Košarkaška reprezentacija Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Tzar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta je uzrok ispadanja sa Evrobasketa?

• Selektor

glasova: 7 46,7%
  • Igrači

glasova: 1 6,7%
  • Povrede

glasova: 3 20,0%
  • Nešto drugo

glasova: 4 26,7%

• Ukupno glasova
    15
Po mom skromnom mišljenju, nemamo za čime da žalimo. Ameri su nas u poslednjoj četvrtini dobili, šutirali smo trojke 0-9, a najbolji trojkaš Avramović nam je bio zakucan na klupu. Da se ne lažemo, Ameri su ipak bili malo bolji.
Nisu bili bolji. Do tri minuta pre kraja čitavog meča nisu nijednom vodili rezultatski.
Na samom kraju su zaigrali bolje a mi gore.

Po mom skromnom mišljenju, nemamo za čime da žalimo. Ameri su nas u poslednjoj četvrtini dobili, šutirali smo trojke 0-9, a najbolji trojkaš Avramović nam je bio zakucan na klupu. Da se ne lažemo, Ameri su ipak bili malo bolji.
Амери су били толико бољи да им је требао и судски подстицај. Њихово злато неће сијати као ова наша бронза.

Pa imamo itekako za čim da žalimo, mislim imali smo skoro +15 na kraju 3/4, vodili smo 36 minuta tokom utakmice, realno da Kari nije odigrao gotovo utakmicu života i ubacio 9 trojki bilo bi glat 15-20 razlike za nas, takodje i one dve trojke Amerikanaca u istom napadu totalno idiotski i nepotrebno primljene kad su sa -11 u istom napadu dosli na -5 , onda i ona promasena trojka Dobrića kada je sam bio i komotno mogao da se proseta do koša na polaganje, neke sudijske neke odluke da ne pominje, tako da ne da smo imali priliku, nego ono strašno kako su nam se izmigoljili kroz prste, kao ona neka sluzava jegulja.
Tako da ako ako iko ima da žali za nečim to smo onda mi, imamo za čim da žalimo itekako, ali jbga šta da radimo, ne možemo sad da izvršimo kolektivno harikiri ili da zgutamo cijanid, sad šta je tu je, život ide dalje, biće valjda opet prilike.

Ništa bez izjava poput "bronza zlatnog sjaja " :D
Само сам чекао да то неко напише па да додам један сасвим озбиљан приједлог. Дакле, нимало се не зајебавам.
Кад добију медаље, оне су њихово лично власништво, дакле, могу с њима направити шта год хоће. Е па нек их одмах однесу код мајстора да их позлати и нек с тако позлаћеним изађу на балкон, а онда и на сваку утакмицу на великим такмичењима у наредне 4 године долазе са тим позлаћеним брончаним медаљама преко тренерки. Да се види, да се подсјети, да све оно не поједе заборав као што је појео Чавића.

Pa imamo itekako za čim da žalimo, mislim imali smo skoro +15 na kraju 3/4, vodili smo 36 minuta tokom utakmice, realno da Kari nije odigrao gotovo utakmicu života i ubacio 9 trojki bilo bi glat 15-20 razlike za nas, takodje i one dve trojke Amerikanaca u istom napadu totalno idiotski i nepotrebno primljene kad su sa -11 u istom napadu dosli na -5 , onda i ona promasena trojka Dobrića kada je sam bio i komotno mogao da se proseta do koša na polaganje, neke sudijske neke odluke da ne pominje, tako da ne da smo imali priliku, nego ono strašno kako su nam se izmigoljili kroz prste, kao ona neka sluzava jegulja.
Tako da ako ako iko ima da žali za nečim to smo onda mi, imamo za čim da žalimo itekako, ali jbga šta da radimo, ne možemo sad da izvršimo kolektivno harikiri ili da zgutamo cijanid, sad šta je tu je, život ide dalje, biće valjda opet prilike.
Pa te naše greške samo govore da nismo bili dovoljno dobri da pobedimo najbolje na svetu.

Само сам чекао да то неко напише па да додам један сасвим озбиљан приједлог. Дакле, нимало се не зајебавам.
Кад добију медаље, оне су њихово лично власништво, дакле, могу с њима направити шта год хоће. Е па нек их одмах однесу код мајстора да их позлати и нек с тако позлаћеним изађу на балкон, а онда и на сваку утакмицу на великим такмичењима у наредне 4 године долазе са тим позлаћеним брончаним медаљама преко тренерки. Да се види, да се подсјети, да све оно не поједе заборав као што је појео Чавића.
Haha. Ili da prosto objavimo na dnevniku da smo osvojili zlatnu medalju i prekrojimo istoriju, kao što šiptari rade

Pa te naše greške samo govore da nismo bili dovoljno dobri da pobedimo najbolje na svetu.
Чист шут, никог у близини, то се шутира. Није ушло, јбг. Сад филозофија требало је трк па полагање... Хау јес ноу, неко би притрчао, фаул нам не би судили, још бисмо попили и фаул у нападу, а онда и техничку...

Ali greške su sastavni deo igre i ko ih manje načini pobedio je, te neke greške u odsutnom trenutku su bile prosto manjak sreće, ali jbga nema velikog rezultata i bez faktora sreće, ali realno ni Amerikancima verujem da nije jasno kako su se provukli jer već su se bili maltene pomirili sa porazom, naši su definitivno pokazali da mogu da ih pobede i da su trebali da pobede, ali jbga sudbina se poigrala sa nama i ipak nam na kraju iz nekog razloga nije dozvolila da se radujemo, mislim to nije ono , e bili smo blizu, kao malo nam je falilo, mogli smo, nego ono imali smo ih, to je bilo to, gotovo svo vreme držali konce u svojim rukama ali izmogoljili su nam se nekako.

Ne postoji utakmica za kojom ima više da žalimo, jednostavno ne postoji.

Pa
ti si samo kap u moru onih koji mrze sopstveni narod
ne kazem da treba da skocis u bazen jer su psvoji;li bronzu
niti da ih sad dizemo na pijedestal
ali ONI su najbolji na svetu ne nadrogirani i arogantni crnci iz USA.
To je jedina istina.
To su samo tvoje predrasude + rasistički komentar o afroamerikancima. Jedini koji je među njima bio nadobudan je Embid iz Kameruna.
Da ponovim, kad su sudijske odluke u mečevima pre polufinala (a i sad su Nemcima dosuđivali čudne faulove u napadu) bile naklonjene onda se nismo žalili. Malo objektivnosti nije na odmet.

Back