basketboy
Obećava
- Poruka
- 55
e nocas ako ne bude 40 razlike,bruka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma zajebavam se bre.. to je provalio onaj ludi lik u LJubav,navika panika

Čak se i reprezentacije Finske i Irana nazivaju solidnim. To mogu samo oni koji ne znaju košarku.

Nikakvo omalovazavanje nije dozivljeno
da se ne lazemo ljudi realno nista bez Stojakovica, Radmanovica, Jarica, Rakocevica.............od ovih igraca sem Krstica i Vujanica jedino mozda Cvetkovic (jer realno vec duze vreme nam fali bek dobar bek suter), Erceg (koji je extra pokretljiv za 5-icu) i Teodosic (iako lose igra od kako je otisao u Olimpijakos) imaju potencijal da budu reprezrentativci.
Mislim cak i ta prica kako imamo mlad tim vec postaje malo izlizana, jer recimo i 2002-e kad smo postali sampioni sveta imali smo relativno mlad tim, recimo uz nekoliko nekoliko iskusnih igraca kao Divac, Bodiroga, Koturovic........vecina igraca je i tad bila mlada recimo tad : Vujanic je imao 21,22 god, Radmanovic je imao 22,23, Jaric je imao 24, Rakocevic je isto imao oko 24, Stojakovic je imao mozda maximum 25............ti igraci koji fale i koji bi sad trebalo da predvode nas tim, mozda su sad iskusni al onda nisu bili, nego razlika je u tome sto su to sve vrhunski talenti i asovi a ovi igraci sto sad igraju su tek prosecni.
I ne znam jel stvarno neko moze da bude toliko lud ili je to samo neznanje pa ocekuje recimo od igraca tipa : Savanovic,Luka Bogdanovic,Stefan Markovic, Novica Velickovic, Tripkovic, Tepic........da dovedu srpsku kosarku na sam vrh i da opet dominiraju evropskom i svetskom scenom..............