Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.772
Profi smo ih napunili faulovima u drugoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj kao 2014, neka bude drugačijeOpet sa Amerima finale kao 2014.![]()
Ali sad mozemo i da dobijemo.Opet sa Amerima finale kao 2014.![]()
Neko je u stručnom štabu košarkaški savant, naš tim igra i preko svojih mogućnosti, da sad ne umanjujem njegovo znanje ali nije ovo Pešićeva genijalnost nego nečiji ozbiljan rad, genijalno skautiranje i savršeno osmišljavanje i napada i odbrane.Честитке и наклон фантастичним српским кошаркашима и стручном тиму који је опет урадио перфектан скаутинг противнка, на величанственом успјеху.
IDEMOOOOOOOO BRE![]()
ne znam za vas ljudi
ali za mene su LJUDINE vec sada zlatni ... ovakva igra i zalaganje je za svako postovanje i za
balkon
Pogledajte prilog 1406686
Sa ‚‚debelim slaninarom‚‚ova reprezentacija bi bila sigurno jos bolja.umesto da se u studiju priča o igračima od večeras ke nja se o nebitnom debelom Slaninaru iz Sombora
ti si brt u proteklih 20 dana pokazao da veze nemaš o košarci, izblamirao si se sa komentarima i prognozama tako da je tvoje mišljenje skroz nebitno..al ok možeš da ostaviš komentar ali ja ne moram da ga čitam..pališ na ignorSa ‚‚debelim slaninarom‚‚ova reprezentacija bi bila sigurno jos bolja.
Po meni glavni nas problem je kada igra Vasilije Micic,taj jos nije odigrao dobru utakmicu za rep.a da sam je ja odgledao.
Kako ovo prezivljava gazda Misko.Sa ‚‚debelim slaninarom‚‚ova reprezentacija bi bila sigurno jos bolja.
Po meni glavni nas problem je kada igra Vasilije Micic,taj jos nije odigrao dobru utakmicu za rep.a da sam je ja odgledao.
Bogdan Bogdanovic added another masterclass to his ever-growing list of legendary FIBA World Cup performances, which place him among the very best in the tournament's history. 23 points, 8/12 shooting, 3/4 from three, 4 rebounds, 3 steals and 3 assists. He was, once again, the best player of the game.
Just how superb is "FIBA Bogi"? Here are a few elements to get a legitimate answer.
Serbia came out ready to pounce and grab a spot in the Final, beating Canada 95-86 in Friday's first Semi-Final game. As usual, it was Bogdan Bogdanovic who set new FIBA World Cup records along the way as now he's made the most three-pointers (70) in the competition over the last 30 years.
The Serbian wing surpassed Dirk Nowitzki (425 points) with 427 points scored in FIBA World Cup games. Today was his 11th game with 20 points or more at the World Cup. He now holds the 3rd best tally in the 21st century, only behind Luis Scola (16) - courtside today as a World Cup Global Ambassador - and Dirk Nowitzki (12).
Greetings to Kirk Penney as well! Bogdanovic now is the sole record holder of 24 consecutive games of at least one 3-pointer made in each of the World Cup games he's played in.
Simply put, he's always been heading towards legendary status.
The only question that remains is whether he can add a World Cup trophy to that list of achievements.