Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.070
Kosovo treba da pripada srpskom narodu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako udjete u savez sa siptarima (mini-sengen) oprosti se od Kosova i Metohije.Kosovo treba da pripada srpskom narodu.
To se naš narod boji.Ako udjete u savez sa siptarima (mini-sengen) oprosti se od Kosova i Metohije.
Sto cuti nabijem ga na moj qurac.To se naš narod boji.
Ne znam.Sto cuti nabijem ga na moj qurac.
Zajebacete i nas u Republici Srpskoj.Ne znam.
Koje vas?Zajebacete i nas u Republici Srpskoj.
Srbe.Koje vas?
Srpski parlament moze da stavi veto za ulazak u mini sengen ali kako se stvari odvijaju Dodik ce na pritisak Vucica i to prihvatiti.Narod treba da pokrene.
Zajebacete i nas u Republici Srpskoj.
Voolina und Maca-Diskrecija u Parovima 5. Motorino Sexino. Ionako Maca kaze da Bambino Babichi (onaj sto ubio Staniku) moze samo dva puta (platio Diskreciji 5,000 evra za zwei mall pro nacht, Diskrecija kaze). Diskrecija kaze, ako koza ne laze?!
A ti mi ga ne Ronhill, nego mi ga Dunhill.![]()
Ће идемо сви у Албанију на море...Srpski parlament moze da stavi veto za ulazak u mini sengen ali kako se stvari odvijaju Dodik ce na pritisak Vucica i to prihvatiti.
Nisi ti vuqler, koji ima nekakav kredibilitet na nivou sendvichara, da spinujes i menjas teze. Nisi lep, ali si (jako) glup.Kao što rekoh, visok nivo tvoje frustriranosti pokazuje koliko istina boli.
nidjeSrbijanci opet ste pogresili, glasali ste za budalu ukopace vas gore neko Josip Broz Tito sa svojim srbijancima.Nema logike da ulazite u mini sengen sa siptarima koji su vam oteli teritoriju istina zahvaljujuci nato-u,ameriki i eu.ubijali narod,policajce,vojnike i koji su vam vadili organe.Dje tu ima logike?
Hehehehehe dok vi na Kosovo ne smijete prismrditi, Alijin sin vam vedri i oblači u tim bosanskim kosovima...
Mi ne podržavamo Kosovo, mi radimo na tome da uništimo projekat Velike Srbije i podržavamo sve što ide u tome pravcu.
A na koja si 2 Kosova mislio? De to malo razmisli...
Zašto ne zauzmete Kosovo?
Hehehehe
Kako se uzme? Imaš i ovu logiku: Kakva mi je to šiptarska država ako se Srbi mogu prošetavati po njoj kao da je to njihova Srbija! Vize za Srbe!Ako udjete u savez sa siptarima (mini-sengen) oprosti se od Kosova i Metohije.
Imaš u Bosni Republiku Srpsku i dijelove Federacije BiH naseljenu Hrvatima. Nikad se Hrvati neće pomiriti da budu pod kontrolom Sarajeva. Pitanje Herceg Bosne će se ponovo potegnuti.Mi ne podržavamo Kosovo, mi radimo na tome da uništimo projekat Velike Srbije i podržavamo sve što ide u tome pravcu.
A na koja si 2 Kosova mislio? De to malo razmisli...
Tako je...Imaš u Bosni Republiku Srpsku i dijelove Federacije BiH naseljenu Hrvatima. Nikad se Hrvati neće pomiriti da budu pod kontrolom Sarajeva. Pitanje Herceg Bosne će se ponovo potegnuti.
Mujkani me podsećaju na one budale koje su verovale da će Truloslavija postojati do sudnjeg dana, kao i na one debilčine koje su te budale uveravali u to!Imaš u Bosni Republiku Srpsku i dijelove Federacije BiH naseljenu Hrvatima. Nikad se Hrvati neće pomiriti da budu pod kontrolom Sarajeva. Pitanje Herceg Bosne će se ponovo potegnuti.