Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Nece me mrzeti.
Uvali se u neko drustvo i cirkaj na njihov racun.![]()
Ma idem da se uglavim u kadu da dodjem sebi nije mi dobro hoce cuka da iskoci joj batum kako si dobar mamu ti je*em
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece me mrzeti.
Uvali se u neko drustvo i cirkaj na njihov racun.![]()
Sad sam prebrojao play-by-play ovi ludaci su šutirali 9 od 12 trojke u 4/4. Ne računam onu očajničku na kraju.
Gledam statistiku, dobro Batum ubedljivo najbolji igrac utakmice ali Teodosic je imao 5/7 za tri tj. 71% sto je bolji procenat od Batuma bez obzira sto je ovaj dao 3 trojke vise. On im je dao pola poena jbg. Vidi se totalno drugacija taktika u odnosu na predhodne dve utakmice gde smo imali dosta suteva za tri. Sada samo 15 suta. Videcemo sta ce Sale pripremiti za Amere. Kod njih je najveci problem taj njihov nenormalni skok protiv koga niko nema leka.
Ma idem da se uglavim u kadu da dodjem sebi nije mi dobro hoce cuka da iskoci joj batum kako si dobar mamu ti je*em

Ovo zvuci kao da ides u kadu da ga bacas u nesvest na Batuma.![]()

jeste da smo previse primili poena u poslednjoj 1/4, al treba i primiti 39 poena i opet pobediti

Ovo zvuci kao da ides u kadu da ga bacas u nesvest na Batuma.![]()

Cestitam nasima..jos Amere da zgaze u Nedelju i..svaka im cast![]()
A Simonović iz Morače, ako se dobro sjećam.

Nisam ja kriv što ništa ne možete da osvojite u sportu bez naturalizovanih Crnogoraca.Đoković, Ivanović u tenisu.
![]()

Daj banujte ovog Milovca, života vam
Јел и вама жао сиротог малог Ортодоксије, који јадан, очигледно има кризу идентитета???![]()

Idi bre dete...solju mleka pa u krevet.![]()
Jel ti krivo? 
Daj banujte ovog Milovca, života vam
Meni je seksiji onaj Ertel, onako ženskast.Ma idem da se uglavim u kadu da dodjem sebi nije mi dobro hoce cuka da iskoci joj batum kako si dobar mamu ti je*em

Meni je seksiji onaj Ertel, onako ženskast.![]()

Đoković iz Jasenova Polja kod Nikšića a Ivanovićeva tu blizu mene, iz Kuča.Jel ti krivo?
![]()

Meni je seksiji onaj Ertel, onako ženskast.![]()

Ma ljudi gledajte RTS i ovaj sportski dnevnik...ženka što ga vodi![]()
Ma ljudi gledajte RTS i ovaj sportski dnevnik...ženka što ga vodi![]()

A furunaš Furnije?![]()

Meni onaj Furnije lici na fegetaMeni je seksiji onaj Ertel, onako ženskast.![]()