Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su posebno bila draga pljuvanja po Teodosiću, jer sam znao kako će dečko odigrati :lol:

Pa pljuvanje po Teodosicu je bilo normalna stvar.
Teodosic DO ovog prvenstva i NA ovom prvenstvu su dve sasvim ralzicite osobe, i dva sasvim razlicita igraca.

Sve ono pre prvenstva je zasluzivalo pljuvanje........

Ovo na prvenstvu sto pruza , zasluzuje divljenje.

E sad, mozda si ti njegov intimni prijatelj pa si znao da ce se promeniti potpuno na ovom prvenstvu?:per:

Pa pljuvanje po Teodosicu je bilo normalna stvar.
Teodosic DO ovog prvenstva i NA ovom prvenstvu su dve sasvim ralzicite osobe, i dva sasvim razlicita igraca.

Sve ono pre prvenstva je zasluzivalo pljuvanje........

Ovo na prvenstvu sto pruza , zasluzuje divljenje.

E sad, mozda si ti njegov intimni prijatelj pa si znao da ce se promeniti potpuno na ovom prvenstvu?:per:

Recimo da je u pitanju osećaj :lol:

Ovaj post nema za nameru da proziva nikoga vec samo da zasmeje, uzivajte i nema ljutis :mrgreen:

P.S. Andjus je jos jednom dokazao koliki je doktor :lol:

Naravno da nema ljutnje ali ne razumem potrebu ovde nekih tu tebe i onog gastosa za tim kao"evo šta ste onda rekli"itd. kad se dobro zna da su ove zadnje 3 utakmice bile ludačke i neponovljive i da nas je u principu sve to iznenadilo,da se ne lažemo.
Ja sam bio skeptičan kod Đorđevića zbog loših utakmica u grupi a Teodosić mi je išao na živce zbog onog klipa gde je psovao ko kočijaš i glumio neko ludilo,al kažem nebitno sad to na kraju krajeva,nisam ti ja neki srbski političar koji je obećao nešto pa vas izradio ko volove pa vi sad kao "e a šta si onda rekao..."

Meni licno je vazno da pokazemo zube, i ZELJU da igramo, da odigramo maksimalno svih 40 minuta, prema postavljenoj taktici.
Pa ako to bude dovoljno samo za poraz od 30 razlike, neka.........

Ali da vidim da izginu na terenu....
Jer...........TO JE NAGRADA..
Nagrada za plasman u finale je medalja, ali je jos veca nagrada igrati zadnji mec na svetskom prvenstvu, za titulu svetskog sampiona.....
Pa ako tu ne izgines za svaku loptu, kad ces?

Amerikanci krše pravila, FIBA ćuti
14.09.2014 14:15
Košarkaši reprezentacije SAD nisu se pojavili na konferenciji za medije pred finalnu utakmicu sa Srbijom, na Svetskom prvenstvu u Španiji.
Dužnost učesnika finala je da se pojave pred medijima, ali Amerikanci to nisu uradili pošto ta pravila očigledno ne važe za njih.

Prema očekivanjima, nije se oglasila ni FIBA, iako je organizacija takmičenja, pa i pres konferencija, u njenoj nadležnosti.

http://www.sportskacentrala.com/?s=...slov=Amerikanci+kr%9Ae+pravila%2C+FIBA+%E6uti
--------------------------------------------
Stoka.

***** ga 'Coach K', i njegova legendarna sposobnost za pravljenje super-mediokritetskih ogranicenih igraca na Duke-u. Jedini izuzetak je Grent Hil, ali to samo zbog svog talenta. A Hil i kod njega nije imao slobodu, naravno. Jednostavno, Kalipari je za Krizevskog Bog, i glupi Ameri iz srednje klase mogu samo da ga mrze.

Drugo, ofanzivni skok je jedan od osnovnih stvari u sprecavanju tranzicije, jer cak i kada ga ne pokupis, izvrsis pritisak na onog ko je pokupio loptu, i tu ukrades bar sekundu-dve. O tome da defanzivni igraci moraju da paze ako vecina vas krene na ofanzivni skok necu ni da pricam. Npr. za igrace kao sto je Lebron Dzejms bi bilo san snova da mu protivnici ne idu na ofanzivni skok, i da on ima mogucnost za nesmetani zalet ka protivnickom kosu od svog kosa cim dobije loptu. Pritisak na defanzivnog skakaca je osnovna stvar za sprecavanje kontre, to znaju svi koji su trenirali kosarku.

Trece, Dok Rivers je moron, i to tezak moron, sto se videlo jos u Orlandu; i koji je osvojio titulu za Boston samo i iskljucio zbog talenta svojih igraca, i zbog svoje mogucnosti da motivise plejere. Njegova debilna postavka da se ne ide na ofanzivni skok je jedna od najglupljih stvari u modernoj kosarci.

Cetvrto, na srpskom se 'slaba strana' zove strana pomoci. Ono, nije dovoljno da gledas americku kosarku i klipove na Jutjubetu, ponekad je pozeljno da si se njom malo ozbiljnije bavio, pa onda moras da koristis bukvalne prevode sa istih.

Peto, Harden je los odbrambeni igrac zato sto ga boli krac da igra timsku odbranu, ne moze Bogdanovic njega da napada 1 na 1 tako sto dobije loptu sa centra, i igra jedan na jedan sa njim kao sto stalno radi u Partizanu npr. To se protiv americkih spoljnih igraca ne radi, nego ih izgradjenom kretnjom dovedes u situaciju da potpuno gube svog igraca i ispadaju iz tezista.

Sesto, Dejvis je zivotinja u odbrani i igrac kakve Krizevski ne podnosi, pa nikada nije imao takvog igraca u Duke-u. Naravno da Raduljica i Krstic ne mogu da ponude nista protiv njega na niskom postu, ako je ovaj namesten i ima teziste u ravnotezi. Naravno da njega moras, ali moras da izvlacis iz reketa, uvek i svuda kada je to moguce, otkrio je toplu vodu, to je samo nas najbitniji ofanzivni zadatak u nasem napadu. :lol:Znaci, najvise u blok treba da ide igrac koga Dejvis cuva, u svakom trenutku, svuda i svugde.

I sedmo, americka kosarka je najbolja na svetu jer oni igraju najbolju odbranu. Uvek bilo, uvek ce i da bude. To sto ovi nasi misle da je losa americka odbrana, to je tri puta bolja od neke prosecne evropske odbrane, i to samo u kontekstu kakvi bi oni mogli da budu da se samo malo vise potrude. Sa druge strane, jedan Real je bolja napadacka ekipa od vise od polovine NBA ekipa, ali ne igra bolju odbranu od niti jedne, nisu cak ni blizu.

Poslednja izmena:
***** ga 'Coach K', i njegova legendarna sposobnost za pravljenje super-mediokritetskih ogranicenih igraca na Duke-u. Jedini izuzetak je Grent Hil, ali to samo zbog svog talenta. A Hil i kod njega nije imao slobodu, naravno. Jednostavno, Kalipari je za Krizevskog Bog, i glupi Ameri iz srednje klase mogu samo da ga mrze.

Drugo, ofanzivni skok je jedan od osnovnih stvari u sprecavanju tranzicije, jer cak i kada ga ne pokupis, izvrsis pritisak na onog ko je pokupio loptu, i tu ukrades bar sekundu-dve. O tome da defanzivni igraci moraju da paze ako vecina vas krene na ofanzivni skok necu ni da pricam. Npr. za igrace kao sto je Lebron Dzejms bi bilo san snova da mu protivnici ne idu na ofanzivni skok, i da on ima mogucnost za nesmetani zalet ka protivnickom kosu od svog kosa cim dobije loptu. Pritisak na defanzivnog skakaca je osnovna stvar za sprecavanje kontre, to znaju svi koji su trenirali kosarku.

Trece, Dok Rivers je moron, i to tezak moron, sto se videlo jos u Orlandu; i koji je osvojio titulu za Boston samo i iskljucio zbog talenta svojih igraca, i zbog svoje mogucnosti da motivise plejere. Njegova debilna postavka da se ne ide na ofanzivni skok je jedna od najglupljih stvari u modernoj kosarci.

Cetvrto, na srpskom se 'slaba strana' zove strana pomoci. Ono, nije dovoljno da gledas americku kosarku i klipove na Jutjubetu, ponekad je pozeljno da si se njom malo ozbiljnije bavio, pa onda moras da koristis bukvalne prevode sa istih.

Peto, Harden je los odbrambeni igrac zato sto ga boli krac da igra timsku odbranu, ne moze Bogdanovic njega da napada 1 na 1 tako sto dobije loptu sa centra, i igra jedan na jedan sa njim kao sto stalno radi u Partizanu npr. To se protiv americkih spoljnih igraca ne radi, nego ih izgradjenom kretnjom dovedes u situaciju da potpuno gube svog igraca i ispadaju iz tezista.

Sesto, Dejvis je zivotinja u odbrani i igrac kakve Krizevski ne podnosi, pa nikada nije imao takvog igraca u Duke-u. Naravno da Raduljica i Krstic ne mogu da ponude nista protiv njega na niskom postu, ako je ovaj namesten i ima teziste u ravnotezi. Naravno da njega moras, ali moras da izvlacis iz reketa, uvek i svuda kada je to moguce, otkrio je toplu vodu, to je samo nas najbitniji ofanzivni zadatak u nasem napadu. :lol:Znaci, najvise u blok treba da ide igrac koga Dejvis cuva, u svakom trenutku, svuda i svugde.

I sedmo, americka kosarka je najbolja na svetu jer oni igraju najbolju odbranu. Uvek bilo, uvek ce i da bude. To sto ovi nasi misle da je losa americka odbrana, to je tri puta bolja od neke prosecne evropske odbrane, i to samo u kontekstu kakvi bi oni mogli da budu da se samo malo vise potrude. Sa druge strane, jedan Real je bolja napadacka ekipa od vise od polovine NBA ekipa, ali ne igra bolju odbranu od niti jedne, nisu cak ni blizu.

1.Znaci Krizevski je MORON zato sto od Djuka godinama pravi respektabilan TIM?????
Zato je i dosao na celo TIMA SAD u kosarci................
2.Bas bih voleo da vidim tog MORONA, pa makar to bio i Lebron Dzejms, koji ce da se od kosa do kosa zaleti na postavljenu odbranu.
Mogu reci da bi TO bilo prilicno MORONSKI cak i za NBA standarde.
3.Dok Rivers je tezak MORON?
Jos jedan prilog tezi da je NBA cirkus Kolorado, cim tog morona placaju desetinama miliona dolara, i kao igraca i kao trenera.
Ili ce ipak biti da je i Djordjevic moron, i Krizevski moron, i Rivers moron.......Ili je ipak u pitanju pisac citiranog komentara?
4.Slaba strana je uvek slaba strana.
Strana pomoci ja izraz nastao nedavno, kod onih koji bi da su u trendu, koji misle da sve znaju , pa se frljaju izrazima.
Sarenac je reprezent toga, a izgleda da ih ima i ovde.
5.Harden je LOS odbrambeni igrac, zato sto NE IGRA ODBRANU......Ti si mu izgleda intimni prijatelj kada znas da ga boli kur.ac?
Ako od Hardena stvoris dobrog odbrambenog igraca, sto je svakako moguce (od svakog igraca), onda ce mu napad biti isti kao odbrana danas.
6.Davno su nasi centri(i ne samo nasi) izmislili fintu suta, horog sut, sut ispod ruke, pivot oko jedne noge,prenosenje tezista i okret, bas zbog takvih kao sto su Dejvis, a ranije su bili Krumis, Tkacenko, Belostenij i slicni,a i u odbrani su se nosili sasvim uspesno sa takvima.
7.Americka odbrana se 90% sastoji od individualne odbrane zasnovane na fizickoj prednosti odbrambenog igraca.U njihovoj igri nema ni T od timske odbrane, a ovo sto se veceras igra je igra koja se zove KOSARKA, u kojoj igra TIM na parketu, sastavljen od PET igraca, koji u isto vreme treba da sto vise puta odbrane svoj kos, i da sto vise puta poentiraju kod protivnika.
Individualno i timski u tom sportu moze biti bitno razlicito.........
Pogledaj utakmicu Argentina SAD SP 2002....Sve ce biti jasno........

Sta reci........Sest izrecenih teza, sedam izrecenih gluposti...........Sto je mnogo mnogo je.......

Poslednja izmena:
1.Znaci Krizevski je MORON zato sto od Djuka godinama pravi respektabilan TIM?????
Zato je i dosao na celo TIMA SAD u kosarci................
2.Bas bih voleo da vidim tog MORONA, pa makar to bio i Lebron Dzejms, koji ce da se od kosa do kosa zaleti na postavljenu odbranu.
Mogu reci da bi TO bilo prilicno MORONSKI cak i za NBA standarde.
3.Dok Rivers je tezak MORON?
Jos jedan prilog tezi da je NBA cirkus Kolorado, cim tog morona placaju desetinama miliona dolara, i kao igraca i kao trenera.
Ili ce ipak biti da je i Djordjevic moron, i Krizevski moron, i Rivers moron.......Ili je ipak u pitanju pisac citiranog komentara?
4.Slaba strana je uvek slaba strana.
Strana pomoci ja izraz nastao nedavno, kod onih koji bi da su u trendu, koji misle da sve znaju , pa se frljaju izrazima.
Sarenac je reprezent toga, a izgleda da ih ima i ovde.
5.Harden je LOS odbrambeni igrac, zato sto NE IGRA ODBRANU......Ti si mu izgleda intimni prijatelj kada znas da ga boli kur.ac?
Ako od Hardena stvoris dobrog odbrambenog igraca, sto je svakako moguce (od svakog igraca), onda ce mu napad biti isti kao odbrana danas.
6.Davno su nasi centri(i ne samo nasi) izmislili fintu suta, horog sut, sut ispod ruke, pivot oko jedne noge,prenosenje tezista i okret, bas zbog takvih kao sto su Dejvis, a ranije su bili Krumis, Tkacenko, Belostenij i slicni,a i u odbrani su se nosili sasvim uspesno sa takvima.
7.Americka odbrana se 90% sastoji od individualne odbrane zasnovane na fizickoj prednosti odbrambenog igraca.U njihovoj igri nema ni T od timske odbrane, a ovo sto se veceras igra je igra koja se zove KOSARKA, u kojoj igra TIM na parketu, sastavljen od PET igraca, koji u isto vreme treba da sto vise puta odbrane svoj kos, i da sto vise puta poentiraju kod protivnika.
Individualno i timski u tom sportu moze biti bitno razlicito.........
Pogledaj utakmicu Argentina SAD SP 2002....Sve ce biti jasno........

Sta reci........Sest izrecenih teza, sedam izrecenih gluposti...........Sto je mnogo mnogo je.......

1.Ne, nego sto osim Hila, nije napravio niti jednu NBA zvezdu. Duke ce uvek imati respektabilan tim, cak i kada Krizevski ode, to je Duke. Mislim, ti se prvi ovde lozis na pravljenje vrhunskih igraca. Uostalom, sta ti uopste znas o Duke-ovom stilu igre?
2. Odbrana koja stoji se postavlja debilno za pozicioni napad, dok napad navire svom snagom i ubrzanjem posle defanzivnog skoka je dusu dala za sekundarni kontra-napad. Ne ici na ofanzivni skok, pa to je kriminal za kosarku.
3. Ne tezak, nego zesci moron. Milione dolara placaju i sve one po kojima ti pljujes, pa ti je to bas onako super argument.
4. Ne, nije, slaba strana je bukvalni prevod americkog izraza za koji postoji izraz u nasoj kosarkaskoj terminologiji.
5. Dobro.
6. Nasi centri izmislili horog, ofanzivni puivot i fintu suta; jeste, to su sve oni izmislili. Inace, ne postoji nas centar koji moze konstantno da pravi problem Dejvisu na niskom postu igrom ledjima 1 na 1.
7. Nemoj meni da prica o Argentini iz 2002-e, kada ja na ovom forumu godinama pominjem taj tim, i ne postoji osoba koja na forumu vise pominje taj tim od mene. Ameri igraju najbolju odbranu, jer Ameri igraju najbolju odbranu. To sto njihove reprezentacije mrzi da na treningu igraju par osnovnih stvari za timsku odbranu je vec problem Krizevskog i njegove strucnosti.

Ne, mnogo je ono kada si ti trtljao da ce Stojakovic da igra u Dalasovom plej ofu vise od Terija, pa jos hteo i da se oplkladis sa mnom i pisao kako sam debil sto kazem da to nema veze sa mozgom.

Poslednja izmena:
Iskreno mene Amerikanci uopste nisu mnogo impresionirali dosad , nemaju bas neku igru, ja mislim da bi ih Spanci dobili jedno 10-12 razlike , takodje mislim da i Brazil ima tim koji bi uz neku organizovaniju igru (kao recimo protiv Srbije u grupnoj fazi sto su odigrali , pogotovo prvo poluvreme) mogao da ih pobedi , pa recimo i Grcka uz onakvu igru kako su odigrali u grupnoj fazi , mislim da bi mogla da im napravi probleme.

Iskreno kada je Spanija ispala, ja sam rekao da je to odlicno za Srbiju ali da bi za kosarku ipak bilo bolje da su Spanci prosli , ne zato sto ja ne volim Amerikance (iako ruku na srce ne volim ih nit sam ih ikada voleo) vec zato sto mislim da i oni nisu nista specijalno pokazali , neku lepu . organizovanu igru , neku taktiku, akcije.......i mislim da bi bilo nepravedno da i oni osvoje titulu bez ijedne jake utakmice sa jakim protivnikom i da osvoje turnir igrajuci samo sa drugorazrednim i desetkovanim ekipama, ali jbga zreb je ucinio svoje.
Doduse i na proslom SP u Turskoj je bila slicna situacija i mislim da im je tad i Teodosic ucinio veliku uslugu onom trojkom protiv Spanije sa 8 metara preko Garbahose nekoliko sekundi pred kraj : )

Mozda ja jos uvek mislim da bi bilo bolje da su Spanci prosli , ali mislim da bi to bilo jako nepravedno sada , ovi nasi momci su zaista svojim srcem, nesebicnoscu, timskim duhom , svojom borbenoscu zaista zasluzili da odigraju to finale , pa makar ga izgubili i sa X razlike.
Sad zaista bio bi pravi greh reci "bolje da su Spanci igrali ovo finale umesto nas".

Uh bice jebeno veceras, mada ruku na srce pobedjivali smo i jaci americki tim od ovoga i to na njihovom parketu , mada doduse onda smo i mi imalo mnogo jaci tim nego sad , recimo sa Bodirogom, Stojakovicem, Divcem igracima koji su izazivali strahopostovanje i kod americkih igraca, sa Vujanicem koji je tad vazio za jednog od najvecih talenata na svetu, pa onda na klupi sa jednim Gurovicem, Jaricem, Drobnjakom i Radmanovicem kad su obojica bili starteri u Sijetlu, Rakocevicem, Tomasevicem, Koturovicem.........

Doduse vremena su se dosta promenila od tada, realno mi vise nemamo taj kvalitet i takav izbor igraca.
Realno ovaj tim je vec samim ulaskom finale vec napravio nevidjenu senzaciju i 100-struko premasio sva ocekivanja, jer da budemo realni , i po igracima koje imamo , i po kvalitetu, i po kvalitetu klupske kosarke u nasoj zemlji daleko smo mi od prvog ili drugog mesta na svetu.

No ako Teo bude odigrao kao prethodne utakmice u nokaut fazi , ako Bogdanovic bude pogadjao spolja , ako Bjelica bude odigrao kao protiv Brazila , ako Raduljica bude bio borben kao dosad , ako Krstic bude doprineo svojim iskustvom i igrackom inteligencijom i ukoliko Markovic, Jovic i Kalinic budu odigrali borbeno i zustro u odbrani uz poneki poen , to bi onda bilo jako dobro.
Mislim da ako budemo odigrali kao drugo poluvreme protiv Brazila ili drugo poluvreme protiv Grcke da imamo sanse da odigramo makar neku egal utakmicu.

Treba uci u mec borbeno i sa idejom da se pobedi , hladne glave i bez ikakvog strahopostovanja , treba im sto vise seci igru , ne dozvoljavati im da prave vece serije , treba odigrati zestoku odbranu i daviti ih ko zmija zabu (kao sto smo recimo Brazilce udavili) , ako treba i isprovocirati ih malo , na njihovu prepoznatljivu aroganciju treba odgovarati jos vecom arogancijom ........i u toj situaciji sigurno da ce se malo i medju njih uvuci neka zbunjenost, nervoza , pocece malo i oni da grese, da promasuju, nece se usudjivati tako lako da krenu na kos ili da sutiraju iz nekih pozicija sto obicno rade........itd.

Sto se tice napada, treba odigrati mirno , stalozeno, ako je moguce od samog pocetka napadati im centre i opteretiti Farida i Dejvisa pod kosem faulovima , sto vise se kretati bez lopte, obavezno pogadjati otvorene suteve , sto cesce praviti blokove i izbegavati ona riskantna i spora dodavanja jer su izuzetno brzi i lako seku to.
Ukratko treba nam jedna savrsena utakmica , kako u taktickom tako i u psiholoskom smislu i da naravno vecina igraca odigraju najbolje sto mogu , pa cak i malo vise od toga , sad naravno lako je to reci , a sad imaju li one snage za to to je vec drugo pitanje i svakako da ne ulazimo u mec kao favoriti.

Takodje treba imati u vidu da su nasi vec iscrpljeni , pre svega psihicki, nakon nekoliko teskih utakmica, dok Ameri zasad nisu imali ni jednog jakog protivnika i prakticno su se prosetali do finala , a pritom su imali i dan vise za odmor.

Iskreno meni je sad krivo sto nemamo sad bar malo jaci sastav , naravno sad bi bilo totalno neumesno i bezveze kukati sad za Bodirogom, Stojakovicem........itd, ali eto bar neki igraci koji bi mogli da pomognu da su sada tu , recimo povredjeni Nemanja Nedovic, recimo Sasa Pavlovic, Marko Keselj ,Zoran Erceg, Milan Macvan recimo neki snazan centar koji je dobar u skoku i koji moze da zatvori reket kao recimo Milovan Rakovic ili Darko Milicic (mada dobro decko je ipak u ovom momentu malo predaleko od kosarke) , i mislim da uz ovakav timski duh, borbenost ,pozrtvovanost, pametnu igru uz dodatak od mozda jos kojih par kvalitetnih igraca mislim da bi imali sasvim dobre sanse da ih pobedimo , a ovako plasim se da ce to biti nemoguca misija.

Takodje veoma mi je zao sto se i Crna Gora otcepila i sto se kvalitet jos vise razvodnjio, sad zamislimo da pod kosem imamo jos Pekovica, Vucevica i Dubljevica, realno ne bi mogli ni da nam prodju kosu , Pekovic je jak ko zemlja, mozda nije tako skocan i poletan ali realno moze u zubima da nosi i Farida i Dejvisa zajedno.

Ali dobro nasi su vec napravili senzaciju i postigli ogroman uspeh samim ulaskom u finale, sad samo neka udju u mec hladne glave, borbeno, neka daju sve od sebe , pa sta bude.

Poslednja izmena:
1.Ne, nego sto osim Hila, nije napravio niti jednu NBA zvezdu. Duke ce uvek imati respektabilan tim, cak i kada Krizevski ode, to je Duke. Mislim, ti se prvi ovde lozis na pravljenje vrhunskih igraca. Uostalom, sta ti uopste znas o Duke-ovom stilu igre?
2. Odbrana koja stoji se postavlja debilno za pozicioni napad, dok napad navire svom snagom i ubrzanjem posle defanzivnog skoka je dusu dala za sekundarni kontra-napad. Ne ici na ofanzivni skok, pa to je kriminal za kosarku.
3. Ne tezak, nego zesci moron. Milione dolara placaju i sve one po kojima ti pljujes, pa ti je to bas onako super argument.
4. Ne, nije, slaba strana je bukvalni prevod americkog izraza za koji postoji izraz u nasoj kosarkaskoj terminologiji.
5. Dobro.
6. Nasi centri izmislili horog, ofanzivni puivot i fintu suta; jeste, to su sve oni izmislili. Inace, ne postoji nas centar koji moze konstantno da pravi problem Dejvisu na niskom postu igrom ledjima 1 na 1.
7. Nemoj meni da prica o Argentini iz 2002-e, kada ja na ovom forumu godinama pominjem taj tim, i ne postoji osoba koja na forumu vise pominje taj tim od mene. Ameri igraju najbolju odbranu, jer Ameri igraju najbolju odbranu. To sto njihove reprezentacije mrzi da na treningu igraju par osnovnih stvari za timsku odbranu je vec problem Krizevskog i njegove strucnosti.

Ne, mnogo je ono kada si ti trtljao da ce Stojakovic da igra u Dalasovom plej ofu vise od Terija, pa jos hteo i da se oplkladis sa mnom i pisao kako sam debil sto kazem da to nema veze sa mozgom.

-Ohoho.........Setio si se da mi "prebacis" nesto iz koje godine?Pre nove ere?
-Pedja Stojakovic je u plej ofu igrao taman onoliko koliko je potrebno.
Svojom igrom dao je OGROMAN doprinos osvajanju titule Dalas, a to sto nije igrao u velikom finalu, ne menja tu cinjenicu, ma koliko ti mislio da menja.
-Po pitanju morona stvari su vec odanvo definisane......sta je veca verovatnoca: da su djordjevic,Rivers i Krizevski moroni ili d aje moron pisac takvih nebuloza?
-A zasto bi neko igrao ledjima protiv Dejvisa kada moze da mu se napravi blok, kada moze da sutne sa penala, kada moze da da horog, kada moze da driblingom dodje ispod samog kosa?
Ne moze ni Mesi da igra tako dobro glavom, kao Horst Hrubes, pa jel ga to cini losijim fudbalerom?
-Da ne zaboravim.Americku koledz kosarku sma prestao d apratim pre izvesnog broja godina, ali i danas bacim pogled na stanja na tabeli, rezultate, i svugde svajke godine vidim Djuk.Sta Krizevski tmao radi ne znam, niti me zanima, ali VIDIM da pravi dobar TIM......Mesto selektora BILO KOJE reprezentacije na svetu potpuno ISKLJUCUJE stvaranje igraca.Selektormoze nekog igraca da furne da pomogne, ali igrace stvaraju KLUPSKI TRENERI svakodnevnim radom sa igracima.
Krizevski mozda nije stvorio nijednog igraca, ali je cinjenica da njegi TIMOVI igraju dobro.....I to mu je najbolja preporuka za mesto selektora SAD.Tacka.

Nemam nameru da se s tobom raspravljam oko kosarke...
Ti mozda , delimicno poznajes nacin rada i rad u americkoj kosarci, ali si za vanamericku kosarku totalni duduk.
A tema je "kosarkaska reprezentacija SRBIJE"...........Daklem, zakljucak izvuci sam..........

Amerikanci krše pravila, FIBA ćuti
14.09.2014 14:15
Košarkaši reprezentacije SAD nisu se pojavili na konferenciji za medije pred finalnu utakmicu sa Srbijom, na Svetskom prvenstvu u Španiji.
Dužnost učesnika finala je da se pojave pred medijima, ali Amerikanci to nisu uradili pošto ta pravila očigledno ne važe za njih.

Prema očekivanjima, nije se oglasila ni FIBA, iako je organizacija takmičenja, pa i pres konferencija, u njenoj nadležnosti.

http://www.sportskacentrala.com/?s=...slov=Amerikanci+kr%9Ae+pravila%2C+FIBA+%E6uti
--------------------------------------------
Stoka.
Službeno 20:0 i kraj :cool:
Difenz, difenz...ne zaboravi 5 hot-doga i 8 litara kole da spremis. :rotf:
Kakva strast...kakva draž praćenja :hahaha:
Mi bi smo i iz klonjare bili više prisutniji samim događajima na parketu ;)

70615_capture_630x0.jpg

Rasko ladno bez gaca. :guza:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back