i da mi daju kosovo sa sve tim teroritima....ne znam sta bih. ko uzme kajace se, ko ne uzme kajace se

znaci problem je u eu i usa! jednostavno dok oni nemoraju da promene oni nece da promene
Da ali to što "svi voze pogrešnom stranom ulice" pokazuje da je problem u Mirijevu a ne u kosmosu

to bi ti voleo. ali prc! srbija je lepa, i bice jos bolje
.

Јбт, некада си имао смислене уписе, са неким сам се чак и слагао, а у ових неколико размена сам прочитао твојих будаластих и несувислих уписа, да Бог сачува.

Како мислиш да Србија буде лепа ако Вучић направи наказу од ње, а на одличном је путу да то оствари?

Како ће Србија изгледати у очима својих грађана и других народа ако поклони своју територију другој држави???

И за то не постоји ни један једини разлог!

Као, ући ћемо у ЕУ...Иии?

Шта ће се променити, осим што ћемо да испаднемо светски пајаци који су пристали да ураде нешто што у историји овог света нико никада није урадио???

Па пробај на Кипру неком да кажеш да "схвати да је поражен", јер реално Турска већ 40 година држи део Кипра под окупацијом

Најискреније ти саветујем да ни не покушаваш...

.

.

Јбт, некада си имао смислене уписе, са неким сам се чак и слагао, а у ових неколико размена сам прочитао твојих будаластих и несувислих уписа, да Бог сачува.

Како мислиш да Србија буде лепа ако Вучић направи наказу од ње, а на одличном је путу да то оствари?

Како ће Србија изгледати у очима својих грађана и других народа ако поклони своју територију другој држави???

И за то не постоји ни један једини разлог!

Као, ући ћемо у ЕУ...Иии?

Шта ће се променити, осим што ћемо да испаднемо светски пајаци који су пристали да ураде нешто што у историји овог света нико никада није урадио???

Па пробај на Кипру неком да кажеш да "схвати да је поражен", јер реално Турска већ 40 година држи део Кипра под окупацијом

Најискреније ти саветујем да ни не покушаваш...

.
ti kao da zivis u tegli.

20 godina posle rata ti postavljas pitanja kao da si iz vrtica

tvoje dileme niti me zanimaju, niti mi znace, kao ni tvoje ocene stanja

ti ne znas ni razliku u srbiji do 2012 i od 2012, znaci ne znas nista

nisam siguram da te kosova zanima, moja tazbina je dole, sav njihov prethodni zivot, imovina, kuce, stanovi, lokali i placevi. sve to koriste siptari nesmetano. eu libo stojko. toliko o tome ko je za sta. kosovo znam celo, sve sam takoreci prepesacio, davno jos, znam i kakvi su ljudi tj neljudi siptari.bio sam na kosovu gde ti nikad nisi bio niti ces biti

Back