Truman
Elita
- Poruka
- 24.107
Ako u nedelju izgubimo finale od Nemačke zamoliću lepo da ne bude pljuvanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пу, пу, пу!Ako u nedelju izgubimo finale od Nemačke zamoliću lepo da ne bude pljuvanja.

Sećam se kad smo izgubili finale EP protiv Slovenije. Em je narod pljuvao naše em je omalovažavao Slovence na razne načine. Nije mi se to svidelo.Пу, пу, пу!![]()
Јак тим, велика очекивања, Словенија дотад није била ништа посебно у свијету кошарке, Лука игра за њих а могао је за нас, тренира их „наш”, добили нас с два играча, старцем и клинцем и то први пут кад се европска титула носи 4 године... свега је ту било, али све то легне на своје временом. Што се мене тиче (а и написах то негдје) све и да смо завршили као 4. уз осигуране ОИ, одлично! Свака медаља је сјајна, али ипак је најсјајнија... она у недјељу!Sećam se kad smo izgubili finale EP protiv Slovenije. Em je narod pljuvao naše em je omalovažavao Slovence na razne načine. Nije mi se to svidelo.
Pa nije bas sa dva igraca.Јак тим, велика очекивања, Словенија дотад није била ништа посебно у свијету кошарке, Лука игра за њих а могао је за нас, тренира их „наш”, добили нас с два играча, старцем и клинцем и то први пут кад се европска титула носи 4 године... свега је ту било, али све то легне на своје временом. Што се мене тиче (а и написах то негдје) све и да смо завршили као 4. уз осигуране ОИ, одлично! Свака медаља је сјајна, али ипак је најсјајнија... она у недјељу!![]()
Što se tiče Slovenije jedini njihov trener je Zmago Sagadin železna ruka ovi ostali kao da su diplome u Šabcu kupili pa vode tim.Naravno Sloveniji je falio Goran Dragić ali da je malo mlađi i 1 solidan centar ili krilo.Jbg.Ne možeš to izmisliti mala drzava loše se radi i sa mladima kojih više i nema.Svi su na telefonima.Dončič Luka veliki igrač koji je znao da neće sa ovima do kraja ali se ipak odazvao i igrao.Bravo majstore to mogu samo veliki šampioni.Pa nije bas sa dva igraca.
Imali su Rendolfa koji je bio americki reprezentativac i igrao je u Realu sa Doncicem. Bio je bolji od nasih visokih igraca.
I Prepelic je bio tada u zivotnoj formi. On je posle toga otisao u Real.
Znaci 3 igraca Reala i jedan iz NBA.
Mi smo bili mnogo oslabljeni, ali je Sale znao da motivise igrace i izvuce 110%.
Tako da je ta medalja veliki uspeh.
Steta sto nije bila zlatna, ali jbg.
Ona prva dva finala nismo imali sanse sa Karijem, Kajrijem, Hardenom i ostalim zvezdama.
Tad smo imali sanse, ali je Jokic morao da okrece gume.
Поменута је пљувачина по нашима и омаловажавање Словенаца, а ја сам само укратко побројао шта се све тада писало по новинама и причало по кафанама.Pa nije bas sa dva igraca.
Imali su Rendolfa koji je bio americki reprezentativac i igrao je u Realu sa Doncicem. Bio je bolji od nasih visokih igraca.
I Prepelic je bio tada u zivotnoj formi. On je posle toga otisao u Real.
Znaci 3 igraca Reala i jedan iz NBA.
Neka se ponasa kako mu je volja,njegov zivot njegova sramota.pazi njegovo pravo da ne igra ali ono glupiranje je nedostojno i nepotrebno skroz, pretvara se u klovna pogotovo za vreme SP, a sad bi verovatno hteo da igra (finale) no nije on tema ima tema o njegovom neigranju, jednostavno on mora dobijati pozive kao najbolji igrac i to je to pa kad se odazove odazove
Izgubis od Prepelica i Blazica skroz legitimno za pljuvanje i omalovazavanje.Sećam se kad smo izgubili finale EP protiv Slovenije. Em je narod pljuvao naše em je omalovažavao Slovence na razne načine. Nije mi se to svidelo.
Поменута је пљувачина по нашима и омаловажавање Словенаца, а ја сам само укратко побројао шта се све тада писало по новинама и причало по кафанама.
Сјећам се кад је као клинац ушао пред крај и у продужецима сам добио Звезду... Већ тада се видјело да је дрчан, свој, самоувјерен, да не ебе никог, али и да може... Такав је стигао и на селекторску клупу након неколико година репрезентативног мртвила... памтим његово „Шта бре да учествујемо, ово је Србија, ало, на сваком такмичењу се иде по медаљу!”, подигао је репку из пада у који је упала, био је довољно свој да није морао плесати како други свирају и, нажалост, „скинута му је глава” након сребра. Није уклопио Јокића како треба, то стоји, али Јокић је ионако тешко уклопив у калупе и имао је невиђену срећу и да га западне Денвер и оваква НБА кошарка која је таман за њега ко нацртана, али и тренер који је све истумбао због њега и богами му се исплатило, паде прва титула у историји клуба... Дакле, и те како има смисла градити игру око Јокића, али стоји и то да онда истумбаш све живо, за то треба времена, репка ипак није клуб...Sa pljuvacinom su poceli Jokicevi svedoci, gazdini novinari i SNS mediji koji su hteli da smene Saleta jer ga je doveo Djilas i jer nije pristajao da mu menadzer pravi roster.
Iskreno, Pešić je kriminalno vodio tim protiv Italije na prošlom EP. To što smo sad došli do finala neće to izbrisati. Dakle, nije on savršen. Treba biti malo i objektivan. Ovde se hemija tima dobro poslagala i on ima svakako svoje zasluge, ali ne treba zaboraviti ni kako je zeznuo stvar na EP.Kakvi su sad komentari na "izlapelog" Pešića i "odron" reprezentaciju u kojoj ima 2 i pol kvalitetna igrača.
Kolko ste kritični jbt. Svrstavali su vas na cca 10. mjesto u poretku favorita, čovjek vas uveo u finale SP, s velikom šansom da uzmete zlato, i vi mu čupate šta je zajebao prije kolko, 2 godine?Iskreno, Pešić je kriminalno vodio tim protiv Italije na prošlom EP. To što smo sad došli do finala neće to izbrisati. Dakle, nije on savršen. Treba biti malo i objektivan. Ovde se hemija tima dobro poslagala i on ima svakako svoje zasluge, ali ne treba zaboraviti ni kako je zeznuo stvar na EP.
Reprezentacija pod njim nije izgledala dobro, nije igrala dobro, ja sam siguran da ovde ogromne zasluge imaju članovi stručnog štaba, verovatno najviše Ognjen Stojaković, ali sigurno i ostali. Pešić je kapetan broda, najbitniji zbog psihologije i autoriteta, košarkaški deo izgleda uglavnom vode pomoćnici.Kolko ste kritični jbt. Svrstavali su vas na cca 10. mjesto u poretku favorita, čovjek vas uveo u finale SP, s velikom šansom da uzmete zlato, i vi mu čupate šta je zajebao prije kolko, 2 godine?
Ali zašto ti je teško da razdvojiš neke stvari. Na EP nije položio ispit, ovde jeste. To je sve. Ne treba idealizovati njegov rad.Kolko ste kritični jbt. Svrstavali su vas na cca 10. mjesto u poretku favorita, čovjek vas uveo u finale SP, s velikom šansom da uzmete zlato, i vi mu čupate šta je zajebao prije kolko, 2 godine?
Možda zato što sam pogledao njegov CV kao trenera (već vam donio SP i EP, donio Nijemcima EP-to dobro pamtim jer je nas u polufinalu izbacio). Možda zato što mi o ovako nečemu možemo samo sanjati. Možda zato što ste i Đorđevića pljuvali čim nije uzeo medalju.Ali zašto ti je teško da razdvojiš neke stvari. Na EP nije položio ispit, ovde jeste. To je sve. Ne treba idealizovati njegov rad.
Ok, ali nije to baš tako prosto. Normalno je da je bila pljuvačina nakon poraza od Italije na EP. Ja recimo nikada nisam pljuvao Đorđevića. Odradio je posao na nekoliko takmičenja i nakon prvog neuspeha se povukao.Možda zato što sam pogledao njegov CV kao trenera (već vam donio SP i EP, donio Nijemcima EP-to dobro pamtim jer je nas u polufinalu izbacio). Možda zato što mi o ovako nečemu možemo samo sanjati. Možda zato što ste i Đorđevića pljuvali čim nije uzeo medalju.
Sigurno da vi znate 100x više od mene o vašoj reprezentaciji i Pešiću, ali postati ćete fakin svjetski prvaci, koga briga za zadnje EP.
Mogu samo zamislit šta bi bilo da na EP ispadnete od Češke ili Finske. I to na način da je na poluvremenu sve riješeno.Ok, ali nije to baš tako prosto. Normalno je da je bila pljuvačina nakon poraza od Italije na EP. Ja recimo nikada nisam pljuvao Đorđevića. Odradio je posao na nekoliko takmičenja i nakon prvog neuspeha se povukao.