Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je bila idealna i rekao bih jeidna prava prilika da se proveri kakav je plej:hahaha::hahaha:
Nije bilo Teodosica, Djordjevic je forsirao Bogdanovica na pleju, sto moze biti voema zanimljivo resenje.
Gledao sam samo drugo poluvreme, ali gledajuci kao ekipa, ako im se ne dogodi neka povreda, prosetace se do evropskog zlata, mislim na Francuze naravno.
Ne zna se u kojoj su liniji jaci i iskusniji.
Malo su tanji na klupi, ali ovoj ekipi skoro i da ne treba trener.

- - - - - - - - - -

Vidim na b92 neki "strucnjaci" jadaju sto nema Bobija.
Protiv ovakvih Francuza bio bi smesan.

Evo sada se vratio i Nansija:

Izvezstaj iz prve ruke...

Moram da kazem da smo imali teske noge i da smo u dosta situacijama delovali malo smotani sto znaci umorni.
Gledam nase novinare debile koji pisu po novinama da su nas Francuzi ubedljivo dobili. Moram da kazem da nije tako bilo.
Vec smo u 27min bili na samo -2 sto nasi novinari nisu videli.

Ruku na srce ljudi u drugoj cetvrtini odigrali smo jako kvalitetnu odbranu koju nismo mogli da iskoristimo inace bi se odlepili od Francuza.
Takodje i u trecoj cetvtrini Francuzi su dosta puta delovali izgubljeni a mi smo u napadu trosili brzi sut ili smo izgubili bezveze loptu.

Sto se tice Nedovica moram da kazem da je dobro prvo poluvreme odigrao. Ne razumem ljude ovde u forumu koji se rugaju nasim igracima.

Takodje je za mene Milutinov bio najbolji centar. Zaboravite Raduljicu on ima previse kila na sebi i trebace mu 30 dana priprema da smrsa malo i da se uvede u red. Milutinov je veceras odigrao super i super odbranu.

Jedini koji me je jako razocarao je Mitrovic. Mitrovic je danas bio najveca rupa u odbrani a u napadu takodje gresio je stalno.

Sa obzirom da Teodosic, Erceg i Milosavljevic nisu igrali, mi smo odigrali dobru utakmicu u kojoj smo stalno bili u mogucnosti da je pobedimo.
Takodje je i danas Bjelicu cuvao i uvek ga maksimalno 3min drzao na terenu i opet van. Ocekivao sam da Kuzmica pusti malo vise ali valjda je Kuzmic na pocetku utakmice dopustio protivniku 3 ofanzivna skoka tako da su se treneri naljutili.

Nedovic je lose odigrao utakmicu to stoji ali evo jedan info iz prve ruke.

Sale je odusevljen Nedovicem, moze se reci da je on njegov miljenik. Raspitivao se cak moze li da raskine ugovor sa Unikahom i da potpise za Pao. Sam Nedovic kaze da nikad nije bio spremniji i da se bukvalno sprda na treningu, prvi korak ne moze niko da mu cuva a i sut je znacajno popravio. E da, i za Bobija...kaze da se cudio kako su to Sparsi bas njega trazili da dodje ali da mu je nakon par treninga sve bilo jasno. Takvu dominaciju pod kosem nije video i rekao je da je Bobi za Boguta bogotac.

Ma ja se uopste ne sprdam sa Nedovicem.
Ja se sprdam sa komentatorima ovde koji ga smestaju na mesto pleja, iako je to jeiddo mesto ne kojem on ne moze da igra(kvalitetniji bi bio i na centru).
Sto se suta tice ja kako vidim to se bas i nije popravilo, i zavisice najvise od toga na koju nogu bude ustao.
Mozda se desi da kada nam bas zatreba ustane na pravu nogu, sto nece imati veze sa sutem nego sa Djordjevicevom sretnom zvezdom.
Bobi za Boguta bog otac?- to najvise i lici na izjavu Nedovica.Zar treba komentar na to?
A to sto je Djordjevic odusevljen Nedovicem?
Videcemo........I u reprezentaicji i na klupi PAO.....
Jos uvek nudim opkladu da ce popiti otkaz pre kraja sezone.
Da ne shvatite da ga mrzim..Uopste ga ne mrzim......Samo sam razocaran njeogvim odnosom prema kosarci na ovim prostorima, jer je svoju funkciju upotrebio samo zato da bi se utalio sa menadzerima, i zaradio jos novaca.
Prosto, po meni takvi ljudi ne zasluzuju da budu heroji nacije, sto je on svakako bio(za neke je jos uvek)

Ma otkud ti to?
Kari je bas los trener zar ne?
Dva puta urnisao Amere u Bormiju, za pocetak.Prvi put u grupi, sa Kukocem na pleju, gde su se ameri pogubili, a u finalu kada su trcali na Kukoca k`o muve na gov.no, preko Radje i Divca.
A licno, za sve godine koliko pratim kosarku, ne mogu da se setim da je ijedan trener ikada, napravio potez kao Kari protiv amera u Indijanopolisu.
Na +10 za njih, vadi iz igre Stojakovica, naseg najboljeg igraca na oprvenstvu, i Vujanica, a uvodi Gurovica i Jarica.
To treba znati i osetiti.
Da ne pricam kako je godinu pre toga nasa reprezentacija osvojila tiutlu na EP bez koske, bez da je ijedan mec bio i malkice neizvestan.
Bas Pesic ne zna nista.:hahaha::hahaha:
Ili mozda treba pricati o tome kako je forsirao Bjelicu na pleju?
I kako ostali nasi treneri nisu imali mu.da da tu njegovu odluku ispostuju, jer da jesu mi bi danas bili bar duplo jaci.

Pesic je jedan od najboljih trenera, nasih, a to znaci i svetskih.
Samo sto njegovo forsiranje Filipa na racun Nedovica nije imalo veze sa strukom, kao sto bot Brenus tvrdi, vec sa necim drugim... Ali to je previse za tebe da pojmis, da napravis razliku izmedju dve stvari.

Ti to uop[ste ne razumes.
Nije on forsirao Filipa na racun Nedovica, nego je Nedovica pokusao da "probudi" time sto ce forsirati Filipa.
A ni to nije donelo nikakav boljitak, nego se Nedovic ponasao po starom.
Uostalom dovoljno je videti da Nedovic od kada je igrao kod Pesica u Zvezdi nije unapredio nijedan kosarkaski element, pa shvatiti zasto je Pesic vise cenio i Filipa Covica od njega.

Kod Filipa postoji jedan nivo koji on moze da dostugne.
Taj nivo nije visok, moze se cak reci da je mali, ali ga Filip uvek dostigne.
Za razliku od Nedovica, kod koga konstantnost zavisi od toga na koju je nogu ustao prethodno jutro.
A to nijedan trener na svetu ne voli.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back