vujadin
Poznat
- Poruka
- 9.689
u kojim to crkvenim spisima postoji price o kosovskom boju?.....znaci,koji je naziv crkvenog spisa i od kada potice?
i vujadine,ako opet pocnes sa onim pricama kako Srbija u srednjem veku nije bila feudalna drzava,svi cemo od muke otici da dobrovoljno poginemo u kosovskom boju
Ово смо већ претресли, а и навео сам ти и сада. У Патријаршији и Хилендару имаш све о Светим Феудалцима Немањићима. И то из прве руке. А захваљујући и људима који су истраживали, има сада и у Охају у државном универзитету у библиотеци једна соба која носи име Хилендарска соба. Два свештена лица, отац и син Матејић, су сабрали преко милион страница писанија на старословенском језику. Наравно за атеисте то су бајке. Мислим да су све поставили и на интернет. Задњи пут при крају прошлог века сам био месец дана у Колумбусу и свакодневно сам посећивао библиотеку. А пре тога сам био и месец дана у Хилендару. после сам имао жељу да се вратим и у Србију и да по манастирима истражујем али ми атеисти не дозвољавају да се вратим, можда зато што сам био, и остао монархиста. И сад да ти мени објашњаваш да је средњовековна српска држава била феудална.. Па ти себе са тиме стављаш у ситуацију где је цео свет веровао да је земља плоча и са тиме се поносиш, чак и претиш, можда са инквизицијом.