analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.037
Posto si poznavalac, onda nam daj jednu strucnu analizu ako si uopste sposoban za to
Imas u proslim komentarima sve sam jasno rekao o timu Srbije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto si poznavalac, onda nam daj jednu strucnu analizu ako si uopste sposoban za to
Aj odjebi od menePotom to elaboratom parafira stručnjak iz nišku palanku muadib
Бежи бре са тим комунистичким форамаImas u proslim komentarima sve sam jasno rekao o timu Srbije
Mislis besmisleno pljuvanje po Jokicu? To nije analiza, vec zavist i mrznja
Da li to vazi za Divca, Djordjevića, Stojakovića i ostale koji su odbijali?
Немој. Немој ни да пишеш о истој.To je zdrav razum da nekoga ko odbije reprezentaciju vise puta kada je najvise trebao,da ponovo gledam kako igra za reprezentaciju to ne zelim
Bitan je uspjeh tima
I ti od ovog pdf sa svojim elaboratima svakodnevnim.Aj odjebi od mene
Pratiš ali imaš čudan rezon. Zamisli da Srbija bez Jokića igra protiv ovakve Australije. Pa sad bi bilo +20 za Kengure.Kosarku pratim cijeli zivot
Наравно да не. Одбијао је и Новак.Da li to vazi za Divca, Djordjevića, Stojakovića i ostale koji su odbijali?
Pratiš ali imaš čudan rezon. Zamisli da Srbija bez Jokića igra protiv ovakve Australije. Pa sad bi bilo +20 za Kengure.
Ne kapira, jer se ne razume. Da se razume video bi da Jokica udvajaju i utrajaju i da imamo visak, ali kad ne mogu bekovi da ubace onda Jokic ne valja, a kad ubacuju onda su drugi odlicniPratiš ali imaš čudan rezon. Zamisli da Srbija bez Jokića igra protiv ovakve Australije. Pa sad bi bilo +20 za Kengure.
Ponavljam, odjebi od mene.I ti od ovog pdf sa svojim elaboratima svakodnevnim.
Tako pričaj sa onima koji su te vaspitali
Trenutno 17 p, 8 sk i 7asBespotrebno omalovazavanje Jokica na temi.Kada se zavrsi utakmica neka neko izbaci ucinak Jokica na utakmici.Poslije toga komentari nisu potrebni.