jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
Francuzi jaci nego u Manili , potvrdjeno danas da ce Gober ipak igrati u Riju, sto im svakako mnogo znaci u odbrani i reketu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni će stvarno biti drago ako napravi nešto ( polufinale ), ali bojim se da od toga nema ništa...Djordjevic je napravio dobru stvar sto se tice tempa igre, kretnji lopte, igraci bez lopte se dobro krecu u napadu, mada to sigurno ima veze i sa kvalitetom protivnickih ekipa. Protiv jacih ekipa ce verovatno vise da se stegnu, pa ce lopta da se krece sporije. Ali bez obzira na sve to, mrzim ga, uzasno me nervira njegova karakter, i uvek cu da navijam protiv tima koga on trenira.

Ja ne verujem u Saloa ali , naravno, navijaću za Srbiju pa ko god igrao za reprezentaciju. Makar igrali i Božo Lebron Đumić, Mujić i Vrabac navijao bih za Srbiju.
A drugo je Pao...
A verujes u Stimaru il bi ga sutnuo?
Inače se slažem da je postupio nekorektno, mogao je barem da bude uz tim tokom kvalifikacija.
Konacno jedan novinar koji, osim Tegeltije, sme da pomene prave ljude i pricu stavi u pravi kontekst:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...-gazi-principe
To je upravo ono sto ti ljudi zele, da se sakriju iza Djordjevica i da ova izrazito neugodna i nefer situacija bude svedena na to da je to "samo njegov izbor i njegova odgovornost".
Pa on je sam slaba karika...