Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene čekaš?
Šta sam ja to pogrešno rekao?
Da je Djordjević loš čovek?
Jeste, i to mnogo.
Da mu je reprezentaciju selektovao Muta Nikolić?
I to je istina.
Ali sam rekao da i da odlično rpepoznaje trenutak na terenu, da dobro vodi utakmice, i da je Teodosića doveo sebi.
Ali i to nije umeo na samom početku selektorske karijere,, pa se naučio, kao što se i Radonjić u Zvezdi naučio, i kao što se Vujošević naučio treniraući najbolju klupsku ekipu sa ovih prostora u istoriji, sa kojom je osvojio smao jedan Kup.
To što ti ne znaš da čitaš je tvoj problem.
Što se stručnosti tiče ja imam dokaze kroz deset godina na ovom forumu.
Šta ti imaš?

Neki moj promašaj, pa nasladjivanje istim?
Moje priznanje je upućeno onom čiji sam komentar citirao, pre svega.
Njegovo košarkaško znanje poštujem, kao i znanje još nekolicine ovde.
Ti zasigurno nisi medju njima.

- - - - - - - - - -

Aha znaci od strucnosti imas 10 godina na forumu? Pa sto mi ne rece odmah da znam sa kakavom velicinom imam cast?

Jbt, Muta Nikolic selektovao bilo sta. Pa taj ne selektuje ni u svom klubu, a kamoli u reprezentaciji. Ako osvojimo zlato taj se nece trezniti do nekog tamo kola ABA lige i Evrokupa, a ne da trenira i selektuje svoju ekipu.

Inace, Djordjevic bi sa ponekim zlatom imao jednu od retkih i najsjajnijih karijera i kao igrac i kao trener reprezentacija. I jos kad bi se u klubovima podigao, ne bi mu bilo ravnog. Sve cega se dotakao osim treniranja klubova mu je uspeh do uspeha.

Aha znaci od strucnosti imas 10 godina na forumu? Pa sto mi ne rece odmah da znam sa kakavom velicinom imam cast?

Naravno, 10 godina na forumu pišem o košarci, unapred govoreći o onome što će se dogoditi.nisam od onih sa zakasnelom pameću, kao ti.........

Jbt, Muta Nikolic selektovao bilo sta. Pa taj ne selektuje ni u svom klubu,
[/QUOTE

Neverovatno je i neopisivo koliko ti nemaš mozga, a i sećanje seže do nivoa amebe.....
Jović je bio 8,9,10 igrač Radničkog sa mizernom minutažom kada je postao kandidat za reprezentaciju.
Da ne misliš da ga je Djordjević tamo doveo?
I nije on jedini primer, Muta je selektovao mnogo više naših reprezentacija nego što ti misliš.
Naprikosnoveno na našim prostirma trener koji ima najbolju viziju ekipe.
Nažalost za njega, koliko je tu dobar toliko je loš u vodjenju iste.

Poslednja izmena:
Sad nesto razmisljam mada ce zvucati smesno - da li je recimo Dzordan bio bolji od Doncica sa 18? Vec su izanalizirali da je Slovenac bio bolji od Drazena u tim godinama. Negde sam citao da se Dzordan kasnije razvio...

A Jordan je u tim godinama igrao sa vršnjacima. Tako da to nije moguće odredit, da li je bio bolji. Da li ima bolje rezultate, ima. Igra pro košarku već 2-3 godine. Nezahvalno je uspoređivati Europljane i Amere u tim godinama.

Sad nesto razmisljam mada ce zvucati smesno - da li je recimo Dzordan bio bolji od Doncica sa 18? Vec su izanalizirali da je Slovenac bio bolji od Drazena u tim godinama. Negde sam citao da se Dzordan kasnije razvio...

Stvarno si smjesan...on ne moze da prismrdi ni malom Jokicu, a kamo li jednom Dzordanu...
Brzopleto donosis zakljucke...to sto je suterski raspolozen u par utakmica, ne znaci nista...sjeti se samo Roka Ukica, dok je bio klinjo, i onih silnih prognoza...pa je na kraju postao jedan prosjecan igrac...

Stvarno si smjesan...on ne moze da prismrdi ni malom Jokicu, a kamo li jednom Dzordanu...
Brzopleto donosis zakljucke...to sto je suterski raspolozen u par utakmica, ne znaci nista...sjeti se samo Roka Ukica, dok je bio klinjo, i onih silnih prognoza...pa je na kraju postao jedan prosjecan igrac...

Kad je to Roko Ukić sa 18 godina na ovakvoj sceni igrao to što igra Dončić? Polufinale Eura i skoro triple double. Kakav Ukić? Di je Jokić igrao sa 18 godina?

Kad je to Roko Ukić sa 18 godina na ovakvoj sceni igrao to što igra Dončić? Polufinale Eura i skoro triple double. Kakav Ukić? Di je Jokić igrao sa 18 godina?

Covjece, nisam ni tvrdio da je igra na ovom nivou...ali sa svojih 19, 20 godina, bio je proglasavan od mnogih kao super talenat...da ce biti cudo od igraca, ovo ono...kapiras sad poentu te paralele sa njim..
Sto se tice Jokica, on u svojoj 21, 22-oj godini ima bolju statistiku i od Jordana...njegova kreativnost i ljepota kosarke u tim godinama mnogo govori...to kako on igra je yebena magija...jednostavno, malisa je inteligentan, i voli da se igra...asistira vec sad jednako kao Teodosic, a ima i sut...
Usporedjivati njega i Doncica je zlocin...!!! Sumnjam da ce on u NBA biti i priblizno dobar kao Jokic...ako uopste nekad i ode...:)))))

Covjece, nisam ni tvrdio da je igra na ovom nivou...ali sa svojih 19, 20 godina, bio je proglasavan od mnogih kao super talenat...da ce biti cudo od igraca, ovo ono...kapiras sad poentu te paralele sa njim..
Sto se tice Jokica, on u svojoj 21, 22-oj godini ima bolju statistiku i od Jordana...njegova kreativnost i ljepota kosarke u tim godinama mnogo govori...to kako on igra je yebena magija...jednostavno, malisa je inteligentan, i voli da se igra...asistira vec sad jednako kao Teodosic, a ima i sut...
Usporedjivati njega i Doncica je zlocin...!!! Sumnjam da ce on u NBA biti i priblizno dobar kao Jokic...ako uopste nekad i ode...:)))))

Pa to je bilo pitanje. Ko je sa 18 godina igrao ovako kako igra Dončić. Čovjek je rekao da su izanalizirali da Dražen nije. pa je pitao da li je Jordan igrao tako. To se ne zna jer Jordan nije igrao "ozbiljnu" košarku u tim godinama. To ne znači da je Dončić bolji ili će biti bolji od Dražena a kamoli Jordana. Niti Jokića, niti bilo koga. On je senzacija zato jer tako mlad igra tako kako igra. Za 4 godine se može razgovarati da li je bolji nego što je Jokić bio sa 22.
Btw, di služi Teodosić, u sportskoj četi?

Baš zato što nam nije problem tu moramo da napravimo osjetniju prednost u odnosu na njih, i u odbrani i u napadu.
Pa, ako Marjanović proradi nema im spasa. Marjanović ume da podbaci. Mislim da će njihova taktika i biti da isteraju Marjanovića faulima. Sudjenje će biti loše, naravno. Do sada Marjanović je dobijao battina mnogo a nije mu ništa svirano. Kada bi se na njemu primenio kriterijum sudija kao prema Pol Gasolu, onda bi Marjanoović bbio gospodar reketa. Mislim da nam ipak treba mlako sreće da bi pobedili :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back