Nije se lose drzava Angola nit su nasi nesto impresionirali ali ipak je kvalitet presudio.
Madapomalo mi zao Angole sto je ostala bez sansi da se nadje na OI ili makar da odigra jos koju utakmicu , mada opet i to je ocekivano, pogotovo sto su dosli i sa dosta podmladjenim timom.
Inace bratska nam Angola je meni mozda i omiljena africka drzava, to je jedna od najrazvijenih i najstabilnijih africkih drzava, prosecna plata tamo je veca nego u Srbiji, a recimo Luanda je prelep grad , onako moderan, izgradjen, imaju okean , plaze , a vecina delova grada su toliko cisti da ne mozes pikavac da vidis na ulici.
I to su sve postigli zato sto je to jedna od relativno retkih drzava u Africi gde na vlasti nije korumpirani prozapadni marionetski rezim, vec Zoze Eduardo dos Santos koji je direktni naslednik Agostinja Neta, i to su neverovatno uspeli da se razviju iako je tamo besneo gradjanski rat 40 godina, da jos nije bilo tog gradjanskog rata danas bi bili Svajcarska usred Afrike.
Stvarno ovako mogu ko primer da nam posluze.
Sada Cesi , pa onda opet Portorikanci ili Letonci , bice zajebano ako opet bude Portoriko, jer generalno ovako po imenima nemaju nesto slabiji tim od nas m a svi znamo koliko je tesko dobiti jednu ekipu 2 puta u tako kratkom roku, protiv Letonije bi trebalo da bude malo lakse ali ako ih krene sut svasta bi moglo da bude, mogu jos da zamislim da su im jos tu Porzingis, Bertans i onaj treci zaboravio sam kako se zove , da li Blums......