Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja se uopste ne sprdam sa Nedovicem.
Ja se sprdam sa komentatorima ovde koji ga smestaju na mesto pleja, iako je to jeiddo mesto ne kojem on ne moze da igra(kvalitetniji bi bio i na centru).
Sto se suta tice ja kako vidim to se bas i nije popravilo, i zavisice najvise od toga na koju nogu bude ustao.

Jao ne sramoti se više druže molim te :hahaha: . Ti ćeš nekome pričati, stavljaš Ćosića na "pleja" i u isti koš sa Medžikom i Čemblenom iako bi im čovek poslužio za sprdnju. :lol:

Poslednja izmena:
Dva puta urnisao Amere u Bormiju, za pocetak.Prvi put u grupi, sa Kukocem na pleju, gde su se ameri pogubili, a u finalu kada su trcali na Kukoca k`o muve na gov.no, preko Radje i Divca.

:rotf: :rotf: :rotf: Kakav crni plej? Pogodio je 11/12 trojki, zato su ih i dobili taj prvi meč sa tolikom razlikom. Evo ti snimak tog meča pa ti reci gde on tu igra "pleja" :lol: :

Kakav crni plej :hahaha: .

Ti to uop[ste ne razumes.
Nije on forsirao Filipa na racun Nedovica, nego je Nedovica pokusao da "probudi" time sto ce forsirati Filipa.
A ni to nije donelo nikakav boljitak, nego se Nedovic ponasao po starom.

Ma jok nije :hahaha: , tatino čeljade nije moglo da se naigra dovoljno u FMP-u pa je morao u "Zvezdi" :D. Koja si ti smejurija, pa šta misliš zašto je otišao? Zato što su svi znali da ga Čović senior forsira kao majmuna i da je to direktno naređenje. Šta misliš zašto je Pešić onako zbrisao bez obrazloženja? Tog jebenog Filipa Čovića je na jednom pripremnom turniru jedan moj drugar iz studenjaka u NS-u, ortak je završio DIF u NS-u a trenirao je basket i rukomet pre DIF-a, čuvao da ovaj nije mogao dva puta da prevede loptu preko pola. Imao je preko 5 izgubljenih lopti na toj utakmici. Šut da ne pričamo. Zatvorio ga je kao majmuna u kavez. Na kraju je Filip hteo da se pobije sa njim a tu bi isto dobio po p*** samo tako. Kakav crni Filip Čović, veći je antitalenat nego Otac mu.

Poslednja izmena:
Da ne ureknem, ali ovo nije izgledalo lose, za pocetak.
Nedovic dosta dobar, samo neka tako nastavi, sada se vidi koliko nam je falio prosle godine.
Bjelica sjajno.
Kapetan Simon prijatno iznenadio sa par dobrih poteza.
Raduljica po obicaju imao par gresaka i promasaja, ali solidna partija.

Ne znam samo zasto Kuzmic nije dobio vecu minutazu veceras, trebao bi i njega da razigra.
Velika steta je sto Marjanovic ne igra.

Francuzi solidni 40% sut za 3 poena dok su kod nas Bogdanovic i Markovic sve promasili.
I opet smo bili na +20 i ako su oni cak imali 11 ofanzivnih skoka a mi samo 1.

Videlo se i ovde i jos u Nansiju da igramo jaku solidnu odbranu mozda mnogo jacu od prosle godine sato sto smo atleticki mnogo bolji od prosle godine.
Videlo se da smo za Milutinovom i Kuzmicem odigrali mnogo jacu kolektivnu odbranu jer su momci fizicki dobro spremni, dok je Raduljica van forme ali bice i on do prvenstva spreman.
Treba vise forsirati Kuzmica jer u momentu kada je igrao, odigrali smo najbolju odbranu. Slobodno da ga forsira malo vise.

Sve u svemu jako dobro izgleda. Tu je i Teo i Erceg i Milosavljevic. Sva trojca imaju leadership i mogu da daju svi po minimum 10 poena u proseku.
Tako da svi koji ovde i dalje prde da nismo dobri, zaiste blage veze nemaju o kosarci.

Iskreno iznendio me je Dangubic koji nema bas dobru sezonu iza sebe ali videlo se da moze da bude jako koristan rezervista koji donese jaku odbranu i atletiku s klupe...

Čujem da su genijalci iz KSS vodili delegaciju francuskog KS u obilazak našeg državnog projekta, u Železnik, možda Mali Kalemegdan, gde su već i šta li su trenutno. Sramota šta se radi, ako je istina.
No, šta drugo Đilas, Rakočević i slična bratija da radi, zato su i na tim mestima... I sve to ide stopama našeg Gospodara koji deli dresove svog omiljenog kluba. ;)

Utakmicu nažalost nisam pogledao, al svakako je dobro znati da momci sada imaju određenu dozu spremnosti. Naravno da rezultat malo šta znači, uglavnom pripremne utakmice dobijaju domaćini jer im je zbog publike više stalo...

Evo gde je ekipa iz KSS (Đilas, Tomašević) vodila predsednika francuskog košarkaškog saveza, on se hvali po tviteru:

screen-shot-2015-08-13-a-1.png

Svako ko se busa ovde da je protiv klubaštva u reprezentaciji, da je ona iznad klubova, mogao bi malo da se zamisli, umesto što forsira ta mrtva slova na papiru, tj. ekranu.

Ne uklapa se tako sto ga zadnje tri godine uvek boli noga bas onda kada treba da se ide na pripreme reprezentacije?

Prošle godine ga je Salo precrtao pod izgovorom "da se ne uklapa u njegovu koncepciju". Nije to bila Bobijeva odluka.

- - - - - - - - - -

kao i prosle i pretprosle godine jel?

Pola ovih igrača prošle godine nije igralo za FR.

Svako ko se busa ovde da je protiv klubaštva u reprezentaciji, da je ona iznad klubova, mogao bi malo da se zamisli, umesto što forsira ta mrtva slova na papiru, tj. ekranu.

Idi to reci čoveku na slici sa leve strane, Tomaševiću, bivšem igraču Partizana ili je sada bivši igrač Zvezde? Uzgred ko će da ih vodi u obilazak institucije kada su svi na moru?

Kakve sad aluzije na Partizan, valjda je reprezentacija ove zemlje najveća institucija po trofejima i slavi, a ona ima svoju Kuću košarke.

Mada, ne treba kriviti Čovićevo i Vučićevo pomoćno osoblje u KSS, oni su navikli na Železnik... Jedan vođa, jedna zemlja, jedan klub.

Bice tesko ovo EP , ima jedno 3,4 ekipe koje su objektivno po kvalitetu i igrackom kadru ispred nas i jos jedno 3,4 koje su odprilike tu negde kao mi , slicnog kvaliteta i sa kojima je uvek bilo cupavo.

Mada ono sto je dobro imamo veoma dobro ukomponovan tim , veoma spreman i motivisan i tim koji ne zavisi od pojedinaca , ko god da fali u timu nivo igre je uvek isti , nekako sticem utisak da kad bi Sale u petorku ubacio neka 2 potpuna amatera da se kvalitet igre ne bi srozao.
Mozda nemamo neke zvezde i igrace koji pripadaju samom kremu svetske kosarke kakvi su recimo Parker, Batum, Djinobili, Skola, braca Gasol, Novicki, Dzejms, Kobi, Kari i sta ti ja znam , ali imamo jedan mlad tim , dobro pripremljen , dobro ukomponovan , koji ima dobru hemiju i koji je zeljan dokazivanja.
Sad koliko je to dovoljno videcemo , ali siguran sam da kakav god rezultat da naprave da se nece obrukati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back