Košarkaška reprezentacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta je uzrok ispadanja sa Evrobasketa?

• Selektor

glasova: 7 46,7%
  • Igrači

glasova: 1 6,7%
  • Povrede

glasova: 3 20,0%
  • Nešto drugo

glasova: 4 26,7%

• Ukupno glasova
    15
Пу! На крају још и да покажу да су могле... Па по дупету свакој! Знам, и ове су стале кад су онолико повеле, али...
Ајде што су нас бушиле под кошем у првом полувремену, ајде и онолике изгубљене лопте, ајде и залетања „у месо” без разлога, али онолико омашених не зицера него ПОЛАГАЊА, то не разумијем. И то не једна или двије играчице, него све. Па и овако матором, може ми испасти лопта из руку, могу се саплести, могу попити банану, али ако сам се већ подигао да је наслоним на таблу, тешко да ћу омашити...

Него, је л’ оно на нашој клупи Данијел Пејџ или неко баш личи на њу?

Пу! На крају још и да покажу да су могле... Па по дупету свакој! Знам, и ове су стале кад су онолико повеле, али...
Ајде што су нас бушиле под кошем у првом полувремену, ајде и онолике изгубљене лопте, ајде и залетања „у месо” без разлога, али онолико омашених не зицера него ПОЛАГАЊА, то не разумијем. И то не једна или двије играчице, него све. Па и овако матором, може ми испасти лопта из руку, могу се саплести, могу попити банану, али ако сам се већ подигао да је наслоним на таблу, тешко да ћу омашити...

Jeste Pejdz.

Bila je i pomocnica Butuliji na U20.

Nije nam se bas posrecilo.

Jeste Pejdz.
Bila je i pomocnica Butuliji na U20.
Nije nam se bas posrecilo.
Нисам имао појма да је и она у стручном штабу, него се зачудих кад је у кадру угледах па све контам је ли стварно она или неко баш личи на њу, а Бутулији је џаба бити помоћник, њој помоћи нема.

Ja ovo ne mogu da razumem.

Da mi na svako takmicenje idemo i da su protivnice za glavu vise od nasih.

I da su fizicki spremnije.

Svaka nasa kontra nemice stizu i lupaju banane kao da su LeBroni.

Nema teorije da damo kos pod kosem.

Samo trice i bekovi sta urade to je to.

Bogdanović novi rekorder reprezentacije Srbije po broju poena

G. A.danas 23:23
Bogdanović novi rekorder reprezentacije Srbije po broju poena 1
Foto: Beta/Sameer Al-Doumy via AP

Na meču Srbije protiv Južnog Sudana u poslednjem kolu u takmičenju po grupama na olimpijskom košarkaškom turniru u Lilu Bogdan Bogdanović je bio najefikasniji akter s 30 poena.

Pre utakmice na kontu je imao 1.029 poena, a sada je i najbolji strelac na večnoj listi reprezentacije od kada ona igra pod zastavom Srbije, od 2006.

Nadmašen je Miloš Teodosić, koji je dao 1.057 poena.
Bogdanović je rekord prisvojio prvim od dva pogođena slobodna bacanja na 11 sekundi pre završetka duela sa neugodnim afričkim olimpijskim debitantom.

Nas selektor Pesic je izveo Jokica dva minuta pre kraja utakmice.

Pa to se ne radi prema svom najboljem igracu i pored toga sto ga je predugo drzao na klupi u zadnjoj cetvrtini.

Mozda je to uradio zbog Milutinova da se ne bi ovaj osecao povredjenim,jer je nesto bio vidno nezadovoljan prilikom prosle izmene,mada ne znam tacno zbog cega,ali ako je izveo Jokica zato sto je ovom ispala lopta onda je Pesic nadmasio sam sebe.

To su ti mentalni prebacaji Pesica zbog kojih mi mozemo laganini da ispadnemo u cetvrt finalu.
Ustvari to je samo jedan od prebacaja koliko ih ima u svojoj glavi.
Da ne spominjem uvek potencijalni prebacaj Jokic i Milutinov zajedno na parketu.To cuci uvek spremno da upropasti utakmicu.
I zasto su to uvezbavali toliko na treninzima? Umesto da su vreme trosili recimo na neke druge stvari,utrajanje Jokica?

Inace ocajno smo otvorili utakmicu usli u neku potpuno bespotrebnu jurnjavu sa Sudancima gde se ne zna ko sta radi.
Zasto su tako igrali?
Gde su nestali organizovani napadi?
Cemu ishitreni sutevi?

Svaki put smo ih sami vracali u igru.
Toliko smo neozbiljni bili da sam imao utisak da namerno hocemo da izgubimo.

Aleksa Avramovic je odigrao jednu od svojih najgorih utakmica u dresu konstantno nas je kanalio.Nikola Jovic generalno utisak los,izuzetno spor,kao nabildovao se,a koordinacija pokreta slaba kako on misli da igra u NBA pojma nemam.Dobric je danas takodje imao losu utakmicu mnogo pocetnickih gresaka je napravio.

Bogdanovic je gresio,ali je igrao na momente jedini smisleno,a i napadacki se raspucao.

Jokic je igrao ok i pored toga sto su ga utrajali,jedino je promasio vise slobodnih bacanja nego sto treba u odbrani njegovo standardno ispadao jeste,ali imao je i ok poteza.

Micic najvise kritikovani igrac konacno je poceo da igra racionalno i za to zasluzuje svaku pohvalu.
Guduric takodje zasluzije pohvalu za odbranu.

Generalno utakmica za zaborav.

Pesic ne znam koliko je kontrolisao utakmicu i kako je tolerisao divljanje igraca,ali zasluzije svaku osudu za ono prema Jokicu mislim nije to njemu strano,to je konstantno radio 2022 zbog cega smo i ispali na kraju.

Bio je i jedan cudan tajm aut gde se Bogdan i Pesic nesto prepiru,ali ne znamo zbog cega.

Nemacka je vise pokazala od nas,sto ne znaci da je ne mozemo pobediti,Amerika je prejaka.

Poslednja izmena:
Naši će u četvrtfinalu igrati protiv selekcije Australije, a u polufinalu nas očekuje spektakl. Srbija će igrati sa boljim iz duela SAD-Brazil što je najgora varijanta za naš tim.

Naši momci će na teren od 14.30 u utorak kada će pokušati da izbore plasman u polufunale i verovatno meč sa selekcijom SAD-a.

Ti bi, a? 😁😂

Pogledajte samo poslednjih 10 minuta.

Sta se ovde desavalo.

Trica za pobedu pa glupan Markovic pravi tehnicku u proslavi i sudije sviraju tako nesto.

Nasi gube 2 poena 1,3 s pre kraja. Ali odlaze u produzetke.

Tamo izrael vodi sve vreme i na kraju Kostic pogadja tricu u poslednjoj sekundi. :D

Jucerasnji dan polovican.

Porazi devojaka A i U18 i pobede muskih ekipa u istim konkurencijama.

Zreb katastrofa.

Prvo Australija pa USA u polufinalu.

Trebalo je pustiti ove indijance da dobiju i ici kao treci na Nemacku. Ako bi dobili Nemacku isli bi na pobednika Francuska Sudan.

• "Ko je nama plejmejker, ja ne mogu da zovem i za njega i za sebe... Zovi, je*ote", rekao je Bogdan
  • "Pa ja nisam hteo da tebe opteretim time", uzvratio je Pešić
  • "Jok i nisi...", rekao je Bogdanović i dodao sebi nešto u bradu
  • "Šta ti je je*ote", dodao je Pešić
  • "Moja greška, moja greška", dodao je Aleksa Avramović, preuzevši odgovornost
Eto kao sto sam rekao ranije da ce Bogdan u ovoj postavci morati da bude i plej zahvaljujuci Pesicu koji glumi ludilo i ne zove Tea.

Back