Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.173
Sta, nismo sa Bobijem favoriti za zlato?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispade da nijedna ekipa osim USA zapravo nije stvarno jaka...jer i Španci su u padu, njihovi najbolji igrači su u ozbiljnim godinama ili povređeni ako se ne varam. Da nam je tu Bobi rekao bih da smo čak i kandidati za srebro. Mada i bez njega, ako budemo igrali kao protiv Portorika možemo daleko. Samo se nadam da će i žreb biti na našoj strani.
Poslednja vest - u grupi smo sa Amerima.Pored njih i sa Francuzima, Venecuelom, Australijom i Kinom. E sad, ne razumem se najbolje u kostur, je l to znači da pre finala nećemo moći da se sretnemo sa Amerima?
jos_1_5ak, zar nije Mark Gasol povređen? Neko mi to reče...
Poslednja vest - u grupi smo sa Amerima.Pored njih i sa Francuzima, Venecuelom, Australijom i Kinom. E sad, ne razumem se najbolje u kostur, je l to znači da pre finala nećemo moći da se sretnemo sa Amerima?
jos_1_5ak, zar nije Mark Gasol povređen? Neko mi to reče...
Đorđević je apsolutno u pravu što je otpisao Marjanovića.
Da ali kao sto sam rekao nisu tu samo Amerikanci , kad prodjemo grupu ukrstamo se verovatno sa Spanijom, Brazilom ili Litvanijom (jer racunam oni ce zauzeti prva 3 mesta u toj grupi) , Spanija svi znamo ko je i sta je , Brazil takodje ima individualno jacu ekipu od nas ( jeste da smo ih razvalili u Spaniji ali dobili su i oni nas jednom) plus imaju domaci teren , a Litvanija ko Litvanija , ne leze nam bas kao protivnik, dosta puta smo gubili od njih, takodje tu je Argentina , Hrvatska mec u kojem nikada nema pravog favorita i koji je uvek neizvestan , a ne treba potceniti ni Nigeriju, isto jedna jaka ekipa , tu su : Festus Ezili, Ekpe Judo, Sejn Lava, Ike Diogu, znaci jedna izuzetna unutrasnja linija, sigurno dosta jaca od nase, tu im je jos Al Faruk Aminu iz Portlanda jedan odlican "all round" igrac , Ben Juzo koji ima iskustvo igranja i u NBA i u Evropi, znaci jedna nimalo naivna ekipa.
Znaci izuzetno teska grupa sa kojom se ukrstamo.
Marjanovic je dobar u napadu, u odbrani i ne bas... u napadu smo vec dovoljno jaki, a odbranu mi morali ponovo da stelujemo zbog Bobana i trosili bi bezveze vreme na to umesto na neke druge vaznije stvari
Protiv Amera i Francuza igrač Bobijevog kalibra bi nam trebao kao leb nasušni. On i Jokić u tandemu su sila.