Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Realno, ovo je rezultat iznad ocekivanja.
Ja prvi nisam ocekivao da cemo otici dalje od osmine finala.

Sve ovo je posledica sjajne atmosfere, koju je iskreirao Sale Djordjevic.
Uspeo je da iz svakog igraca izvuce maksimum, da ih podredi kolektivu, ne izigravajuci generala, vec jednim drugarskim, ortackim pristupom.
Jos jednom se pokazalo da je najvaznije imati pozitivnu atmosferu u ekipi, a onda sve polako dolazi na svoje.

Sad sam prebrojao play-by-play ovi ludaci su šutirali 9 od 12 trojke u 4/4. Ne računam onu očajničku na kraju.

Gledam statistiku, dobro Batum ubedljivo najbolji igrac utakmice ali Teodosic je imao 5/7 za tri tj. 71% sto je bolji procenat od Batuma bez obzira sto je ovaj dao 3 trojke vise. On im je dao pola poena jbg. Vidi se totalno drugacija taktika u odnosu na predhodne dve utakmice gde smo imali dosta suteva za tri. Sada samo 15 suta. Videcemo sta ce Sale pripremiti za Amere. Kod njih je najveci problem taj njihov nenormalni skok protiv koga niko nema leka.

Gledam statistiku, dobro Batum ubedljivo najbolji igrac utakmice ali Teodosic je imao 5/7 za tri tj. 71% sto je bolji procenat od Batuma bez obzira sto je ovaj dao 3 trojke vise. On im je dao pola poena jbg. Vidi se totalno drugacija taktika u odnosu na predhodne dve utakmice gde smo imali dosta suteva za tri. Sada samo 15 suta. Videcemo sta ce Sale pripremiti za Amere. Kod njih je najveci problem taj njihov nenormalni skok protiv koga niko nema leka.

Mi sto smo sutnuli, sutnuli smo u prvom poluvremenu.
U drugom su pritisli nasu spoljnu liniju, pa nismo mogli ni da napravimo poziciju za sut.

Nisam ja kriv što ništa ne možete da osvojite u sportu bez naturalizovanih Crnogoraca. :mrgreen: Đoković, Ivanović u tenisu. :cool:

Idi bre dete...solju mleka pa u krevet. :rotf:

Daj banujte ovog Milovca, života vam

Realno...samo sto ovde to banovanje itd. funkcionise malo cudno...debili su bitni, valjda vise klikova, sta li. ;)

Јел и вама жао сиротог малог Ортодоксије, који јадан, очигледно има кризу идентитета???:sad2:

A sta ce... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back