Kosovo i struja...

fosilvaso:
hrvatski Iskon je tolerantan, međutim, ja sam ga stvarno forsirao dok im nije puk'o film, i to ne zbog pljuvanja po svemu hrvatskom, već zbog pozivanja na rušenje AVNOJ-skih granica...da pukneš od smeha..kao da je lično, glavom i bradom sam JeBoTito moderator...

e drago mi je ovo čuti iz usta srpskog forumaša
jer koliko god ja govorio neki mi forumaši ovdje nisu vjerovali

primjerice DeteSunca se u isto to uvjerio a prethodno mi rekao ako NE pokupi ban tamo zato što je Srbin da će me ovdje braniti svaki put kad me napadnu
naravno
pusta obećanja

kyoatia:
e drago mi je ovo čuti iz usta srpskog forumaša
jer koliko god ja govorio neki mi forumaši ovdje nisu vjerovali

primjerice DeteSunca se u isto to uvjerio a prethodno mi rekao ako NE pokupi ban tamo zato što je Srbin da će me ovdje braniti svaki put kad me napadnu
naravno
pusta obećanja
Вероватно је мислио да те брани кад си у праву,а не кад ти мислиш да си у праву!8-)

misoni:
Па,наравно.Ја морам да ти просветлим рупе у ћирилици.:D

znaš ti dobro na šta sam ja mislio, a rupe u čirilici ne trebaš mi prosvjetljivati...
svaka daljnja diskusija s tobom je čisto gubljenje vremena

pa ću za kraj citirati Danijelu Trbović iz kviza Najslabija karika:
"Zbogom"

kyoatia:
znaš ti dobro na šta sam ja mislio, a rupe u čirilici ne trebaš mi prosvjetljivati...
svaka daljnja diskusija s tobom je čisto gubljenje vremena

pa ću za kraj citirati Danijelu Trbović iz kviza Najslabija karika:
"Zbogom"

Očigledno je da ipak treba da te prosvijetli, jer se ne piše Čirilica nego Ćirilica.
Kad ćete vi Hrvati naučiti već jednom da nisu Ćetnici, nego Četnici itd...
Ali, kad malo bolje razmislim, tebi treba poduka i iz latinice :)

DraGo70:
Očigledno je da ipak treba da te prosvijetli, jer se ne piše Čirilica nego Ćirilica.
Kad ćete vi Hrvati naučiti već jednom da nisu Ćetnici, nego Četnici itd...
Ali, kad malo bolje razmislim, tebi treba poduka i iz latinice :)

a ti si njegov odvjetnik ili ja to pričam s istom osobom

mislim da je ipak ovo drugo
jelda? :shock:

kyoatia:
a ti si njegov odvjetnik ili ja to pričam s istom osobom

mislim da je ipak ovo drugo
jelda? :shock:

Ne, ja nisam njegov odvjetnik niti advokat. A pogotovo nismo ista osoba. Krivo misliš i krivo zaključuješ, kao po običaju.
A, ja koliko znam, ovo je otvoren forum i svako se može uključiti u razgovor... ili nije tako? Ako nije, onda sam nešto propustio :shock:

DraGo70:
Ne, ja nisam njegov odvjetnik niti advokat. A pogotovo nismo ista osoba. Krivo misliš i krivo zaključuješ, kao po običaju.
A, ja koliko znam, ovo je otvoren forum i svako se može uključiti u razgovor... ili nije tako? Ako nije, onda sam nešto propustio :shock:

nepristojno je upadati u nečiji razgovor ničim prozvan
ili taj osnovni bonton nisi naučio?!? :wink: :roll:

Izgleda da se on pridržava pravila bontona sa hrvatskih foruma koji otprilike glasi:
"Dragi Srbi", nepristojno je da upadate na naše forume i iznosite činjenice kako smo mi Hrvati izvršili genocid nad vama i slične "srboćetnićkokomunistićke laži" stoga ćete biti trajno banovani... :)
pa misli da ta pravila važe i ovde. ;)

Back