Ma jok, Nedovic ima tako izgradjeno samaranje lopte da je milina gledati njeoguv konstantnost suta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja se uopste ne sprdam sa Nedovicem.
Ja se sprdam sa komentatorima ovde koji ga smestaju na mesto pleja, iako je to jeiddo mesto ne kojem on ne moze da igra(kvalitetniji bi bio i na centru).
Sto se suta tice ja kako vidim to se bas i nije popravilo, i zavisice najvise od toga na koju nogu bude ustao.
Dva puta urnisao Amere u Bormiju, za pocetak.Prvi put u grupi, sa Kukocem na pleju, gde su se ameri pogubili, a u finalu kada su trcali na Kukoca k`o muve na gov.no, preko Radje i Divca.
Ti to uop[ste ne razumes.
Nije on forsirao Filipa na racun Nedovica, nego je Nedovica pokusao da "probudi" time sto ce forsirati Filipa.
A ni to nije donelo nikakav boljitak, nego se Nedovic ponasao po starom.
Ne razgovaraj sa glupanima.
Oni te prvo spuste na svoj nivo a onda te doibju na iskustvo.![]()
Velika steta je sto Marjanovic ne igra.
Pa ne uklapa se u Salovu koncepciju.
Ovi "Francuzi" ima da nas puknu bar +20 kada bude trebalo.
Pa ne uklapa se u Salovu koncepciju.
Ne uklapa se tako sto ga zadnje tri godine uvek boli noga bas onda kada treba da se ide na pripreme reprezentacije?
kao i prosle i pretprosle godine jel?
Koga povesti, Simona ili Kešelja?
Svako ko se busa ovde da je protiv klubaštva u reprezentaciji, da je ona iznad klubova, mogao bi malo da se zamisli, umesto što forsira ta mrtva slova na papiru, tj. ekranu.