Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krstic je bio dobar centar svakako , mada nekako mi je ostao nedorecen tako da kazem , cini mi se da je bio najbolji na pocetku karijere a kako je vreme odmicalo umesto jos vise da napreduje desilo se suprotno.
Mislim Krstic poseduje izuzetan igracki IQ , ima "meku" ruku za centra , ume i da proigra , mada od centra se ocekuje da skace , skuplja lopte, zatvara reket......a takve stvari mu maltene nikad nisu bile jaca strana.

Inace Jokic je izvanredan , mada nekako mi deluje previse krhko za centra i nekog ko treba u reketu da se rve sa igracima od po 110, 120 , 130 kila , mada jos je klinac sigurno da ce se i fizicki jos razvijati, mada opet to je mac sa dve ostrice , jer recimo ukoliko neki igrac krhkije gradje nabaci masu , on uglavnom gubi tu pokretljivost , tu okretnost , postaje sporiji.

Bobiju je najvaznije da nadje tim gde ce imati minutazu i gde ce igrati .

Mada generalno Detroit je sasvim solidno popunjen u reketu , tu je Dramond, Australijanac Ajron Bejns se pokazao dosta dobro prosle sezone, a stigao je u ekipujos jedan talentovani Australijanac Kamerun Beirstou iz Cikaga , takodje tu je i iskusni Dzoel Entoni, mada sve u svemu , u toj konkurenciji bi Bobi sigurno trebalo da igra bar jedno 20, 25 minuta , pogotovo sto je Detroit ekipa koja igru mnogo bazira na centrima i igri u reketu, tako da bi Bobi mogao tu da dodje do izrazaja.

eto... potpisao je novi ugovor oko kojeg je bila tolika frka, obezbedio je porodicu, a sada nek uziva i radi sta hoce, a mi da se okrenemo u potpunosti reprezentaciji i onim igracima koje imamo na raspolaganju

dobar je nama i Stimac... istina nije neki vrhunski igrac, ali igra srcem za reprezentaciju kao niko ko

jedino me gadno iznervira sa tim slobodnim bacanjima... ne mogu da verujem da igras kosarku ceo zivot, zivis od nje, a ne mozes da povezes dva bacanja

ipak oprostim mu uvek zbog borbenosti koju pokaze na terenu

Ja sam u prvoj četvrtini izbrojao 9 ofanzivnih skokova Angole. Ne znam koliko je zvanična statistika pokazala, ali bilo ih je bar 15 u prvom poluvremenu. Ako ovako odigramo odbranu protiv Češke, smeši nam se krah...
Ostale stvari nisu problematične, ali kontrola našeg reketa je tragična. Veseli će nam uzeti preko 10 skokova i to će biti 20 poena iz drugog napada...

Uh bice teska utakmica sa Portorikancima u finalu , generalno igracki nemaju nista slabiji tim od nas , a svi znamo koliko je tesko dobiti jednu ekipu 2 puta za tako kratko vreme , pogotovo ekipu koja je tu negde slicnog kvaliteta.

Portorikanci su osetno slabiji od nasih sto se i videlo u prvoj utakmici kad smo ih otaljali slabom igrom.
Problem jeste dobiti 2x, nece biti lako.

- - - - - - - - - -

pa kakav je ovo sistem takmičenja? otkud sad česi?? šta, opet portoriko???
kada je kraj?

Bile su 2 grupe po 3 ekipe, Srbija-Portoriko-Angola i Ceska-Letonija-Japan. Onda polufinale danas i na kraju finale.

Nisu uopste osetno slabiji , recimo na pleju imaju Aroja i Dzej Dzej Bareu , vec 2 doajena svetske kosarke, takodje recimo onaj Holand strasan igrac, Riki Sancez, Belkmen nisu nista slabiji igraci od recimo Simonovica, Bircevica, Kalinica , a onaj tetovirani grmelj sto ima pogled kao da je popio tablu bromazepama je u prvom mecu pojeo Raduljicu u reketu.

Mi mozda imamo bolju igru, bolju hemiju i sto je vazno prednost domaceg terena , ipak daleko je Portoriko i previse , ali generalno tesko da mozemo da kazemo da smo igracki superiorniji od njih i na jednoj poziciji.

Poslednja izmena:
Uh bice teska utakmica sa Portorikancima u finalu , generalno igracki nemaju nista slabiji tim od nas , a svi znamo koliko je tesko dobiti jednu ekipu 2 puta za tako kratko vreme , pogotovo ekipu koja je tu negde slicnog kvaliteta.

Probudila se Arena, neće biti teško ako navijači budu kao i večeras.
Vidim da nam se smeši Rio.
Ne bi bilo loše sutra ići na utakmicu da podržimo naše ako bude bilo onih jeftinijih karata.
:D

a Portoriko je generalno goli k.... imaju 4 igraca vredna paznje i to je to

2 klase u vidu Aroja i Baree kakvih mi imamo u Teodosicu, Bogdanovicu, Jokicu i Raduljici i eventualno jos taj Balkman i onaj crnac atleta... ostali njihovi ne bi bili ni na nas siri spisak

Portoriko je tu na nivou Letonije, a to je sve druga klasa u odnosu na nas

samo da se nama vrati Bjelica i onda cemo imati 5 igraca koji mogu imati prosek poena veci od 10... to znaci samo od njih bi imali zagarantovano 60-65 poena po mecu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back