kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nikad boljeg basketa na zemaljskoj kugli nije bilo nego što se igrao na Jokijevom košu 80-ih i 90-ih ovi sa Limana bi tamo bili prosečna ekipa negde u sredini, samo što su pravila bila drugačija ko da koš ostaje mu lopta, ovo sa sudijama je malo smešan basket u odnosu na Jokijev košДодуше, кад би се играло на лиманском бетону, могу слободно послати и Леброна, и Карија, и Дурента, и вратити Џордана из пензије... ЏАБА!![]()
Е, паде ми на памет... Кад на 20 суде 2 слободна, је л’ готово кад се убаци прво (21) или се шутира и друго слободно? Мислим на званична правила.Nikad boljeg basketa na zemaljskoj kugli nije bilo nego što se igrao na Jokijevom košu 80-ih i 90-ih ovi sa Limana bi tamo bili prosečna ekipa negde u sredini, samo što su pravila bila drugačija ko da koš ostaje mu lopta, ovo sa sudijama je malo smešan basket u odnosu na Jokijev koš
jel de ?Momci predstavljaju Srbiju a ne Novi Sad, tako da nema razloga da ih svojataš, pogotovo ne da bi meni udario kontru zbog lokal politike.
.... .. .. .. ...... ..................
Marina dobro drži konce tima u svojim rukama.Devojke se drze. Vode 10 razlike 4 minuta do kraja 3/4.
Odlicno sutiraju trojke. 86% 6 od 7.
Razumna igra, bez ispucavanja za 3 poena.
Ne znam koliko ona moze da utice na to.Marina dobro drži konce tima u svojim rukama.

Не претјеруј, Аекса је једини који увијек гризе у одбрани. Зато му праштам понеку (али ПОНЕКУ!) грешку.Je 'l i vas nervira Avramovic ili samo mene?
Zalece se covek 1 na 3 u kontri.
Pa nisi Dzordan jbt.
Prvo je napravio korake koje mu nisu svirali, pa faul u napadu laktom se zabio u coveka koji mu nisu svirali, pa izgubio loptu, pa je vratio.
I onda se dere na Bogdana, tapse i sizi da mu da loptu da sutne 3 sa 8 metara.
Drago mi je da ga je Bogdan ignorisao.
Tipa smiri se mali.
Pa nije poneku.Не претјеруј, Аекса је једини који увијек гризе у одбрани. Зато му праштам понеку (али ПОНЕКУ!) грешку.
Потрорико лош, наши уливају наду, али трице су нам тиха језа, ем јако низак постотак, ем и тако низак постотак углавном потпуно слободних шутева за 3. Петрушев сјајан, али да не би Јокића питање је да ли би га ико примијетио, е ТО је Јокић.
Svi danas igraju basket.Boze svasta, basketasi su pobedili amerikance a izgubili od kineza?
kako?