Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Биће ми жао ако се заинати и каже себи - НБА и ништа друго...и да му прође каријера као помоћнику. Још један фактор је што му је жена Американка, ако она каже да неће да се сели у Европу тешко ће то ићи...
Сад гледам, он је '71 годиште. Има смисла још пар година да чека али ако напуни 50 као помоћник...питање је да ли ће више имати сврхе.

Ау, каквих све људи има кад пљују човека јер је освоји "само" сребро. :dash: Не знам да ли је у питању национализам или само ноторна глупост. Да је неко други водио екипу не бисмо ни близу имали успеха.

U pravu si Trumane.
Sasa je OK trener.
Izveo je nase najbolje kosarkase, one koji su zeleli da igraju za reprezentaciju. I nisu se obrukali, po mom misljenju.
O onim koji nisu igrali, a mogli su, muka mi je da pisem.
Da smo imali samo malo vise srece, pribranosti u nekim kljucnim momentima, osvojili bi to zlato.
Da ne pominjem one neznalice od sudija.
Ali sto Bogdan rece, bice to zlato nase.

21761900_838692032980031_5364600479580027500_n.jpg

Nisam imao snage da udjem na ovu temu posle poraza. Sada rane vise nisu toliko sveze...

Sudijama bih poslao Milicica. Opet vrlo tendeciozno i lose sudjenje, kao protiv Rusa u polufinalu. I uprkos tome, bili smo u igri do samog kraja, ali onda krece odron. Sve je krenulo od promasenih Kuzmicevih bacanja, tu smo morali da prelomimo. Imali smo ih kad su bili bez Dragica i Doncica na parketu. Kokoskov se, inace, poprilicno kockao drzeci Dragica na klupi, ali proslo mu je pa je sad genije. Sale, sasvim nerezonski drzao onoliko Stimca u igri. Morao je da proba sa Bobijem, iako je bio vrlo slab, ili Kuzmicem eventualno. Od Stimca nista ne mozemo da dobijemo.

Svaka cast na srebu, ali ja da slavim ne mogu. U situaciji kada Bogdan i Lucic placu i zao im je sto nismo osvojili, ni ja ne mogu da budem srecan. Ali sam zato ponosan na ove momke i njihov posten odnos prema igri i reprezentaciji. Svaka cast!

Nisam imao snage da udjem na ovu temu posle poraza. Sada rane vise nisu toliko sveze...

Sudijama bih poslao Milicica. Opet vrlo tendeciozno i lose sudjenje, kao protiv Rusa u polufinalu. I uprkos tome, bili smo u igri do samog kraja, ali onda krece odron. Sve je krenulo od promasenih Kuzmicevih bacanja, tu smo morali da prelomimo. Imali smo ih kad su bili bez Dragica i Doncica na parketu. Kokoskov se, inace, poprilicno kockao drzeci Dragica na klupi, ali proslo mu je pa je sad genije. Sale, sasvim nerezonski drzao onoliko Stimca u igri. Morao je da proba sa Bobijem, iako je bio vrlo slab, ili Kuzmicem eventualno. Od Stimca nista ne mozemo da dobijemo.

Svaka cast na srebu, ali ja da slavim ne mogu. U situaciji kada Bogdan i Lucic placu i zao im je sto nismo osvojili, ni ja ne mogu da budem srecan. Ali sam zato ponosan na ove momke i njihov posten odnos prema igri i reprezentaciji. Svaka cast!

Nije namerno drzao Dragica. Covek je imao grceve i zato je bio na klupi. Nije lud da najboljeg igraca skloni da mu Prepelic baca autobuse sa 9 metara. Jedan od onih dana kada ti sve ide od ruke a sudije ti daju vetar u ledja.

Da takve je slicne gradje ali je kosarkaski mnogo pismeniji.
Nego ja sam ocekivao da ce mu nabaciti kvalitetnu misicnu masu a oni ga napravise na krilnog centra? Vrlo verovatno jer on nije igrac koji bi dominirao snagom vec da bi dobio na pokretnosti i brzini jer ima odlicnu kretnju.

Nema potrebe da on kao igrač onakvih karakteristika troši snagu mlateći se sa životinjama tipa Deandre Džordan, četvorka mu mnogo više odgovara, prvenstveno jer će sada imati uz sebe Milsapa koji može i u UFC koliko je fizički spreman...

Nije namerno drzao Dragica. Covek je imao grceve i zato je bio na klupi. Nije lud da najboljeg igraca skloni da mu Prepelic baca autobuse sa 9 metara. Jedan od onih dana kada ti sve ide od ruke a sudije ti daju vetar u ledja.
Za Dragica je prica da je bio premoren i nije imao vise snage. Nesto slicno kao Bogdan kod nas, samo sto ga je Sale ostavio u igri, a ovaj je rizikovao... Nas je Blazic prelomio na kraju, da se rokne covek jbt!

I meni je bilo tesko.
Posebno momenat kad je Bogdan zagrcao od naleta emocija.
Zbog svega sto je zadesilo nasu reprezentaciju, na odustajanje nekih kljucnih igraca, povreda itd., ne mogu da budem nezadovoljna.
Lepo je Sasa rekao da vodi one najbolje u tom trenutku koji mogu i zele da igraju za Srbiju.
Iako ne volim ko nam vodi drzavu, mislim na politicare, za Srbiju bih dala poslednji dah.
Bicemo mi zlatni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back