Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je zaista tako, da Lucic potpisuje za Bajern onda Djordjevicu treba podhitno dati otkaz! Nebi me ni cudilo da dovede Stefana Jelovca u Bajern i Muslija.....
Do sada sam postovao coveka ali ocigledno je da muva i da ce da nam upropasti reprezentaciju. I nemojte da mi sada kenjate da je on vratio Repku.... Nije on to, nego je Duda Ivkovic sve to napravio sato sto je verovao u "mlade" igrace.

Centrale?
Pljujete?
Kakve centrale?
Pljujete u množini?
Košarkaške legende dobijaju plakete, nacionalne penzije, po njima s enazivaju hale, tereni, igrališta...........
I nigde u svetu niko legendama ne daje da se igraju sa ekipom, posebno kada o tome nemaju pojma.
Da ne pričam kako Djordjević sam sebe najviše pljuje.......
Dovoljno je citirati njegove izjave u kojima se ne jednom skoro zaklinje da će raditi samo u reprezentaciji, pa..........
A onda iz istog razloga pljuje Marjanovića.....

Vodi na olimijske igre Birčevića,Štimca, Simonovića?????????
A kući ostavlja Marjanovića, Zagorca, Gudurića?
1987.g na EP Krešimir Ćosić je pozvao Djordjevića.
Nije tada rekao, neka mlad je, ima vremena............
A Djordjević danas prećutkuje i ćuti kao pič.ka,, pa ga prati onaj koji ga nije zvao u reprezantaciju, odmah sledeće godine, zbog Dražena Petrovića......
Ej, vodi BIRČEVIĆA;,ŠTIMCA i SIMONOVIĆA??????????????????????????
ALOOOOOOOOOOOOOO.............

U tri na tri laganih 15-17 fore, do 21, za one koji ostaju kući................
I ne samo da su fizički bolji, nego bar desetak PUTA bolje razumeju košarku......

Idi bre Kosta,gde si našao onom bubrežnom da se pravdaš :lol:
Lik ne može sam da smisli dve rečenice ako nema u tom trenutku na forumu "ljubi bližnjeg svog" koji mu asistira i odgovara umesto njega
Keeper
:lol:

(Kako je lepo kad se sad Nebojsini nadju...)

A kakve veze ima sto je Lucic potpisao za Bajern? Sta, Djordjevic ne sme da dovodi u klub srpskog igraca?

Ukoliko mislite da Djordjevic "dize cenu" Lucicu pozivom na siri spisak, nije istina, jer Lucic je igrac za prvih 12 po kvalitetu. Nema sta njemu da se dize cena, njemu je u ovom mandatu i onemoguceno da je "podigne" jer je odmah precrtan, a i on je igrac koji moze da ide u vecinu klubova u Evropi a jedinu smetnju mu predstavljaju njegova ledja i njegova spremnost.

Naravno, u poslednjih 10-ak godina (dalje ne pamtim) uvek ima igraca koji su deo nekih kombinacija, pa i kod Dude Ivkovica, koji uopste ne krije svoje prijateljstvo sa Raznatovicem. Cu, Djordjevic ce da unisti reprezentaciju... Kako je nekima dobro.

Poslednja izmena:
Otisli Plavi il po nekima orlovi u Argentinu na turnir pa posle u Rio, nek je sa srecom!:D Ps, bolje da nose ovu garnituru olimpijskog komiteta nego onaj odvratni Peak

CoM3_bSXEAEI4Md.jpg:large

Nocas Ameri dobili Kinu sa 50ak razlike a veceras Spanija dobila Venecuelu sa 35,40 razlike , pa sad ako Ameri i Spanci njih dobijaju sa po 40,50 razlike, realno bi bilo da ih mi dobijemo sa barem 25 ;)

Cuo sam (nisam video) da je publika zvizdala Durantu i Grinu u LA-u na mecu protiv Kine. Durant je nova meta hejtera i pljuvaca.

Inace, da se tako nesto desi u Srbiji, odmah sutradan bi krenule pateticne Tegijeve price o sramoti gledalaca, patriotizmu i klubastvu.

Ja noćas sanjao da će Ameri da nas odvale 40-45 poena razlike jer će Teodosić i Đorđević da se posvađaju, a i druge igrače će boleti q.:hahaha:

Ja mislim da Djordjevic nema muda da se posvadja sa Teodosicem.

To je isto kao kada bi imao muda da se posvadja sa Danilovicem, posto se ovaj ponasa potpuno individualno, i zabole ga za tim, kako se cesto ponasao u svojoj karijeri.

Likovi poput Teodosica, Bodiroge, Danilovica, njih jednostavno boli kita za grupu, i ima da se svadjaju sa svima ako im nesto licno ne odgovara.

Djordjevic likovi su ti drugi karakteri, oni se loze na ono 'Drugarsko atmosferu', hajde da svi budemo muska kul ekipa iz Blokova.

Ja mislim da Djordjevic nema muda da se posvadja sa Teodosicem.

To je isto kao kada bi imao muda da se posvadja sa Danilovicem, posto se ovaj ponasa potpuno individualno, i zabole ga za tim, kako se cesto ponasao u svojoj karijeri.

Likovi poput Teodosica, Bodiroge, Danilovica, njih jednostavno boli kita za grupu, i ima da se svadjaju sa svima ako im nesto licno ne odgovara.

Djordjevic likovi su ti drugi karakteri, oni se loze na ono 'Drugarsko atmosferu', hajde da svi budemo muska kul ekipa iz Blokova.

Jeste i zato je on Sale Nacionalne i svi ga vole. :D Danilović zajebava Sabonisa, a Saša ubacuje 41 poen za zlato.

Idemo Sale!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back