Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Vecerasnja utakmica Spanija-Francuska je skolski primer kako se utakmica moze izgubiti kada si prepotentan i ne uradis skauting protivnika.
Celo prvenstvo Spanci igraju sistemom lako cemo, uopste ne obracajuci paznju na karakteristike protivnika, a posto cela ekipa zivi od suta spolja i otvaranja reketa, kad stane sut(kada se pritisne odbrana) onda nema resenja, i onda pocinje panika, lopta se baca iz ruku kao vruc krompir..
Obzirom na dve prethodne utakmice, protiv Grcke i Brazila, siguran sam da ce Djordjevic kvalitetno uraditi skauting Francuza, i da ce nam biti "livada do finala"...
Mi smo jednostavno bolja ekipa od Francuza, posebno posle dve prethodne pobede, kada smo u naletu snage i samopouzdanja.
Ocekujem rutinsku pobedu, i jedino sto ce nam mozda u nekom trenutku predstavljati problem je moguci pritisak utakmice, kojeg ne bi bilo da igramo protiv Spanije.
Secajuci se forme Teodosica i dobre igre Bjelice, te iskustva Krstica, mislim da cemo i to prevazici bez nekih problema.
PS: Danas su guzi.cari rasturali na prvenstvu(ko ima vec du.pe Diao ili Teodosic????)![]()
Hrabar si ti, Kole. Imas muda, to najvise cenim.

U mom strucnom stabu bi dobio vece zadatke od nosenja peskira...i lepo bih te placao.