Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
Druze Misko mi ti se kunemo..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa razisao se zato sto je Vujosevic pokusao da ga zavrne, te da uzima vise od dogovorenog.
A to sto je Vujosevicev menadzer i posle toga, govori najvise o samom Vujosevicu, a ne o Misku.
Tebi bas sve treba da se nacrta?
Gde je to mesto u fabuli gde se Raznatovic razisao sa Partizanom u bilo kom obliku, na bilo koji nacin, osim sto je poceo najbolju robu da sam odasilje, sekundarnu da daje Covicu jer je usao u pare i igra EL, a Partizanu da daje trecerazrednu?
Naravno da mi se treba nacrtati, pomogao bi neki konkretan primer da bi potkrepio tu bajku koju si iskonstruisao. Jer, ukoliko nisi primetio, tu ne postoji niti jedna realna, vremenska, istorijska, prostorna odrednica, bilo sta, bilo kakav primer ili dogadjaj, samo nekakva konstrukcija koju ne mogu ni iz daleka da povezem sa necim sto se zaista desilo.
Inace, u vezi druge price, menadzeri kao Raznatovic nisu nikakva super stvar, vec prosto posledica ulaska ogromnog novca u sport, pa se onda pojavljuju takvi paraziti koji su potrebni da odigraju ulogu posrednika, i to je sve.
Ne mora bas neko tako tezak i sujetan kao Vujosevic da ti se bavi karijerom, mada bi savete iskusnog trenera koji je radio na gomili igraca koji su postali nesto i izgradili neke karijere (sigurno vise nego sto je to uradio Raznatovic svojim menadzerisanjem i sa trenerima), svako normalan trebao makar razmotriti. No, sigurno se masa igraca koja je ni iz cega postala nesto ne bi slozila s kolegom kamijem, al on zna da su menadzerski zalizani parazitcici super stvar, jer to je amerika i to je kapitalizam.![]()

Znaci Misko je toliko jak da je jaci od jedne institucije zvane KK Partizan...?
Kakve pare su igraci zasluzivali u 20-om veku, kad toliko para u sportu nije ni bilo? (dok nije doslo do pune komercijalizacije?)
.
Menadzeri nemaju klubove, a ovaj ima.
Ja samo kazem da to ne sme, protivzakonito je, i ne sme da bude formalizovano nego u senci. Zato se i Raznatovic predstavlja kao "navijac kluba", nema funkciju, iako svi znaju ko se pita.
A naravno da kod nas ima takvih stvari.
Onda su Raznatovic i Ramadani losi jer su funkcioneri klubova, a ne zato sto su menadzeri igracima.
Vidiš, nisam razmišljao mnogo na taj način ( menadžeri su na zlom glasu u medijima ), ali ima istine u tome. Dok se ne obavi privatizacija jagnjeće brigade će vladati našim klubovima...
Video sam ga par puta na nekim sajmovima knjige, deluje kao fin čovek, intelektualac...Ko bi rekao za njega.
Dule Vujosevic Mesar je klasican takav lik, covek koji ucenjuje igrace, pritiska ih, vredja kada nece da igraju za nula dinara (dok funkcioneri klubova svakog dana jedu u najskupljim restoranima i placaju high class krve) i sl.