Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije valjda da Kaukenas još uvek igra. :roll:
Litvancima fali samo Jankunas i to je to.

A sto ne bi igrao ? :)

Jos uvek je u Redjo Emiliji , iako ima vec punih 40 godina jos uvek igra na zaista visokom nivou i zaista pravi razliku na terenu, znam da bese nesto kao prosle godine hteo je da se penzionise, cak se bio kao i povukao u jednom momentu ali se ubrzo nakon toga predomislio i resio da je ipak jos rano za penziju.

U svakom slucaju nema sumnje da bi Litvancima i dalje bio veoma koristan u ekipi.

Ovu utakmicu igramo ko pioniri. Bar prvih 15 minuta.
Baš dosta gluposti smo napravili.
Očito da će osovina biti Bogdan-Bobi i oni će verovatno davati svojih 40 poena zajedno po meču, ali je pitanje ko još može da da 5-10 poena da dođemo do cifre od 70 poena.
U odbrani moramo bolje da branimo šut za 3.

Sad sa prevarom kao "liderom" pitanje hocemo li grupu proci.
Eto prilike da nas jos jednom usere vec nam je uskratio medalju na proslom evrobasketu i produzetak protiv amera.
Ima sakramento da se sureci a grobari ce naravno da kazu "nema decko pojma u NBA jer ga ubedacila reprezentacija!" ( citaj> robija se mnogo dere na Teparu inace bi decko pokido) :cepanje:

:mrgreen:

nema veze decko ce da pokida protiv Tofasha u 15. kolu TBL...ups
ipak su ove Gruzijske zveri preteske kad imas hronicnu upalu muda, laganica ce to biti u NBA :hahah:
shut 1/100

Problem je što Jović nije u formi, a Micić jednostavno ne zna.
Nedostaje Teo, Bogdan preuzima odgovornost i to mu baš ne ide. Mnogo promašuje.
S druge strane, Grci ne mogu vola u dupe da pogode. Birčević čuva Printezisa, opušteno. Jorgos je propao, ne može već nekoliko meseci da se sastavi s loptom.

Bogdan savim dobar danas. Bircevic vise nego solidan u odbrani.
Problem je sto magare Micic dobija minutazu koju ne bi dobio kod nekog drugog ni na plus 40, ali dobro....nadam se da je ovo samo zajjebancija pred EP. Tamo neka greje klupu, ako mi niko ne ispuni zelju i polomi ga pre toga.

A, Boze moj....zato ubodemo nesto na kladzi. Malkice...cisto pizza da se izfinansira ili tako neka sitnica. :)

wette_25.08.2017_1.jpg

Sumnjam ja da su bas 10 njih ispovredjivani da ne mogu da igraju.
Ja bi pre reko da je to Teov klan koji ne zeli Bobija u reprezentaciji pa sad sabotiraju Djordjevica.

I ja nešto razmišljam da bi moglo biti da je tako. Raduljica, Teo, Kalina... Pogotovo što je pred OI, po pričama, Teo bio taj koji je Đorđeviću pomogao da otpiše Marjanovića.
U svakom slučaju, Đorđević je najveći pobednik u ovom izraubovanoj zemlji, od njega nema većeg pobednika i pozitivca. Šta god, kako god, svaka mu čast na svemu do sad u prethodne 3 godine.

Плашим се следећег сценарија: Услед ових околности са кадровима остваримо врло слаб резултат, Сале одлучи да се повуче из репрезентације а на његово место поставе неког левака. Ђорђевић је ипак генетски победник чега год се дохватио.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back