- Poruka
- 50.330
Čudo, ko u americi sto ih uce da su nacija, doduse, s konca i konopca, posto su potrcali za dolarima....Kod Tita su se epske pesme o Kraljeviću Marku morale da uče napamet i to ne samo u Srbiji nego širom Juge.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čudo, ko u americi sto ih uce da su nacija, doduse, s konca i konopca, posto su potrcali za dolarima....Kod Tita su se epske pesme o Kraljeviću Marku morale da uče napamet i to ne samo u Srbiji nego širom Juge.
Кад смо већ код Јевреја ... они знају да су српски комунисти њих жртвовали за време др.св. рата, а неки српски националисти су такође учествовали у погрому тог народа.Dakle profesionalni (ne) davaci Kosova, primerom neka pokazu koliko vole Kosovo...Mislim na sadasnje i bivse politicare u Srbiji.
Ne zna ni on.I šta je poenta??
Izgleda je poenta da u MKD ima 50 srpskih crkava a na Kosmetu 1000,ali je ovih 50 nekako vrijednijeNe zna ni on.
Jesi video da ovi komunisti u Melitopolju dele stanove besplatnoКад смо већ код Јевреја ... они знају да су српски комунисти њих жртвовали за време др.св. рата, а неки српски националисти су такође учествовали у погрому тог народа.
Није Београд био јуденфрај, зато што Београђани воле запад и да друкају окупационим властима, него зато што су комунисти чинили беспотребне нападе на немачку војску, а у чијим одмаздама су највише страдали Јевреји, сразмерно броју.
"Srboameri posle obuke za demokratsko klanje Srba"Neki drze glavu u pesku i ne secaju se ko je doveo siptare na kosovo....čisto od demokratije, srboameri posle obuke za demokratsko klanje srba, nisu sami dosli nego po naredjenju "vi sad u Srbiju, da vas ne bi optuzili kao teroriste i vratili u albaniju kao takve".
Istraga potura jeste najviša filosofja današnjice.Da li sam provokator i kada ti kažem istorijsku činjenicu da "Srbin" Njegoš nikada nogom nije kročio na tlo Srbije?
Da li sam debil kada kažem da je produkt crnogorske mitomanije da neko poput Njegoša koji je bio bez formalnog obrazovanja, ni kriv ni dužan postane "najveći južnoslovenski filozof"?
Не знам за њих, али ови овде су упали у јеврејске станове на Дорћолу.Jesi video da ovi komunisti u Melitopolju dele stanove besplatno
Izgleda da nisu bili fanovi IzraelaНе знам за њих, али ови овде су упали у јеврејске станове на Дорћолу.
to ce biti poslednje sto ces videti dok sklapas oci.Dakle profesionalni (ne) davaci Kosova, primerom neka pokazu koliko vole Kosovo...Mislim na sadasnje i bivse politicare u Srbiji.
Izgleda da je nacoš iz Borče Grede našao sebi srodnu dušu.
Bambino je vrlo zbunjen. Hteo bi da istovremeno podržava Cionistički Entitet, zato ga bejtujemIzgleda da je nacoš iz Borče Grede našao sebi srodnu dušu.
Značajan filozof u evropskim okvirima je bio naš Srbin Brana Petronijević. Filozofski fakultet je završio u Lajpcigu, na kome je 1898. godine odbranio doktorate iz filozofije, botanike i fizike. Osnivač je Srpskog filozofskog društva. Autor je 53 originalna dela u kojima je, osim što je pisao o fizici, astronomiji, hemiji, paleontologiji, biologiji i uporednoj anatomiji, razvijao je metafizičko stanovište, koje je nazvao monopluralizam, stavljajući ga nasuprot teorijama Džordža Berklija, Vilhelma Lajbnica, Spinoze i drugih. Bertrand Rasel je za njega rekao da mu ni antički stoici nisu bili ravni. Ali on nije šire poznat jer nije Crnogorac. Rođen je selu Sovljak kod Uba.Istraga potura jeste najviša filosofja današnjice.
Provokator si najviše zato što komuniciraš sa ukradenim profilom.
Ma da u pravu si, ne bi SPC dala autokefalnost Makedonskoj crkvi da to tamo išta vredi ... Nego, šta ćemo sa Kumanovskom bitkom? sa Bregalnicom? sa Kajmakčalanom? sa bitkom na Ovčem polju? Na kojim su to planinama rasute kosti najvećih srpskih junaka? Da nije to možda današnja Severna Makedonija?Izgleda je poenta da u MKD ima 50 srpskih crkava a na Kosmetu 1000,ali je ovih 50 nekako vrijednije![]()
Moj prađed je strijeljan od strane tvojih voljenih Austrijanaca.Ma da u pravu si, ne bi SPC dala autokefalnost Makedonskoj crkvi da to tamo išta vredi ... Nego, šta ćemo sa Kumanovskom bitkom? sa Bregalnicom? sa Kajmakčalanom? sa bitkom na Ovčem polju? Na kojim su to planinama rasute kosti najvećih srpskih junaka? Da nije to možda današnja Severna Makedonija?
p.s. Joj izvini, nemoj se ljutiš, zaboravio sam da je tvoj đedo sa Vučićevim đedom tada u austrijskoj vojsci ratovao.
Шта си река, дедер. Дедер, дедер поновиDakle profesionalni (ne) davaci Kosova, primerom neka pokazu koliko vole Kosovo...Mislim na sadasnje i bivse politicare u Srbiji.
Без формалног образовања?Da li sam provokator i kada ti kažem istorijsku činjenicu da "Srbin" Njegoš nikada nogom nije kročio na tlo Srbije?
Da li sam debil kada kažem da je produkt crnogorske mitomanije da neko poput Njegoša koji je bio bez formalnog obrazovanja, ni kriv ni dužan postane "najveći južnoslovenski filozof"?
Садвим случајно су били слободњаци који не плаћају порез, за разлику од вас храбрих ратара.Nikakva teritorijalna autonomija za prečanske Srbe nije postojala.
Које су се друге могле учити? Од саваког по достигнућима. Од вашег хрватског стваралаштваKod Tita su se epske pesme o Kraljeviću Marku morale da uče napamet i to ne samo u Srbiji nego širom Juge.
Realno- Jeruzalem je rupa, kao i Meka.
Poravnat'.
to je radio i Gaj Julije Cezar