Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocekivano pod košem rade šta hoće, Cousins ima kolko, 15 skokova za poluvrijeme. Kao što rekoh, Raduljica će kraj njih izgledati kao junior. Sad ih lagano krenuo i šut i kraj. Jednostavno je razlika u kvaliteti prevelika. Cijelo prvenstvo sve ovisi o njihovom pristupu i samo njih se pita. To je jednostavno tako. Jednom su si dozvolili blamažu, to se neće ponovit.

Poslednja izmena:
Nasi opet pocinju da lice na onu ekipu iz grupne faze.

Nemamo uopste igraca koja moze malo da zatvori reket , Raduljica nas prvi centar ima 2,3 skoka po utakmici.

Naravno da ne treba ocekivati da ih rasturamo, al mi krivo sto igramo ko na vasaru. Raspad od 7. minuta pa nadalje. Teodosic plus/minus ima -23, Bogdanovic -16, katastrofa.
Ne pitaju se ovde nasi nista,protiv ovog nema taktike...

Mozda da igraju nesto losiju tekmu,ali sa ovakvim Durentom nema sanse.

Amerikanci nisu odigrali ništa bolje nego što inače igraju.Durent je ubacio toliko poena, i ubacio bi svkaom toliko poena, da su mu dali da paradira sa loptom po terenu.
U prvom meču je bio konstantan pritisak na liniju dodavanja, i konstantni pritisak na dribling sa usmeravanjem na stranu.
Svi koji su tako igrali Durent im nije mogao mnogo nauditi.
Ali kad njemu dozvoliš da overava svaku loptu te da se lagodno sa njom kreće po terenu, onda je rezultat jasan.
I opet, kao i pre dve godine , neko će reći kako eto amerikanci su mnogo jaki, nismo mogli ništa, bla bla truć i slične gluposti.
Ali mi isto kao pre dve godine smo skkinuli gaće još pre meča.
Bogdanović igrač?
Gde ste to videli?
Koliko ja mu.da svoja pojedih što ne mogu sada na parketu da viidm malog Gudurića, Zagorca, da se potučemo sa njima.
Jokić naravno da ne igra dovoljno dobro, kada nema podršku od spoljne linije.
Ne gledam dalje, Ne volim da gledam sahrane, još više sahrane posle kojih će se pisati ode onome ko ih najmanje zaslužuje-Djordjeviću.

Poslednja izmena:
Jedina sansa koju imamo je da se Ameri opuste zbog ovakvog razbijanja, pa da nekim nasim ludim sutevima pred kraj utakmica udje u neizvesnu zavrsnicu. Ali sanse za tako nesto su jako male, ovi da igraju najbolje sto mogu nabili bi svakoga izmedju 30-50 razlike. Toliko su nas izmucili i u odbrani i u napadu da nam je problem da dodamo loptu, a kamoli da pogodimo kos.

Ma de manite me vise tog Marjanovica. Lik ne moze pored ostarelog Dankana da se izbori za 5 minuta po utakmici, imao je status maskote u Sparsima, sprdali se s njim tamo.

Jednostavno, morali smo da se molimo da nam ide sut za tri, i da pravimo mnogo faulova da oni sutiraju sto manje za tri. I jedno i drugo je potpuno suprotno. Promasili smo 2 cista suta za tri u prvoj cetvrtini i vec tad je bilo jasno da ovo ide u losem pravcu za nas. Da su bar te dve usle, dalo bi nam boost da teramo dalje.

Sve u svemu, nema vise ovde sta da se gleda. Nadam se da ce bar razlika biti podnosljiva.

Upravo. Osam medalja na kraju. Malo li je, s obzirom na onako slab početak? Ja zadovoljan. A pašće i Ameri nekom drugom prilikom, kao što su već padali... (mi mlađi najbolje pamtimo Indijanopolis 2002.)

Nije stvar u medalji nego u pristupu finalnom mecu i nedisciplini. Cim su se Ameri odlepili na +6-7 krenulo je ispucavanje Tea i ostalih. Uporedi mec u grupi sa ovim. Ameri su tada na startu imali +18 ali su nasi strplivom i disciplinovanom igrom doveli utakmicu u egal. A ovdje raspad sistema cim je Durent pogodio dvije trojke.

Pa objektivno jedan od zastitnih znakova nase ekipe su i oscilacije , odigrali smo lose grupnu fazu , onda je dosao taj mec sa Amerima gde su nasi odigrali fantasticne 3 cetvrtine i umalo dobili utakmicu, onda mec sa Hrvatima opet dosta oscilacija, ali nekako dobismo ih , zatim fantastican mec protiv Australije i evo sad opet zestok pad u finalu.

Nazalost izgleda da ipak malo fali kvaliteta i da nasi tesko mogu u kontinuitetu da nekoliko utakmica zaredjaju na vrhunskom nivou.

Ma de manite me vise tog Marjanovica. Lik ne moze pored ostarelog Dankana da se izbori za 5 minuta po utakmici, imao je status maskote u Sparsima, sprdali se s njim tamo.

Jednostavno, morali smo da se molimo da nam ide sut za tri, i da pravimo mnogo faulova da oni sutiraju sto manje za tri. I jedno i drugo je potpuno suprotno. Promasili smo 2 cista suta za tri u prvoj cetvrtini i vec tad je bilo jasno da ovo ide u losem pravcu za nas. Da su bar te dve usle, dalo bi nam boost da teramo dalje.

Sve u svemu, nema vise ovde sta da se gleda. Nadam se da ce bar razlika biti podnosljiva.
Svejedno je bolji 10 puta od Raduljice

Marjanovic jednostavno nije igrac za brzu igru kakvu mi gajimo. On bi nam mozda bio koristan samo u ovoj utakmici sa Amerima. Ali njegovih 5 ili 6 uhvacenih lopti vise ne znaci ti nista, ako ti napad ne deluje kako treba. To sto vi zamisljate da bismo svaki napad igrali na njega, a on bi oduvao Kazinsa i Dzordana, su vasi vlazni snovi. Da je tako i da on to moze, odavno bi bio prva petica Sparsa.

A kad Ameri krenu u kontru kao na ovoj tekmi, ne bi ni on bio od koristi jer ne bi ni stigao do kosa, a Durent bi vec ispucao svoju trojku. Dajte malo objektivnosti, manite me vise raspalih prica trulog Raznatovica.

Nasa jedina nada je da nas trojka ide, kao sto je 2002. Gurovic trpao. Ne ide kao sto vidimo - kraj utakmice.

Sad će brat Štimara da izdominira, verujte mi...

14095821_1107485529287567_7770860508657693353_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back