Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada ce me neko nazvati rasistom i slicno, ali jednostavno BELCI NE MOGU PROTIV CRNACA sto se tice kosarke

Ako neko poznaje NBA malo bolje od mene, neka sastavi najjacu americku petorku ali od iskljucivo belih igraca (ni meleza, vec cisto belih)

Ja jedino znam za Kevina Lava da bi bio u toj petorci, neka neko drugi doda posto ne pratim toliko

Srbija bi najjaci americki beli tim tukla lagano, 15-ak razlike ko nista

Larry Bird

Sada ce me neko nazvati rasistom i slicno, ali jednostavno BELCI NE MOGU PROTIV CRNACA sto se tice kosarke

Ako neko poznaje NBA malo bolje od mene, neka sastavi najjacu americku petorku ali od iskljucivo belih igraca (ni meleza, vec cisto belih)

Ja jedino znam za Kevina Lava da bi bio u toj petorci, neka neko drugi doda posto ne pratim toliko

David Lee je isto solidan

ma ti crnci se pune necim 100%, ali niko ne sme da ih dira da se ne bi zamerio Americi

zasto africke zemlje ne dominiraju kosarkom? i oni zive od kosarke i oni sutiraju loptu ceo zivot i opet nista

Ova reprezentacija SAD iako po imenima slabija je za klasu jači tim nego onaj koji smo mi pobijedili 2002. ... čak mislim da i onaj dream team iz Barselone 92. ne bi uspio da ih pobijedi iako je pojedinačno najjača ekipa koji je zajedno igrala u svjetskoj istoriji...

Nisu doveli najzvucnija imena ali su ipak sve to najbolji igraci svojih klubova. Pored toga vecina jos nije dostigla zenit jer su mladi. Recimo Irving je najbolji igrac prvenstva a ima tek dve sezone igranja u NBA , 2011 god je bio prvi pik na draftu, svega 22 godine. U prve dve sezone je ubacivao u proseku 21 poen i bio medju boljim plejmejkerima lige. Primetio sam da cim su objavili sastav da su ih mnogi potcenili jer ne prate NBA ligu.

Poslednja izmena:

Pa kad tamo belci ni ne igraju kosarku , a kad vec spomenu beli NBA tim , sto ne spomenu Nesa, Djinobilija, Novickog, Gasola i ostalih.

Isto tako Angole, Senegal i mnoge druge reprezrentacije su jos cistokrvniji crnci od njih , pa opet ne pomaze, znaci nije stvar u etnickoj pripadnosti ili genetici vec u necem drugom.

Nisu doveli najzvucnija imena ali su ipak sve to najbolji igraci svojih klubova. Pored toga vecina jos nije dostigla zenit jer su mladi. Recimo Irving je najbolji igrac prvenstva a ima tek tri sezone igranja u NBA , 2011 god je bio prvi pik na draftu, svega 22 godine. Primetio sam da cim su objavili sastav da su ih mnogi potcenili jer ne prate NBA ligu.

Baš zato i kažem... ovo je najbolje ukomponovan tim možda svih vremena... iako je pojedinačno slabiji nego onaj 2002., a da ne pričam o onom 92. koji je u stvari jedini dream team...

Zlatni momci osvojili srebro!

3174561-1.jpg

Pa kad tamo belci ni ne igraju kosarku , a kad vec spomenu beli NBA tim , sto ne spomenu Nesa, Djinobilija, Novickog, Gasola i ostalih.

Isto tako Angole, Senegal i mnoge druge reprezrentacije su jos cistokrvniji crnci od njih , pa opet ne pomaze, znaci nije stvar u etnickoj pripadnosti ili genetici vec u necem drugom.

Majstore, kad sam napisao crnci nisam mislio na crnce iz Angole i Senegala, pa nije dovoljno biti samo crnac vec da imas i neko kosarkasko znanje

A to da belci ne igraju kosarku u USA mislim :hahaha:

To se tebi samo cini bas zato sto crnci dominiraju, pa mislis da belci ni ne igraju kosarku

Ma bre ovo je neka druga planeta po svemu.... mislim da ne pominjemo uslove pod kojima su odrastali i radili ovi njihovi,pa ovi nasi.... na kraju smo im par puta i prodali neke fore,onako na mozak, kad vec fizicki ne mozemo nista.... prejaki individualci, nema tu neke lepote,neke uigranosti,suvi kvalitet, odnosno fizicka dominacija i navezban sut i gazi preko belaca, jbg i citav sport je otisao u tom nekom pravcu ,sve je manje onih tankih tehnicara ,mozgova....
Ono sto me raduje jeste cinjenica da smo dobili evropskog sampiona i da smo pocistili 2 kvalitetne ekipe na putu do finala,a da smo bili daleko od najjaceg sastava.....Sale je dobar motivator i dobar takticar,pokazalo se....

Sa ovog sampionata smo dobili Teodosica kao jednog zrelog lidera,koji je racionalan sa loptom, zatim Jovica koji je dobro koristio minute i pokazao da moze da igra u oba smera, Kalinica jos racionalnijeg, covek je ja mislim svaki minut na parketu maksimalno iskoristio, ludog Raduljicu kome fale minuti u klubu i poludistanca inace ima materijala za dobrog centra......

Ekipi je nesumnjivo dosta falio Nedovic,da odmori Tea koji se vidno potrosio, zatim Micov , Erceg , Lucic ,Savanovic (na cetvorci moramo da budemo ozbiljniji), onda Dangubic , i nadam se da od ovog Kuzmica moze da bude nesto
Videcemo vec,ali za razliku od srebra 2009 i 4. mesta sa proslog svetskog,sada vise verujem u nas, jer smo bili dominantni protiv svih sem Amera, igrali kvalitetno i imali ideje u napadu ,raznovrsna igra,a ne forsiranje Tea do besvesti kao kod Dude....
Posto Spanci silaze sa vrha (pitanje je koliko ce njih igrati dalje) , u narednom periodu treba ocekivati klanje sa Francuzima za prestiz u Evropi , i pokusati da skinemo skalp Amerima na nekom planetarnom takmicenju

Да ли стварно верујеш у мајмунске приче о генетској супериорности? Шта, имају платину уместо кости?

Majstore, kad sam napisao crnci nisam mislio na crnce iz Angole i Senegala, pa nije dovoljno biti samo crnac vec da imas i neko kosarkasko znanje

A to da belci ne igraju kosarku u USA mislim :hahaha:

To se tebi samo cini bas zato sto crnci dominiraju, pa mislis da belci ni ne igraju kosarku

Ti igraci iz Senegala i Angole isto treniraju ceo zivot i daleko od toga da nemaju neko kosarkasko znanje.

Pa ne igraju , igraju ali ne u nekoj ozbiljnoj meri , cak sam cesto citao komentare po nekim americkim forumima tipa " ma ko jos gleda basket , to je 'handball for niggers" " , medju belom populacijom americki fudbal i bejzbol su daleko daleko ispred ,takodje deca iz bogatijih porodica cesto se bave nekim burzujskim sportovima tipa tenis, plivanje, jahanje, lakros i slicno.
U Americi gotovo 90% kosarkaskih terena na ulici se nalaze po crnackim krajevima.

Inace u Americi crnci jos od malih nogu se zezaju sa loptom, vise na kosarkaskom terenu, pikaju basket dok toga kod belaca nema, cak i oni neki belci tamo uglavnom su sticajem okolnosti poceli da igraju basket, tipa trener u srednjoj skoli ili na koledzu video nekog da je visok, jak ili da je skocan pa onda ' e ajde ti bi mogao da igras' a on " pa ajd da probam , sto da ne" , inace igrace se prave na ulici i na ulicnim terenima a to jednostavno nije deo kulture i deo zivota belaca iz predgradja.

Takodje danas poenta price je Amerikanci su nas dobili NA SUT , razbili su nas sutem spolja , a to nema veze ni sa kakvom genetikom.

Poslednja izmena:
Belci a da su pri tom Amerikanci, uglavnom igraju sporedne uloge u timovima u NBA. Izuzetak je Grifit, Li, Lav,Parsons, Hejvord koji je najbolji igrac Jute.Braca Lopez su starteri u svojim timovima, ovaj reprezentativac Plamli je mlad talentovan igrac u Bruklinu koji ima solidnu minutazu. Tu bi donekle mogao da se doda i Hajnrih nekada jedan od boljih plejeva lige i sada je sasvim solidan ali su ga povrede omele. Od mladjih ima nekoliko interesantnih igraca koji dolaze a tu mislim na Lavina i Stauskasa.

Poslednja izmena:
Ti igraci iz Senegala i Angole isto treniraju ceo zivot i daleko od toga da nemaju neko kosarkasko znanje.

Pa ne igraju , igraju ali ne u nekoj ozbiljnoj meri , cak sam cesto citao komentare po nekim americkim forumima tipa " ma ko jos gleda basket , to je 'handball for niggers" " , medju belom populacijom americki fudbal i bejzbol su daleko daleko ispred ,takodje deca iz bogatijih porodica cesto se bave nekim burzujskim sportovima tipa tenis, plivanje, jahanje, lakros i slicno.
U Americi gotovo 90% kosarkaskih terena na ulici se nalaze po crnackim krajevima.

Inace u Americi crnci jos od malih nogu se zezaju sa loptom, vise na kosarkaskom terenu, pikaju basket dok toga kod belaca nema, cak i oni neki belci tamo uglavnom su sticajem okolnosti poceli da igraju basket, tipa trener u srednjoj skoli ili na koledzu video nekog da je visok, jak ili da je skocan pa onda ' e ajde ti bi mogao da igras' a on " pa ajd da probam , sto da ne" , inace igrace se prave na ulici i na ulicnim terenima a to jednostavno nije deo kulture i deo zivota belaca iz predgradja.

Takodje danas poenta price je Amerikanci su nas dobili NA SUT , razbili su nas sutem spolja , a to nema veze ni sa kakvom genetikom.

Nema, ali to je ono upravo sto sam pricao, razlika izmedju americkih i africkih crnaca. Nije dovoljno samo da budes crnac, vec da imas koga ko ce da te nauci kosarku, sut, kretanje, odbrana i slicno

Gledao sam par puta americku koledz kosarku i uocio sam da tamo ima dosta belaca, odnos crnaca i belaca je otprilike pola-pola. Ali samo se crnci uglavnom probiju u NBA

Dakle svi tamo igraju kosarku, ali crnci su jednostavno superiorniji za taj sport, kao belci za plivanje

Симоновића тројица наших држало код примања пехара. :) :) :)

Хвала вам за ово незаборавно првенство и од сад, памет у главу. Да стално будемо при и на врху светске кошарке јер нам је ту и место. Србија је земља кошарка, била и биће. И хвала Салету што нам је улио наду и поверење да се вратио чувени култ наше репрезентације.

Sad rekose da smo se kvalifikovali na OI? Bila je prica ovde da cemo ici na neki kvalifikacioni turnir pa odatle na OI a sada rekose na RTS da finalisti ovog SP-a idu direktno na OI. Fenomenalno.
Izgleda da nije tacno.
http://en.wikipedia.org/wiki/Basketball_at_the_2016_Summer_Olympics

Pise da samo sampion sa svetskog dobija mesto...

Да ли стварно верујеш у мајмунске приче о генетској супериорности? Шта, имају платину уместо кости?
Ne nego imaju vise brzih misicnih vlakana i time imaju bolje predispozicije za sportove gde je eksplozivnost veoma bitna,a imaju i prilicno duge ruke.

Poslednja izmena:
Nema, ali to je ono upravo sto sam pricao, razlika izmedju americkih i africkih crnaca. Nije dovoljno samo da budes crnac, vec da imas koga ko ce da te nauci kosarku, sut, kretanje, odbrana i slicno

Gledao sam par puta americku koledz kosarku i uocio sam da tamo ima dosta belaca, odnos crnaca i belaca je otprilike pola-pola. Ali samo se crnci uglavnom probiju u NBA

Dakle svi tamo igraju kosarku, ali crnci su jednostavno superiorniji za taj sport, kao belci za plivanje

Ima i Afrikance ko da uci svim tim stvarima, takodje i oni igraju svi uglavnom napolju, mnogi od njih su prosli kroz americke koledze i slicno.
Pa na koledzima nije bas odnos pola-pola , takodje ti univerziteti gde ima vise belaca su vise neki levi univerziteti iz delova zemlje ggde vecinski zivi bela populacija, pa onda eto i logicno da ih ima i u timu.
Tamo uglavnom kosarku igraju crnci , belci u znatno manjoj meri.

Recimo imamo i mi neke igrace sa izuzetnim fizickim odlikama, recimo Bjelica, Kalinic, Bogdanovic, Jovic..............koji da su prolazili isti put kao americki igraci , dosad bi i oni vec uveliko bilo u NBA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back