Košarkaška reprezentacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta je uzrok ispadanja sa Evrobasketa?

• Selektor

glasova: 7 46,7%
  • Igrači

glasova: 1 6,7%
  • Povrede

glasova: 3 20,0%
  • Nešto drugo

glasova: 4 26,7%

• Ukupno glasova
    15
1722375573237.png

Додуше, кад би се играло на лиманском бетону, могу слободно послати и Леброна, и Карија, и Дурента, и вратити Џордана из пензије... ЏАБА! :lol:
Nikad boljeg basketa na zemaljskoj kugli nije bilo nego što se igrao na Jokijevom košu 80-ih i 90-ih ovi sa Limana bi tamo bili prosečna ekipa negde u sredini, samo što su pravila bila drugačija ko da koš ostaje mu lopta, ovo sa sudijama je malo smešan basket u odnosu na Jokijev koš

Nikad boljeg basketa na zemaljskoj kugli nije bilo nego što se igrao na Jokijevom košu 80-ih i 90-ih ovi sa Limana bi tamo bili prosečna ekipa negde u sredini, samo što su pravila bila drugačija ko da koš ostaje mu lopta, ovo sa sudijama je malo smešan basket u odnosu na Jokijev koš
Е, паде ми на памет... Кад на 20 суде 2 слободна, је л’ готово кад се убаци прво (21) или се шутира и друго слободно? Мислим на званична правила.

Momci predstavljaju Srbiju a ne Novi Sad, tako da nema razloga da ih svojataš, pogotovo ne da bi meni udario kontru zbog lokal politike.

.... .. .. .. ...... ..................
jel de ?
momci su LIMANCI , a liman je kolevka i leglo 3 na 3. Ono sto je najbolje na svetu. Oni rpedstavljaju svoje leglo sa kojim se ti sada iz nis pokusavas kititi. Naravno da svoj kraj svojatamo.
Niko osim momaka iz naseg kraj pa cak i selektor nije otisao u pariz. Liman je institucija i genetika limanaca. Kako vi uNis mozda u slobodno vreme ko djeca igrate nek igre ili karte ili danas kantere ovdje klinci bez obzira dal pre 40 30 10 godina ili sada imaju jednu istu uzrecicu :
OCEMO BASKET?

dzaba je to tebi govoriti jer si ti daleko odavde da bi to razumeo. 3 na 3 je za limance KOLEVKA , genetika, ono sa cim odrastaju ono sa cim zive i u tridesetoj ali i u pedesetoj kada su vec posustali...

upravo taj 3 na 3 basket u venama je doveo do toga da je LIMAN planetarna sila u BASKETU , bolja i od amera!

Mozes nesto drugo da prisvajas kao zajednicko ali 3 na 3 NE MOZES. niko u sbriji nije ni prici limancima iz novog sada. nasi pedesetogodisnjaci da odigraju sa tvojim nislijam pedesetogodisnjacima 3 na 3 napravili bi od njih cirkus. Jer je basket ovde u rukama u venama...

Upravo ybog takve LJUBAVI i svakodnevne igre rekreacije dosli smo dotga da smo godinama deceniju planetarna sila. dosli smo do toga da iskljucivo NOVOSADJANI cela reprezentacija sa sve selektorom a ne nislije ili beograDZani predstavljaju nas na OLIMPIJSKIM IGRAMA i to na najbolji moguci nacin tako sto pcoepaju amerikance u 3 na 3!

BASKET JE NOVOSADSKA GENETIKA!

u to neces moci da se mesas. kada budes imao neki sport koji ce biti iskljucivo nislijski e onda se kiti cvecem... Kako si i sam rekao oko izbora da se niko ne mesa... Ovo su nasi momci novosadski ovo je nas liman i ti tu nemas nista.Mozes sam oda se poklonis majstorima i citavom novom sadu!

NOVI SAD sa ponosom uziva i likuje nakon jcuerasnjeg tamburanja americke basketaske ekipe. NOVI SAD TO JE BASKET!\

LIMAN BASKETASKA DRZAVA

orevuare i gledaj kako to rade NOVOSADJANI!

dok vi mozdap iakte loptu po livadi ovde decaci od malih nogu piče basket kao njihovi očevi, dedovi...

Nigde nema toliko koseva na ulici kao u novom sadu kako pre tako i danas. Svaki cosak ga ima.

Novi sad - to je basket!
Upamti to kad vec pojma nemas o istoriji basketa 3 na 3 u srbiji.

drugo uz novosadjane se podrazumeva da svaki zna klizati i da voli klizanje. po tome je grad bio poznat jos sesdesetih sedamdesetih osamdesetih u jugi.

dok je nis tek pre nepunih deset godina ako se ne varam mislim da je manje od 10 , dobio klizaliste. do tad su to gledali na filmovima eto koliko ih je zanimalo...

tako ih isto tolko zanima i basket 3 na 3...

SVETSKI A NOVOSADSKI

Basketaši na biciklu sa peharom u Gradsku kuću! Gradonačelnik Đurić: Vidi se gde se igra najbolji basket​

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić danas je u Gradskoj kući ugostio članove reprezentacije Srbije u basketu 3×3 koji su prošlog vikenda, na šampionatu u Beču, po šesti put, osvojili titulu prvaka sveta. Pehar je nosio jedan od trenera, Danilo Lukić, centrom grada na biciklu.
jel vidis ? @Muad'Dib
šesta svetska titula!

jel vidiš da je pehar kroz novi sad NOŠEN NA BICIKLU!!!!

to je ono što sam ti pokušao objasniti, ali si stavio podsmevajući smajli (što je očaj onog koji nema ništa od tradicije da se podiči) , to je tradicija novosadjana, i ljubav prema bajsu!

kako za vreme titoisticke juge tako i danas novi sad je jedini rgad u državi koji je citav izgradjen sa biciklistickim stazama!

u bg to nije bilo ni blizu ... nego mroas na drum ili da gazis pesake.

e pa novosadjani su to kulturno napravili svom gradu od vajkada!

zbog toga je šesta svetska titula i pehar nošen na BICIKLU- obeležju novosadjana!

isto tako obeležje novosadjana poredbicikla su još dve stvari, BASKET I KLIZANJE!

to nam je u genima. svaki ga od malena igra i svaki vozi bajs i klize do kraja zivota svoga. jer je novosadjanin.
pehar proslava na biciklu

vozi bajs jer je novosadki

klizaj jer je novosadski

igraj basket jer je NOVOSADSKI

Poslednja izmena:
Marina dobro drži konce tima u svojim rukama.
Ne znam koliko ona moze da utice na to.

Na OKT-u je igrala samo Yvonne.

Tad sam rekao da moraju i ove druge da se opasulje i da ucestvuju.

Sad konacno imamo i neko ucesce sa klupe.

Da udju i odigraju nesto.

Raca 3 od 4, Nadija 2 od 2, MIna i Masa 4 od 6 pogodjenih suteva.

YoYo 100% sut za 3. Na OKT je imala 12% sut, sad 33%

Ne moze trener to bas da naredi i one da odjednom pocnu da pogadjaju.

Verovao sam da mogu do pobede kad su ih dobile u prijateljskoj.

Ali evo sad ih rasturaju, gotovo 20 razlike protiv Kine koja je broj 2 po Fiba power rankingu.

A Srbija je 10-ta.

Velika pobeda.

I kosarkasice su prve koje su se plasirale dalje. :ok::ok::ok:

Koji bi rezultat bio na kraju da je Jokic imao ful minutazu nikada necemo saznati,ali ono sto je sigurno je da ne bi izgubili sa ovolikom razlikom.

To idiotsko vadjenje Jokica dok vodimo je vec vidjeno i ocekivano od strane Pesica tako da ce on nastaviti sa time i ubuduce pa makar zbog toga ispali odma u cetvrtfinalu.

Nece se ni pocesati po glavi kada pogleda da smo bez Jokica dali svega 3 poena,a primili neverovatnih 29.

Ova statistika samo potvrdjuje koliko je nama Jokic potreban i koliko znaci dok je na parketu.

Ako sam dobro cuo Pesic se konstantno pored terena dere nesto skupi, cak i kad nas protivnik razvlaci i zasipa trojkama...sto nema logike.
Isto tako Pesic na Adebaja i Dejvisa dva brza igraca pod reketom odgovora sa Milutinov i Jokic zajedno na parketu sto takodje nema logike kao sto i nema nikakvog smisla da Marinkovic cuva Kevina Duranta...

To su sve neke Pesiceve fiks ideje,ali eto

Raduje sto je Micic makar za nijansu odigrao manje sebicno.

Sad protiv Portorika ocekujem da nam se ceo tim konacno razigra.

Poslednja izmena:
Sitaucija je sledeca. :D

Devojke imaju jedinstvenu sansu da pobedom, a posebno ako bude ubedljiva obezbede prvi sesir.

Da USA i Srbija budu u prvom sesiru i da dobijemo jednu od dve najbolje treceplasirane reprezentacije na zrebu.

Sto bi znacilo da smo jednom nogom u polufinalu.

E sad i Spanija zna za jadac pa ce i one pokusati da pobedom udju u krug kandidata za prvi sesir, ali imaju manje sanse zbog kos razlike.

Moze da se desi da u trecoj grupi Francuska razvali sve do kraja i da ode kao druga u prvi sesir sa velikom razlikom.

Ali ja ocekujem da se Australija probudi i pobedi u tom mecu sa Francuskom ako hoce da ide dalje. I da Francuska nece imati sve tri pobede na kraju grupne faze.

U tom slucaju bi samo Srbija i USA imale sve tri pobede i bile u prvom sesiru.

Ovakav rasplet sigurno niko nije mogao ni da zamisli pre pocetka OI. ;)

Da Srbija lagano prolazi, a da Kina, Belgija i Australija strepe do poslednjeg kola sta ce biti. :D

Je 'l i vas nervira Avramovic ili samo mene? :D

Zalece se covek 1 na 3 u kontri.

Pa nisi Dzordan jbt.

Prvo je napravio korake koje mu nisu svirali, pa faul u napadu laktom se zabio u coveka koji mu nisu svirali, pa izgubio loptu, pa je vratio.

I onda se dere na Bogdana, tapse i sizi da mu da loptu da sutne 3 sa 8 metara.

Drago mi je da ga je Bogdan ignorisao. :ok:

Tipa smiri se mali.

Je 'l i vas nervira Avramovic ili samo mene? :D
Zalece se covek 1 na 3 u kontri.
Pa nisi Dzordan jbt.
Prvo je napravio korake koje mu nisu svirali, pa faul u napadu laktom se zabio u coveka koji mu nisu svirali, pa izgubio loptu, pa je vratio.
I onda se dere na Bogdana, tapse i sizi da mu da loptu da sutne 3 sa 8 metara.
Drago mi je da ga je Bogdan ignorisao. :ok:
Tipa smiri se mali.
Не претјеруј, Аекса је једини који увијек гризе у одбрани. Зато му праштам понеку (али ПОНЕКУ!) грешку.
Потрорико лош, наши уливају наду, али трице су нам тиха језа, ем јако низак постотак, ем и тако низак постотак углавном потпуно слободних шутева за 3. Петрушев сјајан, али да не би Јокића питање је да ли би га ико примијетио, е ТО је Јокић.

Не претјеруј, Аекса је једини који увијек гризе у одбрани. Зато му праштам понеку (али ПОНЕКУ!) грешку.
Потрорико лош, наши уливају наду, али трице су нам тиха језа, ем јако низак постотак, ем и тако низак постотак углавном потпуно слободних шутева за 3. Петрушев сјајан, али да не би Јокића питање је да ли би га ико примијетио, е ТО је Јокић.
Pa nije poneku.
Imao je napad pre toga gresku kad je statirao u kukuruzu i Jokic izgubio loptu.
A posle toga onaj sut za 3 sa 8 metara posle 2 sekunde napada.
3 napada je upropastio za 2 minuta.
Portoriku je usla voda u usi pa nisu to mogli da kazne.
Ali ameri kaznjavaju. Nemci ce da kaznjavaju.
Uvek ima vise gresaka nego dobrih stvari koje uradi.
A gura se svuda. To je neverovatno.
E na slici reprezentacije se gurao da bude pored Bogdana i Jokica. :D

Back