Kosilice za travu, električne ili na benzin?

1690477803005.png

To je ovo, crveno izbegavaj jer ces cesto menjati crevo za dovod goriva, snaga je manja....

Eee mi imamo vilidžerovo crveno i motorna testera počela da curi gorivo :mrgreen: servis 3500 din jbt jeftinije da sam dodao još par desetina evra i kupio novu električnu.

Uopšte sav taj dvotaktni alat je živo shranje.
Nije bas, starije masine su kvalitetnije pravljene, imamSachs- Dolmar testere staro preko 30 godina i nikad nista nije otvarano oko motora, ali je profesionalno i kostalo puno oko 1000 DM u ono vreme.

Ma pusti me nemačkih profi fazona kod njih je i bosch kvalitet. Nemci najveći prevaranti.

Ne volim ni da vidim dvotaktni alat. Još kao klinac sam odrastao na tomos motorima, vanbrodskim, na generalkama itd. Bofl.
Nema sta da pustim ja imam to testere koje ima vrhunski motor, nema nikakve generalke.
Ne moze da bude testere od 200 evra i od 1000 evra isto.

Ja uzeo metalnu za 20 evra mtd polovnu 1600 vati 45cm nož od kovanog čelika, proleti kroz korov pola metra baca iza 3-4 metra skinuo sam korpu samo smeta. Kosilica je monstrum 10 ari vinograda i voćnjaka neravnog pokosim za 2h

Kosilica monstrum. Za 30 dinara struje pokosim 20 ari. Sa trimerom mi treba oko 1000 din za gorivo.

Screenshot_2023-08-09-16-26-45-773-edit_com.miui.gallery.jpg

Back