Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.485
Potpuna nemoć, Ivon treba da skine ovu masku, ne znam ko je ovo čudo napravio, koliko joj blokira vidno polje, bolje da ne igra nego ovako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste Pejdz.Пу! На крају још и да покажу да су могле... Па по дупету свакој! Знам, и ове су стале кад су онолико повеле, али...
Ајде што су нас бушиле под кошем у првом полувремену, ајде и онолике изгубљене лопте, ајде и залетања „у месо” без разлога, али онолико омашених не зицера него ПОЛАГАЊА, то не разумијем. И то не једна или двије играчице, него све. Па и овако матором, може ми испасти лопта из руку, могу се саплести, могу попити банану, али ако сам се већ подигао да је наслоним на таблу, тешко да ћу омашити...
Него, је л’ оно на нашој клупи Данијел Пејџ или неко баш личи на њу?
Нисам имао појма да је и она у стручном штабу, него се зачудих кад је у кадру угледах па све контам је ли стварно она или неко баш личи на њу, а Бутулији је џаба бити помоћник, њој помоћи нема.Jeste Pejdz.
Bila je i pomocnica Butuliji na U20.
Nije nam se bas posrecilo.

Kako je moguće da se ukrštamo sa USA pre finala?Naši će u četvrtfinalu igrati protiv selekcije Australije, a u polufinalu nas očekuje spektakl. Srbija će igrati sa boljim iz duela SAD-Brazil što je najgora varijanta za naš tim.
ubacili su nova pravila od ove olimpijadeKako je moguće da se ukrštamo sa USA pre finala?
Novinari su odavno postali neki kreteni koji znaju takve naslove da smisle ili im smišlja urednik ili neko , pa moraju da stave.Boze koliko me nerviraju ovi novinari!
Ti bi, a?Пу! На крају још и да покажу да су могле... Па по дупету свакој! Знам, и ове су стале кад су онолико повеле, али...
Ајде што су нас бушиле под кошем у првом полувремену, ајде и онолике изгубљене лопте, ајде и залетања „у месо” без разлога, али онолико омашених не зицера него ПОЛАГАЊА, то не разумијем. И то не једна или двије играчице, него све. Па и овако матором, може ми испасти лопта из руку, могу се саплести, могу попити банану, али ако сам се већ подигао да је наслоним на таблу, тешко да ћу омашити...
Него, је л’ оно на нашој клупи Данијел Пејџ или неко баш личи на њу?