Košarkaška reprezentacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta je uzrok ispadanja sa Evrobasketa?

• Selektor

glasova: 7 46,7%
  • Igrači

glasova: 1 6,7%
  • Povrede

glasova: 3 20,0%
  • Nešto drugo

glasova: 4 26,7%

• Ukupno glasova
    15
eto.. godinu dana se ke nja o Jokiću
MVP krac palac.. najbolji na svetu itd.. reprezentacija i kolektiv skroz u drugom planu
došlo je prvenstvo
flopinu boli k
ne igra odbranu, u napadu očajan
kao da si kancer ubacio u zdravo tkivo i vidimo rezultat

ovo je neviđena katastrofa i blamaža

idi vozaj konje majmune i trpaj kliperse i supersonikse u onom cirkusu a ovi ovde nek svršavaju na tvoje brilijantne partije i tripl dablove

sad će idopoklonici da pišu kako je on ustvari bio fantastičan ali ne može sam

pa kako smo mi bez njega mogli na WC ???
Слажем се. Милутинов објаснио како се игра.

Гледај турнир у доминама...

Ево како изгледамо кад седне на клупу - затегао милутинов само тако. Нит одбране, нит скока, нит поена. Ништа. Дупло голо.
Кари мађија - држи га кућо на клупи и Богдана. Нек ти играју вања и давидовац. Додај им и мулутинова и гудуру па да имамо покер асова.
Ma pop80 zna najbolje, sts ti znas... Hahahahaah

Bitno mi je da zapljune po Jokicu, a uskoro ce i drugi da se javi sa istom pricom

On nije trebao da bude pozvan u reprezentaciju kada je vise puta odbio reprezentaciju da igra za nju,i kada se njemu cefne moze da igra da li bi ijedan drugi igrac imao tu privilegiju da moze da tretira reprezentaciju kao kupleraj da moze da udje kad hoce i izadje.Ali to je krivica trenera koji ne postuje ni sebe ni dres reprezentacije o tome se radi,da je covjek od Integriteta,rekao bi savezu ako zelite da zovete ponovo Jokica ja vise necu biti trener reprezentacije.I logicno da je pljunuo na sebe Pesic i na dres i da vise nema bi autoritet kakav treba da ima ,tuzno.
И не треба да игра кад га Кари држи на клупи. Овај меч и Богдан и он су требали да играју 40 минута. Ал не. Кари их вади и игра му тандем М&М.

On nije trebao da bude pozvan u reprezentaciju kada je vise puta odbio reprezentaciju da igra za nju,i kada se njemu cefne moze da igra da li bi ijedan drugi igrac imao tu privilegiju da moze da tretira reprezentaciju kao kupleraj da moze da udje kad hoce i izadje.Ali to je krivica trenera koji ne postuje ni sebe ni dres reprezentacije o tome se radi,da je covjek od Integriteta,rekao bi savezu ako zelite da zovete ponovo Jokica ja vise necu biti trener reprezentacije.I logicno da je pljunuo na sebe Pesic i na dres i da vise nema bi autoritet kakav treba da ima ,tuzno.
Ti izgleda ne gledas utakmicu? Nesto ne znam kako je Jokic kriv za ocajnu igru, sta ocekujes od njega, da da 50 poena i odbrani svaki napad?

Ne znam samo sta u reprezentaciji rade Guduric, Davidovac, Marinkovic, Militinov

И не треба да игра кад га Кари држи на клупи. Овај меч и Богдан и он су требали да играју 40 минута. Ал не. Кари их вади и игра му тандем М&М.

Radi se o postovanju dresa.Reprezentacija nije javna kuca,ali kada od nje napravis javnu jucu onda ce i igraci je tako tretirati a posebno Jokic koga boli uvo.Sta ga briga igrace za Srbiju kada bude htio,svi ce biti na kraju krivi samo on super.I mene treba da bude sramota sto ovako komentarisem o Jokicu.Ipak Jokic je bitniji i veci od dresa Srbije,treba svima da se ruga u lice al ga ponovo treba zvati da igra jer mi sebe ne cijenimo a njega ipak trebamo

Ti izgleda ne gledas utakmicu? Nesto ne znam kako je Jokic kriv za ocajnu igru, sta ocekujes od njega, da da 50 poena i odbrani svaki napad?

Ne znam samo sta u reprezentaciji rade Guduric, Davidovac, Marinkovic, Militinov

Bez Jokica je osvojeno srebro na Mundijalu a sa Jokicem vjerovatno ispadamo danas bez medalje a i ispali smo i od Italije onu osminu kada je lik igrao kao turista,boli ga uvo

Njegov dolazak u reprezentaciju bas je pokvario atmosferu medju Igracima

Bez Jokica je osvojeno srebro na Mundijalu a sa Jokicem vjerovatno ispadamo danas bez medalje a i ispali smo i od Italije onu osminu kada je lik igrao kao turista,boli ga uvo

Njegov dolazak u reprezentaciju bas je pokvario atmosferu medju Igracima
Samo je mala razlika, sto je svetsko bilo mnogo slabije od ovog OI, a i Litvanija je ta koja nam je omogucila medalju jer nam je sklonila SAD.

Radi se o postovanju dresa.Reprezentacija nije javna kuca,ali kada od nje napravis javnu jucu onda ce i igraci je tako tretirati a posebno Jokic koga boli uvo.Sta ga briga igrace za Srbiju kada bude htio,svi ce biti na kraju krivi samo on super.I mene treba da bude sramota sto ovako komentarisem o Jokicu.Ipak Jokic je bitniji i veci od dresa Srbije,treba svima da se ruga u lice al ga ponovo treba zvati da igra jer mi sebe ne cijenimo a njega ipak trebamo
Не, баш обратно. Само ће он бити крив и бити у фокусу. Можда мало Кари. Маринковић и Давидовац играли по 8 минута и ту су направили разлику.

Vas problem na forumu je ovdje sto vi vise cijenite Jokica nego sami sebe i dres reprezentacije
Меси би баш играо за аргентину да су га звали на светско да буде резерва након оне сезоне где је дао 70+ голова.

На страну што су и други одбијали репрезентацију, попут Дивца и Ђорђевића.

Не, баш обратно. Само ће он бити крив и бити у фокусу. Можда мало Кари. Маринковић и Давидовац играли по 8 минута и ту су направили разлику.

On nije trebao da bude pozvan, jer niko ama bas niko sem njega ne bi mogao toliko puta da tretira reprezentaciju kao zadnje smece i da opet bude pozvan.Kod Obradovica on nikada vise ne bi mogao da bude pozvan jer covjek je autoritet ili ces postivat dres ili neces igrati.Ako si povrijedjen to je visa sila to je nesto drugo al on par puta je izricito odbio

On nije trebao da bude pozvan, jer niko ama bas niko sem njega ne bi mogao toliko puta da tretira reprezentaciju kao zadnje smece i da opet bude pozvan.Kod Obradovica on nikada vise ne bi mogao da bude pozvan jer covjek je autoritet ili ces postivat dres ili neces igrati.Ako si povrijedjen to je visa sila to je nesto drugo al on par puta je izricito odbio
Aj ućuti.

Не знам ко ти је тај.
Можда мислиш на руменоглуа? Оног исти који кад год изгуби - неко други је крив. Играчи, судије. Скандирања. Коме је сад до кошарке?
Највећа превара - жељко робија.
Какав бре ауторитет

Back