Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mi bas najjasnije pa bih molio da mi objasnite:
Zbog cega bi bilo ko bez potrebe navlacio Marjanovicu longetu?
Staviti longetu na zdravu nogu, i taka je drzati reicmo 15 dana, skoro je isto kao d aje povredio tu nogu, jer treba jos toliko da se misic vrati u normalu.

Zar ne mislis da mu je ne bi stavili u Srbiji? Otok je nesto sto i laik moze da vidi golim okom. Osim toga i on je mogao da trazi hladne obloge, lekove za otok i odmor, nije morao da ide cak u USA zbog toga. A svega ovoga ne bi bilo da taj genije nije lupetao gluposti po medijima. To je poenta price, a otok je najmanji problem.

Procitas li ti nekad to sto napises?
Ameri dali 1,5 miliona evra za igraca, ali neka njega kuci neka mu mama stavi ladne obloge na zglob?:per:
Dali milion i po evra za igraca, ali su toliko glupi da cim neko iz piz.de materine lane kako je igrac povredjen oni odmah potrce da mu stave longetu na nogu, iako ta longeta moze veoma veoma lose da utivce na zdravu nogu?
Ocigledno tu postoji jos nesto sto ne znamo...Moj matori recuimo ima urodjeno jednu koscicu u stopalu visak , i ponekad ima neverovatne bolove i otok iz cista mira\(ovo saa kao primer).

Procitas li ti nekad to sto napises?
Ameri dali 1,5 miliona evra za igraca, ali neka njega kuci neka mu mama stavi ladne obloge na zglob?:per:
Dali milion i po evra za igraca, ali su toliko glupi da cim neko iz piz.de materine lane kako je igrac povredjen oni odmah potrce da mu stave longetu na nogu, iako ta longeta moze veoma veoma lose da utivce na zdravu nogu?
Ocigledno tu postoji jos nesto sto ne znamo...Moj matori recuimo ima urodjeno jednu koscicu u stopalu visak , i ponekad ima neverovatne bolove i otok iz cista mira\(ovo saa kao primer).

Ti uvek preuvelicavas stvar. Ko je pomenuo njegovu mamu? Osim toga na otok se stavljaju hladne obloge, chymoral forte, odmor. To su najprostije povrede. Ovako noga ima da mu atrofira u longeti pa ce morati da radi vezbe da ojaca misic sto trazi vecu pauzu. Naravno da doktori najbolje znaju ali moglo je da prodje i bez maltretiranja. Jasno je i meni da su dali mnogo love za njega i da ne zele nista da prepuste slucaju ali opet nije to sustina svega sto pisem.
Sustina je da je taj trener napravio veliku glupost i stetu ne samo Bobiju nego i celoj reprezentaciji jer sada propusta deo priprema.
Sto se tice matorog mozda mu je naprsla metatarzalna kost ili je degenerisana. To moze da se popravi ali je potreba operacija.

Ti uvek preuvelicavas stvar. Ko je pomenuo njegovu mamu? Osim toga na otok se stavljaju hladne obloge, chymoral forte, odmor. To su najprostije povrede. Ovako noga ima da mu atrofira u longeti pa ce morati da radi vezbe da ojaca misic sto trazi vecu pauzu. Naravno da doktori najbolje znaju ali moglo je da prodje i bez maltretiranja. Jasno je i meni da su dali mnogo love za njega i da ne zele nista da prepuste slucaju ali opet nije to sustina svega sto pisem.
Sustina je da je taj trener napravio veliku glupost i stetu ne samo Bobiju nego i celoj reprezentaciji jer sada propusta deo priprema.
Sto se tice matorog mozda mu je naprsla metatarzalna kost ili je degenerisana. To moze da se popravi ali je potreba operacija.

Ma ja karikiram, jer ti pricas o nekim nebulozama.
Kada igraca platis, potpises ugovor, i odjednom se samo nazre da mozda nesto nije u redu, ti bi prkeo toga olako presao, i ostavio ga da stavlja obloge?
A o toj steti koju je navodno napravio trener?
Pa vidis da mu je noga u longeti.
Znaci da postooji neki problem....
Ne bi to valjda stavljali na zdravu nogu?

Voleo bih da čujem šta će da kažu poltroni Đilas, Rakočević i ostali iz Saveza.

Evo jednog danas:

Dosta je bilo rada i mucenja. Veceras uzivanje
CLkTLVOUkAAMubV.jpg

sve je iscenirano od samog pocetka

i na slici se vidi da u ruci drzi patiku u ruci, jer ju je na kratko skinuo, samo da bi se slikao sa tim cudom na nozi

ali on je tu najmanje kriv... puna mi je vise ona stvar sa tim milogorcima u srpskom sportu ko sve sjebu... taman sam se ponadao da ce ovaj put sve ispasti kako treba

CLO_Pq8WEAAaiuK.jpg

Mislim da je patika u ruci najmanji problem, možda je tad odlazio od lekara gde su mu postavili to čudo na nogu, a morao je doći u patikama.

Najveći problem je što je SA pregledao Marjanovića u Italiji pred potpis, i sve je bilo u redu, on je izjavljivao da se odmara i trenira da održi formu za pripreme, pa je morao biti pregledan i na pripremama, a onda na scenu stupa čuveni Borko sa naručenim intervjuom o polomljenom stopalu kod tviter-novinara u Izraelu koji je u kontaktu sa Zalizanim, i ostalo sve znamo.

Iz pisma SA našem KSS vidimo da se ne radi o povredi, već se kao boje da ne dođe do povrede zbog navodnog otoka koji navodno omekšava kost, itd. Mogli bi naši novinari da angažuju lekare i stručnjake da to detaljno razjasne, sećamo se da su ih dobro angažovali kad su se poverđivali igrači KKP... Samo ne znam da li je i koliko ljudima stalo do interesa srpske reprezentacije, a videli smo kome nije stalo.

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 4m4 minutes ago
Dakle za sve ljude bez mozga, niko nema interes da Bobi ne igra EP. I potpuno se ne slazemo se misljenje iz SA I radi se o apsurdu

----------------------------------------------------------------

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 3m3 minutes ago
Pokusavamo da dokazemo da je snimak noge isti kao I pre 2 god I da nije posledica povrede a nego prirodne structure stopala coveka od 222cm

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 3m3 minutes ago
Ukoliko uspemo u zajednickim naporima, koji su makksimalni spremni smo da udjemo u rat I pored veoma teskog teksta ugovora Fiba - Nba

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 22s22 seconds ago
I necu nijjednu rec vise da kazem o ovome, a ljudi u Kss koji su nadlezni za ovo, znaju koji napor I gimnastiku pravim da igrac nastupi!

Svašta pitaš.
Isti mu je interes kao i da Jokić ne igra, samo što je malog bilo lakše izvući jer nije statistički MVP EL i neko na koga se mnogo navijača naložilo.

Marjanović ima garantovani ugovor samo godinu dana u NBA, i sad mora da se dokaže. Ako se dokaže i postane rang Pekovića ili više, čekaju ga desetine miliona dolara. Ako se ne dokaže, nazad u Evropi ga čeka neki milion po sezoni za početak u jačem klubu koji će ga verovatno želeti.

Normalno. Zato je herojcina Boban hteo da igra po svaku cenu i dalje sa polomljenim stopalom, pa je Zalizani morao da sredi stvar sa Covicem i njegovim pomocnim trenerom... I zavrsi covek u ortopedskoj cizmi. :lol:

Svako poređenje Bobija i Novice(klupie) je idiotsko.
Bobi je i prošle godine prošao pripreme sa Salom ali mu se "nije uklapao u koncepciju". Klupica je odbio poziv. Mada ne znam kako je Salu uopšte palo na pamet da zove taj krš u reprezentaciju.
A inače Bobi je sam sebi stavio tu čizmu. Kako god pogledaš zavera .

Pa naravno, ni ne trudim se da poredim Bobana sa tim necovekom. :lol: Dobro se zna kolika je Bobijeva zelja, pa on je igrao finale pisljivog KLS sa slomljenim stopalom, sta bi tek uradio za Srbiju? Ovi iz Partizana to sve Hrvati...

Nego...
Koliko nemas pojma, Marjanovic pre godinu dana nije ni zapoceo pripreme vec je otpao na prvo skracivanje spiska zajedno sa Tepicem, Macvanom, Miljenovicem, Savanovicem, itd.

Cinjenice ti nikad nisu isle dobro, bolje nastavi da botujes za Cokija, Zalizanog i Borka, vedete nase kosarke.

sendvic-sunka.jpg

A Salo i Dulo to sve Jugosloveni koji stalno vide zavere tih prepostenih i prepodobnih kriminalaca.

PS: za Tarabu, da dopunim, probaj sam za sebe da odgovoris na pitanje sta Raznatovic ima od pljuvanja Djordjevica zato sto je zvao Pota a ne Micica. Onda ces videti i drugi motiv.

Kod tog pljuvanja u javnosti bar nema nikakve "zavere", jer se sve videlo crno na belo, mada bi botovima poput Brenusa i to trebalo dokazivati...

Poslednja izmena:
Svako poređenje Bobija i Novice(klupie) je idiotsko.
Bobi je i prošle godine prošao pripreme sa Salom ali mu se "nije uklapao u koncepciju". Klupica je odbio poziv. Mada ne znam kako je Salu uopšte palo na pamet da zove taj krš u reprezentaciju.
A inače Bobi je sam sebi stavio tu čizmu. Kako god pogledaš zavera .

Jbg nekada je bio dobar igrač, pre svega srčan igrač koji je bio odličan u odbrani. Uvek je davao maksimum za reprezentaciju.

San Antonio ide na titulu sledeće sezone i žele da učine sve što je u njihovoj moći da to ostvare odnosno da spreme ekipu na što brži i efikasniji način. Izgleda da imaju velika očekivanja od Marjanovića kada su se ovoliko potrudili oko njega.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back