Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U realnosti, Španci su glavni favoriti, potom Francuzi zato što su domaćini pa mi. Posle nas idu Litvanci, Grci, Italijani i Turci i na kraju krug "favorita"se zatvara sa Hrvatima. Ovi ostali šta naprave, napraviće.

- - - - - - - - - -

Jbt, šta ti drljaš, gde udaraš, ne znaš ni sam. Ebo te Partizan, niko ga ni pominjao nije, izgleda da je nekima mržnja prema Partizanu jača od bilo čega, mogu ovi pajtaši da nas brukaju kako stignu, samo neka je umro Partizan. :lol:

Znam vrlo dobro šta pričam, vreme prolazi, niko ništa ne radi, svi se nešto ***** i prebacuju krivicu a priče teku li teku li teku... ma nebitno.

Bravo majstore, kakvo vrhunsko raskrinkavanje. Kriv je onaj ko iznese dokaz, okači sliku, ukaže na problem, a ne oni koji problem prave. To je nebitno.

I tako, zabijanje glave u pesak može da se nastavi, da ne talasamo, ipak je repka najvažnija.

Kako prave problem? Vode ga u obilazak drugog najvećeg košarkaškog kluba u državi? Gde je tu problem? Što ga niko nije kontaktirao da ga vode u obilazak najvećeg košarkaškog kluba u državi, a da čekaj oni se brčkaju na moru i zabijaju glavu u pesak. Uzgred to se kači na temu CZT-FMP-CZ ili kako se već zove, jer koliko vidim tu se radi o njihovom klubu a ne o reprezentaciji.

Poslednja izmena:
Kako prave problem? Vode ga u obilazak drugog najvećeg košarkaškog kluba u državi? Gde je tu problem? Što ga niko nije kontaktirao da ga vode u obilazak najvećeg košarkaškog kluba u državi, a da čekaj oni se brčkaju na moru i zabijaju glavu u pesak. Uzgred to se kači na temu CZT-FMP-CZ ili kako se već zove, jer koliko vidim tu se radi o njihovom klubu a ne o reprezentaciji.
Какав сте ви то велики клуб а не играте Евролигу?

Ono sto radi KSS, koji je nadlezan za reprezentaciju, se tice reprezentacije, a ti si po obicaju zestoko pobrkao loncice. Gde je problem? Jesu li klubovi reprezenti reprezentacije, pored zive Kuce kosarke? Znaci, prica ti je da klubovi trebaju da kontaktiraju strane reprezentacije, a da ce onda KSS da ih voda tamo? Prica za debile, sto umes reci. KSS voda svoje goste gde oce, a posto smo u kosarci dugogodisnjim radom politicara i vlasti postali zvezdosrbija, jasno je gde ce gosti da idu, kao sto je jasno i cije dresove premijer daje svojim gostima.

Ono sto radi KSS, koji je nadlezan za reprezentaciju, se tice reprezentacije, a ti si po obicaju zestoko pobrkao loncice. Gde je problem? Jesu li klubovi reprezenti reprezentacije, pored zive Kuce kosarke? Znaci, prica ti je da klubovi trebaju da kontaktiraju strane reprezentacije, a da ce onda KSS da ih voda tamo? Prica za debile, sto umes reci. KSS voda svoje goste gde oce, a posto smo u kosarci dugogodisnjim radom politicara i vlasti postali zvezdosrbija, jasno je gde ce gosti da idu, kao sto je jasno i cije dresove premijer daje svojim gostima.

U tome je poenta. Na slici vidiš Tomaševića koji je bivši igrač Partizana i Zvezde kako vodi predsednika KSF-a u obilazak Zvezde. Što nije obezbeđeno da ih vodi i u obilazak Partizana? Naravno da su klubovi reprezenti, pa odakle dolaze reprezentativci nego iz klubova? Na klubovima je da rade na marketingu, ako to znači da ugoste delagaciju stranog košarkaškog saveza, što da ne. Jel im Partizan dao jednog Lovernja za reprezentaciju, ako već neće da rade na svojoj omladinskoj školi, što se onda ne ugosti neka delegacija, možda se onda dogodi da opet neki neafirmisani igrač dođe u Partizan pa se nešto izvuče od njega. Naravno uprava Partizana ne snosi nikakvu krivicu po običaju :lol: , oni jadni nisu osvajali 13 godina titulu pa i u vreme vladavine Vučića, ma jok njih je Vučko uništio a to što niko ne želi da otvori knjige da se vidi kako se lepo poslovalo nikom ništa. Isti đavo, kao što se ne zna kako je uprava Zvezde napravila 14 miliona duga pa su oni naprasno nestali, tako se ne zna kako su ovi napravili dugove, koji će isto tako naprasno nestati kada bude došla nova promena vlasti. Pare su pokradene, oprane a ljudi idu okolo i svi krive jedni druge i nikom ništa. I na kraju će opet niknuti neki Radnički ili Hemofarm ili Metalac i isto tako se ugasiti i dalje će ostati Zvezda (FMP) i Partizan. Priče za debile.

U tome je poenta. Na slici vidiš Tomaševića koji je bivši igrač Partizana i Zvezde kako vodi predsednika KSF-a u obilazak Zvezde. Što nije obezbeđeno da ih vodi i u obilazak Partizana?.

To je pitanje koje bi trebali da postave vajni novinari, i to ne na taj bezvezni nacin, nego sta ce strana delegacija u bilo kom klubu pored zive reprezentacije.

Ove tvoje bajke o marketingu mozes da kacis macku o rep, marketing se ne radi tako sto postavljas svoje poslusnike u KSS kao sto to rade Vucic i Covic, ili da od postojecih kadrova pravis svoje. To nije marketing nego korupcija. I kao da je iko ikoga pitao gde ce da se vodi delegacija, da nece mozda tender da raspisu? Prica za debile, racionalizacija sramote, koliko samo treba da se iskonstruise da bi licilo na neku pricu.

A dokle ide ludilo je sto si upleo Partizan u celu pricu i ne vadis se, sve dok nisi napravio da je uprava Partizana kriva sto oni nisu doveli francusku delegaciju za koju je zaduzen KSS, jos si iskonstruisao covicevsku pricu o marketingu. :lol: Haos, jbt.

Poslednja izmena:
Sale je pozvao ono najbolje što imamo. Na žalost Marjanovića nam je oduzeo smrdljivi zalizanko preko svojih pederčića sa klupe šampiona države, a Jović je povređen.
Ostali su tu i nadam se da će opravdati poverenje selektora, a i da Đorđević ima neki plan za ovo EP, kao što je imao za SP gde je sve karte čuvao za Grke, Brazilce i Francuze.

Grcku uvek odvalimo?
Mislis kao u onom mecu za kvalifikacije za OI London?
Mi smo ih na SP dobili jer prosto oni su bili bez Spanulisa.
Sada je EP koje je kvalifikaicono za OI i svi su dosli............Francuze smo dobili jer su na SP bili bez De Koloa i Parkera, prakticno bez krstenog pleja.
Nemci su jaki, na domacem su terenu, i dovoljno je da imaju nekoliko prosecnih, uz Novickog to je sila.
Itlaijani su klasicni indijanci, samo ovaj put indijanci sa imenom, te ce sa njima biti prilicno cupavo.

Jos nesto.Koji su to igraci kod nas nosioci igre u najboljim evroligaskim klubovima?
Bjelica i Teodosic?
To je tebi mnogo?

Ja cu biti presretan ako izborimo vizu za OI.......Sve preko toga je senzacija.

Onda se ponašaj u skladu s tim. Pohvali igru i borbu, a nemoj da drviš kako bi to pokojni Ćosić bolje, kao što inače radiš.

To je pitanje koje bi trebali da postave vajni novinari, i to ne na taj bezvezni nacin, nego sta ce strana delegacija u bilo kom klubu pored zive reprezentacije.

Pozvani su u posetu od strane kluba :D , to će ti biti odgovor. Šta misliš, šta će ti odgovoriti? Direktor reprezentacije je odveo predsednika KSF-a u obilazak prostorija Košarkaškog kluba Crvena Zvezda. Zašto nisu obišli i Partizan kao največi košarkaški klub u zemlji? Nije bilo nikog u klubu svi se brčkaju na moru.

Ove tvoje bajke o marketingu mozes da kacis macku o rep, marketing se ne radi tako sto postavljas svoje poslusnike u KSS kao sto to rade Vucic i Covic, ili da od postojecih kadrova pravis svoje. To nije marketing nego korupcija. I kao da je iko ikoga pitao gde ce da se vodi delegacija, da nece mozda tender da raspisu? Prica za debile, racionalizacija sramote, koliko samo treba da se iskonstruise da bi licilo na neku pricu.

Kakve priče? To jeste marketing, samo što ti ne možeš da ukapiraš. Opet nećeš da odgovoriš na jednostavno pitanje, zašto je igrač, koji je bivši igrač Partizana i Zvezde otišao sa predsednikm KSf-a u Zvezdu, zašto nisu otišli i u Partizan. To nisu priče nego činjenica na koju niko ne želi da odgovori. Tomašević je veći trag ostavio u Partizanu, tu se i afirmisao, pa koliko vidim niko ga ne forsira, jbg tako ti je to kada uprava zaboravi ko su bili njeni igrači. Da ne pominjem druge situacije. Koje sramote? Tomašević je odveo predsednika da obiđe njegov bivši klub, to što to nije bio Partizan koliko vidim nikoga ne boli, uvo, Samo se kukumavči. Što se ne oglasi neko iz uprave? Što se ne postavi direktno pitanje? Niko ništa.

A dokle ide ludilo je sto si upleo Partizan u celu pricu i ne vadis se, sve dok nisi napravio da je uprava Partizana kriva sto oni nisu doveli francusku delegaciju za koju je zaduzen KSS, jos si iskonstruisao covicevsku pricu o marketingu. :lol: Haos, jbt.

Iz čega da se vadim :lol: ? Cela tvoja priča ovde je pljuvanje po Čoviću, Vučiću i ekipi a nikada ništa konkretno nisi rekao protiv vajne uprave Partizana koja je i dovela do ove situacije. Partizan je osvajao titule i u vreme Vučića i još pre njegovog dolaska na vlast se videlo da ima problema u klub ali niko ništa nije govorio. Sada kada cigani maksimalno koriste priliiku za povratak na scenu sada se sve vrti oko njih, pa i tvoji smešni komentari. Držiš se Vujoševića kao pijan plota a videlo se da čovek nije u stanju da rešava stvani na organizacionom nivou ali se gurao svuda kao i obično i gle šta se desilo. Što je rekao Grbović najbolji taktičar u Evropi ali nije kadar za upravu. I naravno odmah Grbović ispade ulizica SNS-a i slične pljuvačine, Priče za debile. A te "priče o marketingu" ćeš tek videti. Kada budu krenuli zaista da forsiraju Zvezdu kao ne kao najveći nego kao jedini košarkaški klub u Srbiji. Onda ćeš moći sve ove komentare da okačiš mačku o rep. Ukratko tragikomedija uprave koja traje. Ako ništa barem je Vujoševič imao dobre 4 sezone u Evropi. Preziveće ovo Partizan ali kada bi barem nešto naučili iz ovoga ali koliko vidim od toga nema ništa. Haos u ***** lepu materinu.

Poslednja izmena:
Opet nećeš da odgovoriš na jednostavno pitanje, zašto je igrač, koji je bivši igrač Partizana i Zvezde otišao sa predsednikm KSf-a u Zvezdu, zašto nisu otišli i u Partizan.

Ja sam odmah u startu odgovorio na to pitanje, samo što ti, kao neko ko dokazano ne sluša druge, nisi ni shvatio. Pogle šta si napravio od proste činjenice da poltroni postavljeni u KSS od strane političke vrhuške vode strane delegacije u favorizovani klub po istom receptu po kom premijer časti strane državnike dresovima istog tog kluba, kao reprezent Srbije.

To za koga je igrao ili navija Tomašević je bitno taman koliko je i on bitan, a manje je bitan čak i od Đilasa, koji je Čovićev potrčko, srećan što zadržava svoju poslednju javnu funkciju. Inače, da si ispratio po tragu sa tvitera, mogao si da vidiš da je i Đilas bio tu, samo ne na toj seriji slika koje sam okačio.

Kakav crni Tomašević... on sa svime ima veze kao onaj nesrećni Mirko Pavlović, čuvar zamrzivača i ustupljenih pehara... a ti od toga ispleo gomilu bezveznih priča koje veze ne sa ovom temom, nego s mozgom nemaju.

Aj, dosta je bilo, ne uzurpira mi se dalje tema zbog tebe. Od sad na bilo kojoj temi zbog takvih kao što si ti moram da počinjem sa "Danilović i Vujošević su krivi za propast kluba blablabla", pa makar pričao i o KSS :lol: Ćao.

Poslednja izmena:
Prema minutazi u zadnja dva meca, i prikazanim igrama, deluje mi da je vec prilicno izvesno koji ce sastav ici.

Teo, Markovic
Bogdan, Nedovic,
Kalinic, Kapetan Simon,
Bjelica Erceg,
Raduljica, Milutinov, Kuzmic.

Mislim da ce jedina dilema biti da li ce kao treci covek na poziciji 2/3 da ide Milosavljevic (koji je to vec odavno zasluzio, ali je pitanje koliko je trenutno spreman, vec pola priprema je proslo), ili Dangubic.

Stimac se trudi, ali mislim da za njega nema mesta, Mitrovic nista posebno, a njegova pozicija je vec popunjena sa dvojicom igraca koji su za klasu iznad. Keselj nista posebno, ne znam da li je Pot uopste jos uvek sa ekipom.

Poslednja izmena:
Pot se večeras nije skidao zajedno sa Bogdanovićem, tu je. I od početka je jasno da je taj tu da popuni trening i broj, i da neće ići.

To je taj sastav zajedno sa dilemom Milosavljević-Dangubić koja zavisi jedino od spremnosti Milosavljevića, jer bi Dangubić umesto njega bio žestok downgrade.

Jedna moguća dilema je da li 2 četvorke i 3 centra ili 3 četvorke i 2 centra, ali pošto nijedna četvorka nema karakteristiku da može da odigra prinudno na 5, mislim da Đorđević neće smeti da rizikuje samo sa 2 centra.

I treba pomenuti da se Štimac žestoko bori za svoje mesto sa to malo minuta, i kao takav je vredan respekta, ali stvarno nema razloga da njega vodi umesto Milutinova i Kuzmića koji imaju daleko veći potencijal od njega, pa makar i sa opasnošću da ispadnu kilaviji od njega.

Sale je pozvao ono najbolje što imamo. Na žalost Marjanovića nam je oduzeo smrdljivi zalizanko preko svojih pederčića sa klupe šampiona države, a Jović je povređen.
Ostali su tu i nadam se da će opravdati poverenje selektora, a i da Đorđević ima neki plan za ovo EP, kao što je imao za SP gde je sve karte čuvao za Grke, Brazilce i Francuze.

Onda se ponašaj u skladu s tim. Pohvali igru i borbu, a nemoj da drviš kako bi to pokojni Ćosić bolje, kao što inače radiš.

A gde sam ja pricao kako bi Cosic BOLJE?
Da je bolji plej od Nedovica?
Pa to je jasno svakome ko je ikada uzeo loptu u ruke..
Sto se tice vecerasnje igre.............
Mali Dangubic je neverovatno napredovao, i ne vidi se gde mu je gornja granica.
Popravio je tehniku, brzinu, ktretnje bez i sa loptom, a vidno je popravio i sut.
Sta ce tek raditi posle sledece sezone, ako mu Radonjic da pravu sansu..jesce melu decu, bar to tako ja vidim.
Sto se ostlaih tice, Kuzmic nikako ne treba da ide.Od ostalih ja licno ne bi vodio ni Ercega, jer mi se cini da pored Teodosica, Bogdanovica, Bjelice, nasoj ekipi ne treba jedan takav profil igraca, za kojeg mora da se igra, i koji dosta slabo igra odbranu.
Opet ako se pogleda da ne njegom mestu igraju Keselj i Simonovic, mozda on i krene na prvenstvo.
Nedovic , upotrebljiv na dvojci, nazalost jos uvek slabog suta............Da ima samo malo vise u glavi, pa da radi na tome, kao reicmo Dangubic, bilo bi nesto od njega.
Ovako, epizodna uloga, koja ce se svesti na nekoliko dobro otrcanih kontri...Protiv ozbiljnih bekova ispadace smesan u odbrani......
Ja se nekako nadam da bi na prvenstvu Milutinov mogao da eksplodira.......Dosta dobro koristi minute koje mu Djordjevic da, a prostora z anapredak ima mnogo.
Raduljica zavisi od lopti koje bude dobijao , a kad u ekipi imas Teodosica i Bjelicu, to bi trebalo da bude ok.
Markovic solidan, Kalinic poprilicno nezainteresovan, sto je mozda i normalno posle transfera koji je postigao.......
Sve u svemu, ako se kockice sklope kao na SP, mozemo do medalje....ako ne, ja cu biti sretan sa vizom za OI.

Lose ekipe su dovedene na turnir. Jos nase na pocetku guraju domace sudije,

Evo da se za sve ove godine i ja jednom slozim sa ...........
Bas je izgledalo jadno, kako su isekli Kineze, i to bez ikakve potrebe.

Ja sam odmah u startu odgovorio na to pitanje, samo što ti, kao neko ko dokazano ne sluša druge, nisi ni shvatio. Pogle šta si napravio od proste činjenice da poltroni postavljeni u KSS od strane političke vrhuške vode strane delegacije u favorizovani klub po istom receptu po kom premijer časti strane državnike dresovima istog tog kluba, kao reprezent Srbije.

I opet klasično izbegavanje odgovora :lol: . Zašto je bivši igrač Partizana polton cigana Đilasa, to se naravno niko ne pita :lol: . Bitno je kuknjava koja je i dovela do toga. Postavim prosto pitanje ali je potrebna proširena rečenica da se zaobiđe i opet završimo na istom.

To za koga je igrao ili navija Tomašević je bitno taman koliko je i on bitan, a manje je bitan čak i od Đilasa, koji je Čovićev potrčko, srećan što zadržava svoju poslednju javnu funkciju. Inače, da si ispratio po tragu sa tvitera, mogao si da vidiš da je i Đilas bio tu, samo ne na toj seriji slika koje sam okačio.

To da je Đilas tu me ne čudi, ono što mene čudi je Tomašević, tamam koliko je "nebitan" po tvojoj priči on je opet tu, bivši igrač Partizan i jedna od legendi kluba. Pitam se ponekad jel ima uopšte Grobara više ili su ih su svi postali demagozi i poltroni.

Kakav crni Tomašević... on sa svime ima veze kao onaj nesrećni Mirko Pavlović, čuvar zamrzivača i ustupljenih pehara... a ti od toga ispleo gomilu bezveznih priča koje veze ne sa ovom temom, nego s mozgom nemaju.

Naravno kada je potreban mozak da se skontaju.

Aj, dosta je bilo, ne uzurpira mi se dalje tema zbog tebe. Od sad na bilo kojoj temi zbog takvih kao što si ti moram da počinjem sa "Danilović i Vujošević su krivi za propast kluba blablabla", pa makar pričao i o KSS :lol: Ćao.

Nije klub propao. Klub je i dalje živ. "Sačuvala ga je ekipa" oko Kuma Duleta. Cmok i za tebe lutko.

- - - - - - - - - -

A gde sam ja pricao kako bi Cosic BOLJE?
Da je bolji plej od Nedovica?
Pa to je jasno svakome ko je ikada uzeo loptu u ruke..
Mali Dangubic je neverovatno napredovao, i ne vidi se gde mu je gornja granica.

:cepanje:

Evo da se za sve ove godine i ja jednom slozim sa ...........
Bas je izgledalo jadno, kako su isekli Kineze, i to bez ikakve potrebe.

Ko će koga ako ne svoj svoga. Ljubav koja ima trzavice ali traje godinama :per: .

To je taj sastav zajedno sa dilemom Milosavljević-Dangubić koja zavisi jedino od spremnosti Milosavljevića, jer bi Dangubić umesto njega bio žestok downgrade.

Potpuno se slazemo.

Jedna moguća dilema je da li 2 četvorke i 3 centra ili 3 četvorke i 2 centra, ali pošto nijedna četvorka nema karakteristiku da može da odigra prinudno na 5, mislim da Đorđević neće smeti da rizikuje samo sa 2 centra.

Da je recimo Krstic u pravoj formi drugi centar pored Raduljice, a da je u ekipu uvrstio i Macvana, mozda bi i mogao onda da vodi dva centra + Macvana.
Ovako, kada je tu Raduljica koji koliko god dobro da igra uvek moze da udje u kontra ritam, Milutinov i Kuzmic kojima je ovo prva reprezentativna akcija, mislim da se nikako ne sme rizkovati da se povede samo jedan od te dvojice.

I treba pomenuti da se Štimac žestoko bori za svoje mesto sa to malo minuta, i kao takav je vredan respekta, ali stvarno nema razloga da njega vodi umesto Milutinova i Kuzmića koji imaju daleko veći potencijal od njega, pa makar i sa opasnošću da ispadnu kilaviji od njega.

Sad, trudi se, danas se cak pokazao i bolje od Kuzmica, ali mislim da je jasno da nece ici, danas mu cak nije ni dao da odigra celu 4/4, ostace verovatno do kraja na pripremama i to je to.

I opet klasično izbegavanje odgovora :lol: . Zašto je bivši igrač Partizana polton cigana Đilasa, to se naravno niko ne pita :lol:

I Nebojša Čović je bivši igrač i navijač Partizana. :lol: Pa mali milion ljudi voli jedne, igra za druge, a mnogi ne vole ni jedne ni druge pa su igrali i bili značajni, kako to sve nema veze s mozgom šta pričaš, samo spinuješ na neke gluposti.

I posle treba da se teramo na 20 strana sa takvim pričicama koje maše temu. A cmokaj neke ženske nemoj mene molim te ;)

Kosta, kako tebi uspeva da vidiš stvari koje ne postoje? Kalinić nezainteresovan? Onog trenutka kad taj bude bio nezainteresovan za košarku, taj može da okači patike o klin, jer ništa drugo ni nema da ponudi. Radio je celo vreme ono što najbolje zna, borio se, kvario ove, skakao i blokirao, a što ljudi misle da je zbog polufinala ABA lige protiv KKP postao Džordan, druga je priča...

Poslednja izmena:
I Nebojša Čović je bivši igrač i navijač Partizana. :lol: Pa mali milion ljudi voli jedne, igra za druge, a mnogi ne vole ni jedne ni druge pa su igrali i bili značajni, kako to sve nema veze s mozgom šta pričaš, samo spinuješ na neke gluposti.

Bivši igrač :D , ne zasmejavaj me molim te. Njegova "karijera" u pionirima Patizana i karijera Tomaševića su stvari koje nisu za porediti. To da se on vratio sa željom za osvetom jer je izbačen iz ekipe je svima jasno ali zašto mu u tome pomažu bivši igrači Partizana to nikome nije jasno niti se iko pita za to. Koliko vidim nemaš odgovor. Neka ti ostane na tome.

I posle treba da se teramo na 20 strana sa takvim pričicama koje maše temu. A cmokaj neke ženske nemoj mene molim te ;)

Priča je na mesti ali nikoga ne boli uvo tako da ni mene više ne boli uvo. Izvini, zaboravio sam na tvog Kostu. Ostavljam vas nasamo.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back