Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.481
I ja sam kosio trimerom oko 10 ari, nervirala me neka sajla umesto najlona probao nije ni za k,zmijica mala bila ne sme puno da se zapusti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ti je ipak najbolje trimerom do zemlje da se kosi i posle dodjes jednom mesecno opet, tako ja kod mene radim.Kupili barbi kosilicu za 6000 din u krafteru odlična je 1000 vati brzo ide samo secka
Pogledajte prilog 1141863
Oni pokose povrsinski puno ali lose kose, ja to kosim temeljnije i malo sporije ali kvalitetnije ispadne.Meni komunalno pokosili na 10 cm sada je to 20-25 sapliće te trava![]()
Koji model konkretno?Kupi Alpinu, tu ne mozes da pogresis, ja je imam koristim je i za svoje i profesionalne potrebe.
ABR 52D je jak ako hoces vecu snagu inace neces pogresiti koji god da uzmes, imaju odlicne i izdrzljive motore.Koji model konkretno?
Ne valja crveno od bilo kog proizvodjaca.
Kupi joj golf kolica i elektricnu kosilicu da ima i jare i pare.....pa nek vozi sedi i kosi u prolazu....Pošto je teren neravan ima i strmih delova, to električna može ali ne i samohodna motorna tako da mi ona deluje baš neupotrebljiva?
Nije bas, starije masine su kvalitetnije pravljene, imamSachs- Dolmar testere staro preko 30 godina i nikad nista nije otvarano oko motora, ali je profesionalno i kostalo puno oko 1000 DM u ono vreme.Eee mi imamo vilidžerovo crveno i motorna testera počela da curi gorivoservis 3500 din jbt jeftinije da sam dodao još par desetina evra i kupio novu električnu.
Uopšte sav taj dvotaktni alat je živo shranje.
Nema sta da pustim ja imam to testere koje ima vrhunski motor, nema nikakve generalke.Ma pusti me nemačkih profi fazona kod njih je i bosch kvalitet. Nemci najveći prevaranti.
Ne volim ni da vidim dvotaktni alat. Još kao klinac sam odrastao na tomos motorima, vanbrodskim, na generalkama itd. Bofl.
Kupio sam Arol 2T 0,5L. Koliko da sipam na 5L benzina?Ja pricam nikako crveno ulje za mesavinu jer cete svake godine nositi na servis.