Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nije NBA krivac sto Marjanovic nece da igra kvalifikacije, ni sto nije igrao Evrobasket, zna se dobro ko su krivci:

Zalizani prosle sezone:
Miško Ražnatović, menadžer Bobana Marjanovića, izjavio je da će se "ići i u rat" sa NBA i San Antonijom kako bi Bobi igrao za košarkašku reprezentaciju Srbije na Evrobasketu.

Covic sa svojim pulenima, prosle sezone:
Velibor Radović, pomoćni trener Crvene zvezde, nesmotrenom izjavom „da je Bobi herojski odigrao finale plej-ofa sa slomljenim stopalom“ podstakao je San Antonio da zabrani svom novom igraču sve aktivnosti treninga i odigravanja utakmica u trajanju od 30 dana, kao i da traži njegov hitan odlazak u Ameriku na dodatne preglede.

Djilas, koji briljira i ove i prosle sezone:
ĐILAS ZA "BLIC" Ne postoji nijedan razlog da Bobi ne zaigra na olimpijskom turniru

Naravno, kao i prosle sezone, bajke kako su platili 3 miliona osiguranja, i sl. Onda ucutkivanje Djordjevica kada je ovaj isprozivao Ristovica...

Vidim da su dovukli i Stimca, pametan potez, decko je toliko odusevljen sto ga svuda zovu da obavlja ulogu "korisne budale", posle kvalifikacija, ako prodju, sa radoscu ce ustupiti mesto Marjanovicu da ispuni decacki san i zaigra na Olimpijadi.

Privilegovanje pojedinih igraca je jedan vrlo dobar nacin da se upropasti timski duh, a shvatili smo dosad da Djordjevic vredi samo kao trener harizme. Trenutno nema ni to. Covek je uleteo u kolo sa ovom trojicom i sad moze da se slika.

PS: evo i nastavka, ne igra ni Milutinov zbog Letnje lige, a Djordjevic se drznuo da kaze da Marjanovic nece, iako je kao hteo. Sram bilo Djordjevica sto je to rekao.

http://mondo.rs/a912113/Sport/Kosarka/Djordjevic-Milutinov-odustao-Marjanovic-nece-da-igra.html

Poslednja izmena od moderatora:
Legitimno pravo i jednog i drugog da su im druge stvari prece, sada bi bilo razumno da obojicu odmah precrta. Stimac kakav je takav je (a mislim i da je bolji igrac nego sto mu se priznaje) uvek je bio raspolozen da igra. Raduljica i Stimac na 5, Macvan i Jokic da idu pod obavezno jer smo u problemu na 4 zbog Bjelice, a mogu i da pokrpe na 5, ako ova dvojica krenu da brljaju.

Jako ce tesko ovaj Obradovic da napravi od Bobija Marjanovica negativnog lika... niko nece da kupi te price.

Ako su tim igracima druge stvari prece, prece su. Vremena se menjaju, ne mora nikad da ih zove, ako ima nekog boljeg... Ali cela ta taktika javnog "posramljivanja" :bljak:

Jako ce tesko ovaj Obradovic da napravi od Bobija Marjanovica negativnog lika... niko nece da kupi te price.

Ako su tim igracima druge stvari prece, prece su. Vremena se menjaju, ne mora nikad da ih zove, ako ima nekog boljeg... Ali cela ta taktika javnog "posramljivanja" :bljak:

Koji funkcioner ili trener javno prozove igraca jer ovaj nece da igra za reprezentaciju, taj igrac da mu odgovori da je smrdljivo gvno koje radi kao drzavni parazit za pare, i otima pare gradjanima Srbije. Svaki put u svakom obracanju javnosti.

Tako se pravi normalna i slobodna kultura i drustvo.

Poslednja izmena:
Kakve gluposti, nije Djordjevic prozivao Marjanovica zato sto nece da igra, vec je izneo da je sokiran cinjenicom da ga je ovaj farbao govoreci kako ce igrati, a onda odjavi.

No, ko misli da je to kul, mislice i dalje, pa i to sto je Bobi proveo vreme i lansirao se u NBA na plati drzavnog kosarkaskog projekta, jbg.

I nije igrac kriv, nego menadzer, a cak ni klasicna menadzerska jajara i dvolicnjak poput Zalizanog nije kriv u celosti jer on samo radi ono sto je njegova oblast posla, da farba i igra igrice. Kriv je Djilas, koji se ne stara o reprezentaciji kao predsednik KSS sto mu je kao posao, vec je pudlicina pudla.

Poslednja izmena:
Kakve gluposti, nije Djordjevic prozivao Marjanovica zato sto nece da igra, vec je izneo da je sokiran cinjenicom da ga je ovaj farbao govoreci kako ce igrati, a onda odjavi.

No, ko misli da je to kul, mislice i dalje, pa i to sto je Bobi proveo vreme i lansirao se u NBA na plati drzavnog kosarkaskog projekta, jbg.

I nije igrac kriv, nego menadzer, a cak ni klasicna menadzerska jajara i dvolicnjak poput Zalizanog nije kriv u celosti jer on samo radi ono sto je njegova oblast posla, da farba i igra igrice. Kriv je Djilas, koji se ne stara o reprezentaciji kao predsednik KSS sto mu je kao posao, vec je pudlicina pudla.

Ma jeste, evo sve mu verujemo, em je izdajnik, em je lazov. I nije Obradovic samo rekao da ne razume da nece da igra, nego se radi i radilo se, bas o prosramljivanju, on nece da igra, pa zasto nece,rekao je da hoce da igra, pa mi smo hteli da platimo osiguranje, "neka dignu ruke igraci koji nemaju tim", eto oni igraju, a ovaj nece... Ceo njegov ton je takav, kao da mu je jedina svrha da oblati igrace koji nisu doleteli cim on pucne prstima. I nije to samo sa Marjanovicem, nego i sa ovim Milutinovim, covek ga je pametno iskulirao, jer je znao da ce da pocne da ga pljuje. I sa Micovim ranije, zasto je on njega izbacio iz tima, osim zbog sopstvene sujete, ali ne, "odnos prema nacionalnom dresu", pljuv, pljuv, pljuv.

Ponasa se prema igracima kao da im je robovlasnik, i da su oni njemu nesto duzni, umesto da im bude zahvalan. Oni ljudi imaju svoje zivote i svoje karijere, i kao sto nije u redu da oni njega pljuju kad on nekog od njih ne pozove, nije u redu i obratno, blacenje i stub srama za svakog ko ima nesto pametnije da radi od ucesca na kvalifikacionom turniru.

Vazi, verovacemo Marjanovicu (tj. Raznatovicu), a Djordjevic sigurno laze da mu je ovaj rekao pre mesec dana da nema problema sto se tice zelje da zaigra.

Ne laze Marjanovic, nego mu menadzer govori sta da radi, i to se radi svako leto minimum jedan (proslo leto Boban, Jokic, pretproslo Velickovic, itd). Ovaj bi hteo, ali kad kucne cas, slusace menadzera. I to je pre robovlasnicki odnos, ili bi bar bio da prosecan priglupi sportista bez svojeg "ja" ne stavlja sudbinu u ruke onoga ko ce mu obezbediti sledeci ugovor. To u stvari nije robovlasnistvo vec ekonomska ucena na kojoj pociva skoro sve danas.

Ali hajd, problem je selektor robovlasnik kom se svaki put razbeze njegovi robovi. :lol: Zao mi je, al ako nije shvaceno, selektoru se daje mandat da "pucketa prstima" i poziva igrace u reprezentaciju. I to nije nista strasno, verovali ili ne.

Mislim, sve je to legitimno, ako hoces da igras, mozes i sa NBA, Novicki placa sam za sebe da bi igrao za reprezentaciju. Ako neces, onda da prostis ne zayebavaj vec reci situaciju. Ali nekima je ocito stalo da se stvori slika kako Bobi "mora" tako, on bi hteo ali "ne moze", prosle godine se cak i slikao sa ortopedskim pomagalima kako bismo svi videli kako je odjednom "povredjen", a sada imamo i spin kako je zapravo Djordjevic kriv i "napao je" Marjanovica i Milutinova, takav mu je ton, jer valjda oni imaju pravo da 2 nedelje posle objavljenog spiska menjaju misljenje kako hoce i da srpski receno zayebavaju.

Poslednja izmena:
Bilo bi lepo čuti i drugu stranu priče, da čujemo ko je kome šta obećao... U svakom slučaju, svima koji prate košarku je bilo jasno da Bobi neće igrati, ako ništa onda zbog toga što mora u julu da bude u SAD ako hoće da potpiše ugovor. To je i zalizani izjavio pre nekoliko meseci. E sad šta se dešavalo u međuvremenu, kakva su obećanja pala pa se izjalovila, nejasno je...

Lako ćemo se mi pokrpiti sa ekipom, nego kako ćemo se pokrpiti sa selektorom'
Svaki intervju, svaki potez, svaki poziv je sa samo jednom idejom - da se nadje tim koji će platiti njega kao trenera.
Uskoro će se javiti i dobro obavešteni izvori iz pera plaćenih novinara...Ovaj put neće biti Evropa, nego će neki NBA klub da bude zainteresovan za Djordjevića.:per:
Kao da mu od toga zabisi da li će imati šta da jede, daleko bilo.........
Ali dobro.......Imamo više od četiri godine da pravimo strategiju za učestvovanje na Olipijskim igrama..za ove smo izgleda zakasnili.

Srpska kosarka je dno, i dobro je sto je tako, jer mi to zasluzujemo. Prepuna je ovakvih besmislenjakovica kao sto je Djordjevic. Ti po njemu tacno vidis da je jedva cekao da omatori pa da moze da provaljuje glupe autoritet fore prema mladjima, jer je tako jban ceo svoj zivot dok je bio mladji, u raspaloj konzervativnoj kulturi. Pazi ti koje on izraze upotrebljava 'Ja sam mu dozvolio, ja sam mu rekao da se javi' :neutral:... Jednostavno, dno dna, vreme ih je pregazilo, i to je to...

A i ne znam koja je fora da prozivas igraca da ne drzi rec, kao da ne znas koliko je tesko u klosarija Srbiji reci 'Ne' reprezentaciji. Djordjevic je dno.

Poslednja izmena:
http://www.mozzartsport.com/vesti/a...o-korist-jer-vredja-teodosica-i-ostale/138497

Bobi ispao nekorektan totalno ali bih voleo da cujem i njegovu stranu price.

Ovo je sve sviranje krcu. Istina je sledeca- Milos Teodosic je ocigledno mnogo tezak covek koji ne postuje nista, i kod njega niko nema autoritet. On se ponasa kako hoce kada dodje da igra za reprezentaciju, on je Bog, i bira da dodje na leto u takvu sredinu, umesto da odradi bazicne pripreme za klub, jer je to ubedljivo najteza stvar za bilo kog kosarkasa. Ako je to patriotizam, ja sam Konstantin Kostjukov licno.

A Gurovic je jedna obicna napaljena budala koju mozes da preveslas kako hoces.

Poserem se na legendu koji svrsava na to da se izivljava nad mladjima kao sto su se matori izivljavali na njemu kad je bio mladji. I to je to.

- - - - - - - - - -

Samo, jbe ga to sto danasnji profesionalni igraci imaju mnogo vecu slobodu i finansije nego u njegovo vreme. Jbga, neka place sto ne moze da bude glavni kao matorci u njegovo vreme.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back