Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Kladza:
SAD 1,03
Srbija 9,00
Hendikep nam daju 20 poena.
U mozzartu su nam iskazali veliko postovanje, 1.10 kvota na amere prvi put od pocetka prvenstva, hendikep -17.5

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kladza:
SAD 1,03
Srbija 9,00
Hendikep nam daju 20 poena.

I onda kretenski sajt Telegraf.rs objavljuje veliku pobedu vascelog srpstva: "Gotovo, je! Teo MVP, cela petorka srpska!"
Nikad nisu čuli za mišljene trenera, i ostale struke?

Pobijedili smo i jaču ekipu (po imenima)... mada i mi smo tad bili jači...

I onda kretenski sajt Telegraf.rs objavljuje veliku pobedu vascelog srpstva: "Gotovo, je! Teo MVP, cela petorka srpska!"
Nikad nisu čuli za mišljene trenera, i ostale struke?
U mozzartu su nam iskazali veliko postovanje, 1.10 kvota na amere prvi put od pocetka prvenstva, hendikep -17.5![]()
Може ли се зоном напаст' Америка? Нпр. она што Дуле потенцира 1-3-1, неки трик, нешто?

Pa to je srpska kladionica, i tu ce najvise ljudi stavljati na nas....samim tim normalno da je kvota na Amere vise tj. na nas niza.

Може ли се зоном напаст' Америка? Нпр. она што Дуле потенцира 1-3-1, неки трик, нешто?
Mislim da bi to bilo pogubno jer bi oni verovatno imali vise ofanzivnih skokova nego mi defanzivnih![]()

Ako oćeš da im provociraš šut sa kojim ne bi trebali da imaju problema, i ako oćeš da rizikuješ njihove ofanzivne skokove, u čemu su ionako prejaki.Možda može u određenom momentu, ali to treba biti dobro uvežbano da bi se koristilo. Probali smo protiv Francuza ja mislim 3-2 u jednom momentu i odma su je razbili.

Tesko je parirati ovim zivotinjama, a to mozemo samo na taktickom planu.
Amerikanci nisu bas vesti igranju nekih duzih, pozicionih napada i dosta improvizuju, soliraju, sto bi rekli stariji "siluju u napadu".
Uglavnom maksimalno eksploatisu svoje fizicke predispozicije, a to su brzina i skok, uz naravno sut spoljnih igraca.
Ono sto mi mozemo jeste na tu "divljinu" da odgovorimo stalozeno, mirno, poput Laskera u sahu
Na taktickom planu smo jaci od njih i to nam je glavno oruzje u borbi protiv te sirove snage.
Ameri su generalno truba u odbrani, jednostavno sve te NBA igrace mrzi da igraju defense, pogotovo ovi spoljni igraci.
Dakle, ja dosta ocekujem od Tea i Bogdana koji moraju da nas vuku.
Generalno, imamo jako male sanse da ista uradimo, ali neka momci bar pokusaju, pa koliko mogu.

Sad bas gledam, Ameri na zadnja 3 velika takmicenja (SP 2010, OI 2012 i SP 2014) imaju ukupan skor 25-0. Mozda je vreme da i oni kiksnu.

Mislim da trenutno niko (pa ni Španci) nema tako dobre igrače (prvenstveno tako dobro uigrane) da bi kopirali Argentince iz 2002, ono se ne ponavlja. Prepametan tim.
Srbija iz 2002 se takođe ne može kopirati, možda se najveće pouke mogu izvući iz igre Grka 2006?
Ђорђевић је дилетант, попут Михајловића и наравно да ће бити дебакл.
I veći diletant od Sliniše ako je to moguće uopšte.
A šta ste očekivali od ovakvg selektora. Bez ikakvog iskustva u vođenju tima direktno na klupu reprezentacije. Za ovog će i Moka biti trenerčina.
Djordjevic je idiot... nikad necu prezaliti Kokoskova
Teodosic samo komplikuje situaciju. Igra u napadu i odbrani je izgledala bolje i tecnije kada njega nije bilo na rosteru.
Ne bih da se ponavljam ali prolaz grupe je uspeh sa ovim timom i selektorom.
Mislim da ne postoji ni promil sansi da ovaj tim bude sampionski.
Bogdanovic sve vise lici na Tepica
duletova skola
Nemoj tako, evo Andjus sinoc predvidja kako sigurno ulazimo u polufinale![]()
Teodosić je džiber i to u pokušaju koji hoće da glumi autoritet,Sale može slobodno u muzej kod Palme zajedno sa Titom i Dražom pošto ovo njegovo ne liči ni našta,amater ne živi se od stare slave
Da, Teo jeste dziber u pokusaju, jer se iz aviona vidi da on nema veze sa tim ulicarskim forama, da ih fura na silu, i da je lik skroz individualac koji nema veze sa prirodnim ponasanjem u grupi.
Novobeogradski folirant sa druge strane je odrastao na ulici i u 'ekipi'; njemu je dzibersko ponasanje u grupi prirodna stvar. Sada kao kulira i kul je, ali cim ga neko udari po sujeti, poludece, kao na primeru Micova.
Ovo je Teova poruka Djordjevicu ciji je ovo tim.
Sada ce Teo da siluje loptu u osmini finala.

razbice nas kao od šale.15 komada više.

Ovaj post nema za nameru da proziva nikoga vec samo da zasmeje, uzivajte i nema ljutis
P.S. Andjus je jos jednom dokazao koliki je doktor![]()