Sale je pozvao ono najbolje što imamo. Na žalost Marjanovića nam je oduzeo smrdljivi zalizanko preko svojih pederčića sa klupe šampiona države, a Jović je povređen.
Ostali su tu i nadam se da će opravdati poverenje selektora, a i da Đorđević ima neki plan za ovo EP, kao što je imao za SP gde je sve karte čuvao za Grke, Brazilce i Francuze.
Onda se ponašaj u skladu s tim. Pohvali igru i borbu, a nemoj da drviš kako bi to pokojni Ćosić bolje, kao što inače radiš.
A gde sam ja pricao kako bi Cosic BOLJE?
Da je bolji plej od Nedovica?
Pa to je jasno svakome ko je ikada uzeo loptu u ruke..
Sto se tice vecerasnje igre.............
Mali Dangubic je neverovatno napredovao, i ne vidi se gde mu je gornja granica.
Popravio je tehniku, brzinu, ktretnje bez i sa loptom, a vidno je popravio i sut.
Sta ce tek raditi posle sledece sezone, ako mu Radonjic da pravu sansu..jesce melu decu, bar to tako ja vidim.
Sto se ostlaih tice, Kuzmic nikako ne treba da ide.Od ostalih ja licno ne bi vodio ni Ercega, jer mi se cini da pored Teodosica, Bogdanovica, Bjelice, nasoj ekipi ne treba jedan takav profil igraca, za kojeg mora da se igra, i koji dosta slabo igra odbranu.
Opet ako se pogleda da ne njegom mestu igraju Keselj i Simonovic, mozda on i krene na prvenstvo.
Nedovic , upotrebljiv na dvojci, nazalost jos uvek slabog suta............Da ima samo malo vise u glavi, pa da radi na tome, kao reicmo Dangubic, bilo bi nesto od njega.
Ovako, epizodna uloga, koja ce se svesti na nekoliko dobro otrcanih kontri...Protiv ozbiljnih bekova ispadace smesan u odbrani......
Ja se nekako nadam da bi na prvenstvu Milutinov mogao da eksplodira.......Dosta dobro koristi minute koje mu Djordjevic da, a prostora z anapredak ima mnogo.
Raduljica zavisi od lopti koje bude dobijao , a kad u ekipi imas Teodosica i Bjelicu, to bi trebalo da bude ok.
Markovic solidan, Kalinic poprilicno nezainteresovan, sto je mozda i normalno posle transfera koji je postigao.......
Sve u svemu, ako se kockice sklope kao na SP, mozemo do medalje....ako ne, ja cu biti sretan sa vizom za OI.
Lose ekipe su dovedene na turnir. Jos nase na pocetku guraju domace sudije,
Evo da se za sve ove godine i ja jednom slozim sa ...........
Bas je izgledalo jadno, kako su isekli Kineze, i to bez ikakve potrebe.