jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
Pa da uglavnom ocekivano , e mada koliko vidim ovde ladno nema Paunica (ili mozda nisam dobro video) , koji je imao sezoni zivota u Spaniji i igra u zivotnoj formi , mislim bas cudno ako ga nije zvao, mada moglo se naci mesta za jos par imena recimo Jelovca koji je imao odlicnu ezonu u Saragosi, Micova koji igra odlicno u Galatasaraju (maa znam da je u sukobu sa Djordjevicem) , Muslija koji je isto imao sasvim solidnu sezonu u Spaniji , Savanovica koji je standardan u Bajernu , mozda i za Dragovica bivseg studenta UCLAa koji sad igra u Italiji , mada dobro u principu to je to sto imamo.
Po meni dosta solidno, po meni imamo igrace da napravimo 2 veroma dobre reprezrentacije , ali opet ni jednu bas onako super jaku , koja po igrackom kadru moze da se meri bas sa onih nekoliko najjacih ekipa.
Odprilike ovako ce izgledati tim :
startnih 5 :
Teodosic
Bogdanovic
Bjelica
Jokic
Marjanovic
takodje trebalo bi da su sigurni i :
Nedovic , Jovic , Raduljica...........to je vec nekih 8 igraca , koja bi trebalo da su izvesni , a za preostala 4 mesta u timu borice se preostali igraci sa spiska , i to je sad vec sve i stvar momenta i stvar trenera i taktickih zamisli , i stvar ukusa........
Po meni dosta solidno, po meni imamo igrace da napravimo 2 veroma dobre reprezrentacije , ali opet ni jednu bas onako super jaku , koja po igrackom kadru moze da se meri bas sa onih nekoliko najjacih ekipa.
Odprilike ovako ce izgledati tim :
startnih 5 :
Teodosic
Bogdanovic
Bjelica
Jokic
Marjanovic
takodje trebalo bi da su sigurni i :
Nedovic , Jovic , Raduljica...........to je vec nekih 8 igraca , koja bi trebalo da su izvesni , a za preostala 4 mesta u timu borice se preostali igraci sa spiska , i to je sad vec sve i stvar momenta i stvar trenera i taktickih zamisli , i stvar ukusa........
Poslednja izmena:
, sad igra za onaj grcki tim koji je "usao u legendu" jer ih je Olimpijakos nasutao 70 razlike.