Košarkaška reprezentacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kakva su vaša očekivanja od novog selektora?

• Velika

glasova: 1 25,0%
  • Mala

glasova: 3 75,0%
  • Nikakva

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    4
Trebao je Teo da igra. Kakvi micici i avramovici i gudurici.

A ne vidim cemu ovoliko lozenje, francuzi su krs krseva, na SP nisu prosli grupu. Isti ovi likovi jabusele, batum, furnije, gober... Odvalila ih Kanada 30 razlike u grupi.

Sad jedino sto imaju Vembija kao pojacanje, tako da ce mozda proci grupu.

Sa druge strane U20 Srbija dobila Francusku nakon drame i uzbudljive zavrsnice.

Neverovatno U20 kosarkasice dobile jednu utakmicu. :D

Dobile Finsku u borbi za poslednje mesto. Doduse uz tesku dramu do kraja.

Tako da Srbija nije zadnja nego predzadnja, sto se nije desilo u istoriji ovakva bruka.

A Madjarska koja nas je dobila 20 razlike u grupi zavrsila jedno mesto ispred nas.

Dobile ih Crnogorke.

Jbt od kakvih smo skrdelja mi gubili 20 razlike.

To je to kad se stavi Butulija kao selektor.

Mica only fans je doktor kosarke za Butuliju.

Samo neka nastavi tako KSS, gubicemo mi i od Crne Gore i od Albanije i od Lihtenstajna u kosarci.

Da dodam MVP prvenstva evrope U20 crnkinja iz Spanije.

Eto kuda ide svet.

kwjxmcu1drxlfpmuci7t

lohqcybvnalqyf565jg9

Pa dobro, nema nista novo.

Ovo je ono sto pricam stalno da ne mogu teski rezervisti iz Partizana da budu reprezentativci.

Usao Jare i usrao se, ne zna sta ce sa loptom, niko ga ni ne cuva, onda napravi dva namerna faula od kojih jedan nisu svirali... Svako od nas u papucama bi bio korisniji od Jareta. Bar ne bi pravio nemerne faulove.

Avramovic isto uradio 5 dobrih stvari, a napravio 50 gresaka. Od koraka sto su svirali i sto nisu, pa je umislio da je Dzordan i da treba on da resava, a sut za tri smesan. Darija Nestorov iz zenskog U20 ima bolji sut. U odbrani je na kraju ispao smesan protiv Pati Milsa, izvozao ga je Mils ko mecku na vasaru, prosao ga svaki put kako je hteo, pa onda umesto da pokrije otvorenog igraca Aleksa krene da trci kontru, a mi primimo trojku sa 8 metara. Pati sutne trojku ovaj spava ne uzme odbijenu... XYZ gresaka koje debelo prekriju tih par dobrih stvari koje je uradio.

De fakto nemamo pleja i bekove, to ce Bogi da prikrije, ali kako i dokle, do prve repke koja ima dobre bekove. Ti ce da nas razvale.

Od francuske nismo mogli da izgubimo jer oni igraju na centre, a tu ce Jokic i Milutinov da odrade posao.

Ali bilo ko sa dobrim bekovima je velika opasnost.

I drugi utisak Gidija nema ko da cuva. I taj je radio sta je hteo. Ako se Jovic ne oporavi, tu isto imamo rupetinu u odbrani. A DeDa je isto znak pitanja.

Delovalo je prelako, da su australijanci malo dali gas i lako dobili u 4. cetvrtini.

Eto to je utisak.

Videcemo sutra protiv USA.

rezervisti partizana reprezentativci

u poslednjojcetvrtini juris minusk onstantni sa avramovicem debilom kojeg iznenadi sjajna aisstencija jokica koji mu serviro loptu dok je prolazio ispod kosa avramović ...

al debil je debil napravi kroake onako zbunjen otkud mu lopta...

a na klupi jaramaz ?

o leb te ebo pesicu matori!

Kakvu utakmicu nam je priredio selektor Pesic protiv Australije pa ono se retko gde vidj

Poraz je stvarno potpuno nebitan,ali kakve su ono petorke? Kakve su to kombinacije,sta je ono? Bukvalno ne vredi komentarisati.
Da su pokupili nekog iz pustinje i doveli ga na utakmicu verujem da bi bolje vodio ekipu.

I onda Pesic uigrava?
Nikoga i nista nije uigravao u celom tom javasluku nije mi jasno zasto je ostavio Jokica na parketu? Da bude neprimetni posmatrac Micica,Gudurica,Jaramaza.

Hoce li mu ikada doci do glave da Micic i Jokic slabo funkcionisu.

Sad igramo protiv dream tima,a sta cemo gledati na parketu? Hoce li pustiti normalnu kosarku ili ce opet neke fiks ideje da forsira?

Poslednja izmena:
Micić i Jokić baš slabo funkcionišu zajedno, ono pick n roll igra nula, defnitivno mnogo bolje smo izgledali sa Aleksom Avramovićem na parketu nego sa Vasom, Petrušev kao i Dobrić isto pozitivno iznenadili, Plavšić definitivno vidi se da još uvek nema šta da traži na ovako visokom nivou košarke, Micić koliko god bio dobar igrač jasno je da nije lider i da ne može da zameni Teodosića, prosto nije ta snaga na poziciji pleja kao recimo Teo ili svojevremeno Sale Djordjević ili recimo kao što je bio Toni Parker za Francuze, pa i Riki Rubio ili Kalderon za Špance ili što je sad Shai za Kanadu, Denis Šreder za Nemce, Peti Mils za Australiju i sad da uzmem neke druge reprezentacije kao primer.
Takodje fali nam neki pouzdani šuter koji ima 5 trojki u rukama i koji može malo da pokrene ekipu kad ostane bez igre i protoka i kad krene da koči ali ajde ne igra Bogdan pa ajde i razumljivo donekle.

Inače i juče protiv Australije i sad protiv Amera ono naša glavna boljka dolazi do izražaja (koja je prisutna već godinama i bila vidljiva i na nekim prethodnim takmičenjima) a to je da slabo se prilagodjavamo protivniku i manjemo igru/taktiku u toku samog meča , igramo nekako previše skriptovano i ono dok ide sve je super i sve izgleda super ali čim nas protivnik provali ili krene da koči ono kao da plan B nemamo.

Prvo nemamo sut.
Posebno za 3.
Te brojke tipa 4 16 ili sta vec to je za zensku kosarku.
Kad nemas sut, oni skupe u reketu i lupaju banane.
A lupaju banane i iz jos jednog razloga - sto nema akcija - nego soliranje.
Treba tu Teo da se odigra akcija i da doda loptu tako da ne moze da neko Jokicu ili Plavsicu da lupi bananu.
A ovako da se ide 1 na 1 sa AD-em to je glupost.

E da i ono što me nervira da naši čim kola malo krenu nizbrdo odma i psihički padnu, nema više energije, borbenosti, ničega, ne da nema neki plan B nego i energija i borbenost nestaju.

Mislim nisu ni oni sad ne znam nekakvi vanzemaljci, eto naši sad čim su opet malo pokazali energiju, volju ono vidi se odma da može da se igra ali........

Mada dobro ipak je samo pripremna utakmica, rezultat nije toliko imperativ, ono bitno je naši da ih osete malo, da vide kako je to igrati protiv njih (posebno oni igrači koji ne igraju u NBA i nemaju NBA iskustva) pa valjda će onda u sledećoj utakmici u grupi biti bogatiji za to iskustvo i valjda će malo bolje znati šta i kako protiv njih.

E da i definitivno Jokić nije lider ove reprezentacije, realno lider ove ekipe je Bogdanović (a pre njega Teodosić), kakva god Jokić čuda pravio u NBA jednostavno ne donosi taj ekstra kvalitet i ne pravi tu razliku i u reprezentaciji kao što to radi recimo Dončić za Sloveniju, Shai za Kanadu, Šruder ili Franc Vagner za Nemačku, Gober i Vembi za Francusku na primer ili recimo svojevremeno Djinobili za Argentinu, Parker za Francusku, Novicki za Nemačku, Gasol (i jedan i drugi) za Španiju, itd, mislim Jokić možda i dalje statistički je naš glavni i najbolji igrač ali nekako imam utisak da nema taj uticaj na igru i na sam ishod kao ni takav psihološki uticaj na ostale igrače.

Poslednja izmena:
Prvo nemamo sut.
Posebno za 3.
Te brojke tipa 4 16 ili sta vec to je za zensku kosarku.
Било некад, до појаве Кетлин Кларк. ;)

Kad nemas sut, oni skupe u reketu i lupaju banane.
A lupaju banane i iz jos jednog razloga - sto nema akcija - nego soliranje.
Treba tu Teo da se odigra akcija i da doda loptu tako da ne moze da neko Jokicu ili Plavsicu da lupi bananu.
Шта ће нам Тео кад Кари има бољих бекова?

Јбт... Удвојен Јокић, лијепо додано споља и онда цигла, па опет, па опет, па опет... Да није Кари заборавио шутерске тренинге ко што ономад заспа на клупи против Италије?

Back