Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.917
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Биће ово најјачи олимпијски турнир у историји. Од 12 екипа чак је 10 кандидата за медаљу."Puno će zavisiti od tima koji će biti protivnik u grupi. On će nam dalje otvoriti put, da vidimo na koga idemo u četvrtfinalu. Znam da su svi fokusirani na meč protiv Amerikanaca, ja nisam... jesam kao za svaku drugu utakmicu. Ovo je najjači olimpijski turnir u istoriji. Igra 12 ekipa, a 10 kandidata je za medalju".
Ne vidim na spisku Taru Dacić, jel ona ostaje u U18?
Mlade kosarkasice otputovale na EP.
Naravno najvise se ocekuje od Marije Avlijas nase najbolje mlade kosarkasice gledali smo je na EP U18.
Tu se pokazala i MIlica Dragicevic, a za Nestorov da se pomolimo da ne ulazi u igru. Ne znam ni otkud ona tu umesto Jovanov i drugih boljih.
Iz U20 pamtimo Dunju Zecevic koja je kao i Marija zavrsila u najboljoj petorci EP prosle godine u svojoj kategoriji i Spasovski koja je dobila sansu i u A timu.
Nema Knezevicke koja je igrala i u U18 i u U20 i debitovala u A timu. Verovatno je spremaju za OI.
Mada je meni neverovatno da je bilo ko iz U18 i U20 dobio sansu za A tim pre Marije. Ali ajde ovo je Srbija, ovde moze i Teo da ne igra, a da igra Jare. Tako da nista ne cudi.
Ne znam.Ne vidim na spisku Taru Dacić, jel ona ostaje u U18?
Датум рођења у години не одлучује о праву учешћа на такмичењима млађих категорија, већ се гледа излазно годиште почев од 1.јануара.Da li je dozvoljeno da se pređe granica godišta, na primer napuniš 18 godina u julu a turnir je u avgustu? Jel postoji neka tolerancija?