Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.510
Svi su podbacili, Jokić, Bogi i Dobrić dobri u prvom, posle su se utopili u sivilo.
Aj nek nam se vrati ovaj šut u naredne dve.
Aj nek nam se vrati ovaj šut u naredne dve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto na kraju opet 26 razlike kao u Abu Dabiju.
Bukvalno isto.
Објективно заиста јесу најбоља екипа. Не смета ми пораз, па чак ни прилична кош разлика, смета ми што нико из прве петорке не направи ни трећу личну, а ама баш нико 4, а камоли 5.Kad Amerikanci dođu u ovakvom sastavu i krene ih šut
ne može NIKO ne da ih zaustavi
NIKO.
Što se mi ložimo da im možemo nešto?
Ne možemo...Indijanapolis je bi davno...
mnogo mlađi Pešić i mnogo jača ekipa...
Mi više nemamo šutere kao nekada sposobne da trpaju svojih 25 po utakmici
da ne spominjem ko je sve igrao za reprezentaciju
Тада је фалио Савић и то нам је био највећи пех.Južni Sudan sa ovim igra egal na maksimalnu borbensot
I drugi su se potukli sa njima Australija i svi drugi s kojima su ikad igrali
Samo mi skidamo gaće kad ih vidimo
To ova generacija
One pre su igrale muški sa nima recimo 96e kad su nas dobili tek kad je Divac dobio tri faula za pet minuta u petu ličnu.
Najblizi smo bili u Riu u grupi 94:91.Južni Sudan sa ovim igra egal na maksimalnu borbensot
To ova generacija
One pre su igrale muški sa nima recimo 96e kad su nas dobili tek kad je Divac dobio tri faula za pet minuta u petu ličnu.
Ili naravno Indijanapolis...
pa da ubrojim tu i ono iz Kine 2019 kad su ovi poslali krš ekipu a mi ih polupamo za petoi mesto
Bar je biloi želje i borbe a i tad je igrao Jokić naprimer i Micić.
Šta je ovo sad meni nije jasno.
Da.Najblizi smo bili u Riu u grupi 94:91.
A amerikanci su tada imali mnogo jaci tim.
KD, Kari, Kajri, Klej, Kazins, Dzordz, Grin, Butler, Melo, svi 8 godina mladji.
Južni Sudan sa ovim igra egal na maksimalnu borbensot
To ova generacija
Ili naravno Indijanapolis...
pa da ubrojim tu i ono iz Kine 2019 kad su ovi poslali krš ekipu a mi ih polupamo za petoi mesto
Bar je biloi želje i borbe a i tad je igrao Jokić naprimer i Micić.
Šta je ovo sad meni nije jasno.
Тада је фалио Савић и то нам је био највећи пех.
Upravo to, ne znam cemu lozenje, realno ni mi a ni bilo ko nema sa njima sta da trazi.Kad Amerikanci dođu u ovakvom sastavu i krene ih šut
ne može NIKO ne da ih zaustavi
NIKO.
Što se mi ložimo da im možemo nešto?
Ne možemo...Indijanapolis je bi davno...
mnogo mlađi Pešić i mnogo jača ekipa...
Ovaj meč je pokazao limite reprezentacije Srbije. Neki igrači su jednostavno previše ograničeni. Koja je svrha Gudurića ili Milutinova? Kada će mladi Jović pokazati svoj potencijal već jednom jer ovo što smo videli nikako nije bilo dobro? Da li držati Avramovića ili Micića na pleju? Mnogo je pitanja a malo odgovora i vremena. Uzgred to kako protiv Amera igra jedan od najboljih centara Evrolige Milutinov govori kolika je razlika između NBA i evropske košarke. On naprosto deluje kao amater. Petrušev se dosta bolje snalazi i njega bi trebalo više forsirati.
Naredni meč protiv Južnog Sudana biće ključan za dalji plasman jer je to prilično opasna ekipa (ubedljivo su pobedili Portoriko).
Pa i jedan Bolomboj je imao bolju statistiku od toga ove sezone. 10 poena i 6 skokova.Istina, nego mislim da Milutinov nije više ni medju najboljim centrima Evrolige i da su mu već igra i brojke u opadanju, mislim da igrač koji je prošle sezone u Evroligi u proseku imao 7,8 poena i 5,6 skokova da teško može biti jedan od najboljih centara Evrolige, recimo primera radi od tih visokih igrača Tavares, Vojtman, Lesor, Jabusili, Šengelia, braća Ernangomez, Kaboklo, Šermadini dosta bolje izgledaju od njega i statistički a i ovako dosta su raznovrsniji, Milutinov nit je nešto raznovrstan igrač nit je sad ono neki atleta ili snagator (kao recimo Peković ili onaj Javtokas što je pre igrao za Litvaniju) i nažalost dosta limitiran igrač (što se možda najbolje videlo i u onom finalu SP protiv Nemačke).