Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.245
Jel sa sunkom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Centrale?
Pljujete?
Kakve centrale?
Pljujete u množini?
Košarkaške legende dobijaju plakete, nacionalne penzije, po njima s enazivaju hale, tereni, igrališta...........
I nigde u svetu niko legendama ne daje da se igraju sa ekipom, posebno kada o tome nemaju pojma.
Da ne pričam kako Djordjević sam sebe najviše pljuje.......
Dovoljno je citirati njegove izjave u kojima se ne jednom skoro zaklinje da će raditi samo u reprezentaciji, pa..........
A onda iz istog razloga pljuje Marjanovića.....
Vodi na olimijske igre Birčevića,Štimca, Simonovića?????????
A kući ostavlja Marjanovića, Zagorca, Gudurića?
1987.g na EP Krešimir Ćosić je pozvao Djordjevića.
Nije tada rekao, neka mlad je, ima vremena............
A Djordjević danas prećutkuje i ćuti kao pič.ka,, pa ga prati onaj koji ga nije zvao u reprezantaciju, odmah sledeće godine, zbog Dražena Petrovića......
Ej, vodi BIRČEVIĆA;,ŠTIMCA i SIMONOVIĆA??????????????????????????
ALOOOOOOOOOOOOOO.............
U tri na tri laganih 15-17 fore, do 21, za one koji ostaju kući................
I ne samo da su fizički bolji, nego bar desetak PUTA bolje razumeju košarku......

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=24&nav_id=1158528
Evo vam smisao šireg spiska............![]()
Šta novinar nabraja od njegovih uspeha ovaj se polovine toga i ne seća više.
I moja baba je nekada bila devojka.
Šta novinar nabraja od njegovih uspeha ovaj se polovine toga i ne seća više.
J*beš menadžerstvo,ovo je sada moderno![]()
Nocas Ameri dobili Kinu sa 50ak razlike a veceras Spanija dobila Venecuelu sa 35,40 razlike , pa sad ako Ameri i Spanci njih dobijaju sa po 40,50 razlike, realno bi bilo da ih mi dobijemo sa barem 25![]()

Odlican igrac! Pun pogodak za Bajern.

Ja noćas sanjao da će Ameri da nas odvale 40-45 poena razlike jer će Teodosić i Đorđević da se posvađaju, a i druge igrače će boleti q.![]()
Ja mislim da Djordjevic nema muda da se posvadja sa Teodosicem.
To je isto kao kada bi imao muda da se posvadja sa Danilovicem, posto se ovaj ponasa potpuno individualno, i zabole ga za tim, kako se cesto ponasao u svojoj karijeri.
Likovi poput Teodosica, Bodiroge, Danilovica, njih jednostavno boli kita za grupu, i ima da se svadjaju sa svima ako im nesto licno ne odgovara.
Djordjevic likovi su ti drugi karakteri, oni se loze na ono 'Drugarsko atmosferu', hajde da svi budemo muska kul ekipa iz Blokova.