... i malo srece tokom prvenstva da nema nekih glupih utakmica sa opustanjem tipa "lako cemo"
A sa druge strane npr Španija ili Francuska...msm dešavalo se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... i malo srece tokom prvenstva da nema nekih glupih utakmica sa opustanjem tipa "lako cemo"

Idi nek ti kalina prdi malo o kosovu kako to nije nase...Nisam siguran da mi je jasno zašto se Đorđević odrekao usluga najboljeg odbranbenog igrača u timu, a izgleda da nije jasno ni Kaliniću.
Idi mu pricaj o tome!Против сам мешања политике у спорт. Калинићу је место у најбољих 12.
Има и он право на своје мишљење, не мора то да има икакве везе с Турском. А и много Срба мисли као он.Idi mu pricaj o tome!
Niko ne spori njegovo umece ali onaj izdajnicki intervju zarad slihtanja turskim gazdama mu je zapecatio postovanje u srba.
Sto je mesao politiku kad mu je posao sport....
Nek sad s turcima jede ratluka i masta kako kosovo nije srbija...
Ne bi mu ono oprostio da mi je sin...
Ovo je poenta. Ne moramo svi da razmisljamo isto i to ne bi trebalo da utice na necije igranje za reprezentaciju, pogotovo nekoga ko se uvek maksimalno borio za istu.Има и он право на своје мишљење, не мора то да има икакве везе с Турском. А и много Срба мисли као он.

Idi mu pricaj o tome!
Niko ne spori njegovo umece ali onaj izdajnicki intervju zarad slihtanja turskim gazdama mu je zapecatio postovanje u srba.
Sto je mesao politiku kad mu je posao sport....
Nek sad s turcima jede ratluka i masta kako kosovo nije srbija...
Ne bi mu ono oprostio da mi je sin...
Bogdanovic jokic teodosic bjelica marjanovic milutinov micic guduric simonovic su sigurni....
Ja bi pozvo keselja , momak bi ginuo za grb...
Ume i da kida trojke sa distance...
Idi nek ti kalina prdi malo o kosovu kako to nije nase...
Dok ti ne bude jasno.
Ni da prismrdi reprezentaciji