kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.453
Vise se ne javljajajde jbm vam sve..možemo mi to!!!!
-12
Svoje su reko pljuvanjem kad je teško.
Sad odhebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vise se ne javljajajde jbm vam sve..možemo mi to!!!!
-12
Četka ti li si?Не знам ко ти је тај.
Можда мислиш на руменоглуа? Оног исти који кад год изгуби - неко други је крив. Играчи, судије. Скандирања. Коме је сад до кошарке?
Највећа превара - жељко робија.
Какав бре ауторитет
Не знам ко ти је тај.
Можда мислиш на руменоглуа? Оног исти који кад год изгуби - неко други је крив. Играчи, судије. Скандирања. Коме је сад до кошарке?
Највећа превара - жељко робија.
Какав бре ауторитет
Jokic je pokvario atmosferu dolaskom u reprezentaciju, mozda bi i svi ostali igraci htjeli da odbiju reprezentaciju par puta i da kada im se cefne opet se vrate i svi im lizu patike al ne mogu nisu Jokic.I kada imas u ekipi igraca koji ima vece privilegije nego drugi kako ce tu biti dobar odnos i atmosfera medju igracima i kako ce postovat trenera kada im kaze da su svi jednaki i svi slozni itd.Kako kada neko ima privilegije koje neko drugi nema.Ja prvi a i vecina vas ne bi volio da igram u timu gdje nismo svi tretirani jednako gdje za sve ne vaze ista pravila.Prvi ja bi kontrirao treneru i zezao se jer drzim do sebe.Ako moze Djokovic sa povredom sa 37 da dere koljena za reprezentaciju i na svakoj Olimpijadi se bori kao lav cak je izgarao na Dejvis kupu i Hopman kupu za reprezentaciju to se cijeni.I njegov odnos prema dresu je bio da je dres svetinja a nikako kupleraj
Djokovicevo postovanje dresa Srbije i odnos prema njemu je za 1000 zlatnih medalja
Ne lupaj zivota ti. Dai gledas utakmicu? Da li se uopste razumes u kosarku?
Одбијао је и Дивац. Одбијао и Стојаковић. Ђорђевић. И после сви били срећни кад су играли.Jokic je pokvario atmosferu dolaskom u reprezentaciju, mozda bi i svi ostali igraci htjeli da odbiju reprezentaciju par puta i da kada im se cefne opet se vrate i svi im lizu patike al ne mogu nisu Jokic.I kada imas u ekipi igraca koji ima vece privilegije nego drugi kako ce tu biti dobar odnos i atmosfera medju igracima i kako ce postovat trenera kada im kaze da su svi jednaki i svi slozni itd.Kako kada neko ima privilegije koje neko drugi nema.Ja prvi a i vecina vas ne bi volio da igram u timu gdje nismo svi tretirani jednako gdje za sve ne vaze ista pravila.Prvi ja bi kontrirao treneru i zezao se jer drzim do sebe.Ako moze Djokovic sa povredom sa 37 da dere koljena za reprezentaciju i na svakoj Olimpijadi se bori kao lav cak je izgarao na Dejvis kupu i Hopman kupu za reprezentaciju to se cijeni.I njegov odnos prema dresu je bio da je dres svetinja a nikako kupleraj
И Ђоковић је прескакао Дејвис Куп. И ником ништа.Ne lupaj zivota ti. Dai gledas utakmicu? Da li se uopste razumes u kosarku?
DzabaKosarku pratim cijeli zivot
Bas se primecuje.... Cudi me da ne vidis prazne minute Davidovca i Marinkovica, zaboravljenog Petruseva na klupi...Kosarku pratim cijeli zivot
Одбијао је и Дивац. Одбијао и Стојаковић. Ђорђевић. И после сви били срећни кад су играли.
На страну што Јокић није тражио посебан третман који реално заслужује.
Човек је ту да победи. Али ако он преседи на клупи и за то време противник направи серију - онда нема смисла да седи на клупи.
Није да је играо 30 минута и имао 0 поена а тражио да и даље игра.
Но добро. Причам зиду. Мислите шта хоћете.
Ko marica u kriv.....Ne lupaj zivota ti. Dai gledas utakmicu? Da li se uopste razumes u kosarku?
Ko marica u kriv.....
Bez avramovica i dobrica. Vise petrusev.Zaboraviti prvo poluvrijeme i na teren u drugom poluvremenu izadje drugi tim Srbije.Mislim isti igraci ali drugacije raspolozeni za igru.
Третирали су и други пре њега. О томе причам.Dosta je tim komentarom o Jokicu ti samo ponizavas samog sebe , postuj samog sebe malo i imaj dostojanstva,opravdavas nekog ko dres reprezentacije tretira kao Wc solju
Од дрвета не видиш шуму но добро.Jokicevci ste,vi niste navijaci reprezentacije Srbije sto je najtuznije
Komentare koje vi dajete,daju klinci fanovi Jokica koji mu drze poster u sobi
Posto si poznavalac, onda nam daj jednu strucnu analizu ako si uopste sposoban za toJokicevci ste,vi niste navijaci reprezentacije Srbije sto je najtuznije
Komentare koje vi dajete,daju klinci fanovi Jokica koji mu drze poster u sobi