RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.714
Nedovic igrao veceras
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada kada je jasno, da ce da igra Novicki siguran sam da Sale nece rizikovati tako da sigurno idu Bjelica i Erceg koji su "dominirali u Evroligi". Mislim da smo tu najjaci na prvenstvu. Sigurno je Novicki strasan igrac ali nije vise najmladji tako da siguran sam, da Bjelica moze dobro da ga napada.
Ja bi voleo da ovako izgleda
1. Teodosic, Markovic, Nedovic
2. Bogdanovic, Milosavljevic
3. Kalinic, Zagorac
4. Bjelica, Erceg
5. Marjanovic, Raduljica, (Kuzmic, Jokic ili Milutinov)???
Realno ljudi ova ekipa moze da igra za svim selekcijama.
Opet mislim da je Zagorac jako zanimljiv igrac 205cm koji je jako fleksibilan igrac.
Realno pogledajte ove snimke. Pogledajte dribling i sut iz driblinga kao i prodor. ovo su kvalitete koji Dangunic ni Simonovic imaju. Tako da stvarno nebi me cudilo ako Zagorac bude bio iznenadjenje u repki
Nedovic igrao veceras
lakse je nabijati statistiku u Partizanu i Megi nego u Zvezdi
sad ako Macvan i Jokic imaju 20 poena po mecu. ja moram da ocekujem iste brojke i u reprezentaciji?
Eno ti ga svemogući Jokić sinoć, opet kao i u prethodnih pet utakica protiv Zvezde ove sezone, ništa nije uradio, opet ga uništio Mitrović.
Ja koliko vidim, Jokić igra protiv Marjanovića i Cirbesa.
Teodosic, Markovic, Nedovic
Bogdanovic, Milosavljevic
Kalinic
Bjelica, Erceg, Jokic/Mitrovic
Marjanovic, Raduljica, Milutinov
Definitivno bih ovako izabrao i necu da menjam misljenje... jedino bi za Jokica i Mitrovica bacao novcic
U vezi predstojećeg takmičenja, mnogi su se razgoropadili da se pojačavaju strancem.
Priča je da će Danston (OLY) igrati za Sloveniju, Renfro (ALB) za BiH, Sloter (PAO) za Poljsku, itd.
Navodno je Mirotić spreman da igra za Španiju.
Još samo fali da se otvori prelazni rok i za ovo.